Έχεις προσέξει αυτό το όμορφο τατουάζ της Μαίρης Συνατσάκη;

Μαίρη + Συνατσάκη

Η τρυφερή ιστορία πίσω από τη τατουάζ της Μαίρης Συνατσάκη

Η παρουσιάστρια είναι λάτρης των τατουάζ και διαθέτει αρκετά. Μάλιστα, σε video που είχε ανεβάσει παλαιότερα στο YouTube περιέγραφε την ιστορία που κρύβεται πίσω από κάθε τατουάζ της.

Η Συναστάκη, λοιπόν, ανέβασε στο Instagram ένα πολύ όμορφο πορτραίτο της στο οποίο μπορεί κανείς να διακρίνει και τα τατουάζ που έχει στο χέρι της. Πιο ξεκάθαρα βλέπει κανείς το κοριτσάκι που είναι ζωγραφισμένο κοντά στον καρπό της, ένα τατουάζ που είναι πολύ όμορφο και γλυκό και έχει την εξής ιστορία: ένα παρόμοιο κοριτσάκι υπάρχει ζωγραφισμένο στο χέρι της αδελφής της, Αλίκη.

«Αυτό το τατουάζ το έκανα με την αδελφή μου. Αυτά τα κοριτσάκια επικοινωνούν, έχουν αυτό το πολύ παλιό παιχνίδι που είχαν τα παλιά χρόνια τα παιδιά με τον σπάγκο, και επικοινωνούσαν… Βασικά, αποφάσισα να βάλω πάνω μου την Αλίκη, όπου φυσικά είναι το κοριτσάκι που μιλάει, γιατί πράγματι μιλάει περισσότερο, ενώ εγώ είμαι το κοριτσάκι που ακούει, γιατί όντως ακούω περισσότερο… Ήταν πολύ συγκινητική στιγμή, γιατί αν και είμαστε δίδυμες δεν μοιάζουμε σχεδόν πουθενά και είναι σαν έχουμε πάνω μας ένα πανομοιότυπο κομμάτι και σαν να συμπληρώνεται η ύπαρξή μου με το να έχω ένα κομμάτι της Αλίκης πάνω μου», αφηγείται η Μαίρη Συνατσάκη.

tatoo-2

Δες το video με τη Μαίρη Συνατσάκη να εξηγεί τι σημαίνουν τα τατουάζ της:

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας