Ένας άντρας γράφει: Koρίτσια, αυτές είναι οι 5 βασικές φαντασιώσεις μας!

φαντασιώσεις

«Ποια είναι η μεγαλύτερή σου φαντασίωση;» με ρώτησε μια κοπέλα πριν από μερικές μέρες, ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου. Φαινόταν πρόθυμη να πραγματοποιήσει ό,τι της έλεγα, αρκεί βέβαια να μην της ζητούσα να βγει γυμνή για ψώνια στην Ερμού.

«Τα συνηθισμένα» απάντησα κάπως απογοητευτικά. «Αυτά που σκέφτονται όλοι οι άντρες». «Δηλαδή;» μου είπε.

Οι άντρες, ή τουλάχιστον οι περισσότεροι άντρες, δεν φανταζόμαστε ούτε σεξ στην παραλία, ούτε κορμιά πασαλειμμένα με λάδια, ούτε ατμόσφαιρες με κεράκια και μουσικές του Barry White. Οι φαντασιώσεις μας είναι απλές. Αυτό που λέμε «κλισέ». Και σε περίπτωση που δεν τις έχετε ξεκαθαρίσει στο μυαλό σας, σας τις θυμίζω εν τάχει:

 

Μεταξύ γυναικών

Η ιδέα και μόνο ότι δύο γυναίκες μπορεί να περνούν καλά κάνοντας μαζί ντους ή βλέποντας ταινία αγκαλίτσα στον καναπέ, κάτι μας κάνει. Πολλές από εσάς, δεν διστάζετε να φιληθείτε στο στόμα ακόμα και μπροστά μας ή σε φωτογραφίες στο facebook. Και πολύ καλά κάνετε, γιατί όπως τραγούδησε κάποτε και η Μαρινέλλα «σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει».

«Ατύχημα»

Βλέπουμε μια γυμνόστηθη στην παραλία και απλά μας αρέσει το θέαμα. Βλέπουμε ένα σέξι ντεκολτέ ή ένα εσώρουχο που αποκαλύπτεται εξ αμελείας και θέλουμε να πάμε να παίξουμε Κίνο γιατί αισθανόμαστε πως είναι η τυχερή μας μέρα. Τα ρούχα και τα εσώρουχα μας προκαλούν μεγάλες αναταραχές, ιδίως όταν γίνονται πιο αποκαλυπτικά απ΄ότι είχατε υπολογίσει ή απ’ ότι επιβάλλουν οι κανόνες ηθικής.

Κάνει κρύο, καιρός για τρίο

Τη στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, κάποιος άντρας χαίρεται ένα τρίο με δύο γυναίκες και εκατομμύρια άλλοι το φαντασιώνονται. Η κοινώς αποδεχτή αλήθεια ότι οι θηλυκές παρουσίες αυτού του πλανήτη είναι σημαντικά περισσότερες από τους αρσενικές, οδηγεί στο αδιάσειστο συμπέρασμα ότι σε καθέναν από εμάς αντιστοιχούν δύο γυναίκες. Κατά βάθος, μας αγχώνει και λίγο η σκέψη ότι θα κληθούμε να ικανοποιήσουμε δύο τίγρεις τη στιγμή που κάποιες φορές δεν μπορούμε να τιθασεύσουμε τη μία, ωστόσο θέλουμε να το κάνουμε όλη μας τη ζωή, ακόμα και για να μας φύγει η περιέργεια…

Κουζίνα και νοικοκυριό

Τίποτα πιο ερεθιστικό από μια σέξι νοικοκυρά. Φτιάξτε μας μια μακαρονάδα φορώντας τα απολύτως απαραίτητα. Καθαρίστε το πάνω-πάνω ράφι της βιβλιοθήκης με το κοντό σας φουστανάκι. Τρίψτε καλά τα τζάμια να φύγει η θολούρα και πλύνετε τα πιάτα παγιδεύοντας τα χέρια σας στον νεροχύτη έτσι ώστε να μην μπορείτε να αντιδράσετε όταν έρθουμε από πίσω να σας δώσουμε ένα υγρό φιλί στο λαιμό.

Το απαγορευμένο

Η κολλητή σας είναι πολύ συμπαθητική. Τόσο συμπαθητική, που στις φαντασιώσεις μας της έχουμε δώσει ρόλο πρωταγωνίστριας και οι ερμηνείες της μας βγάζουν πάντα ασπροπρόσωπους. Δεύτερους ρόλους έχουν οι πρώην μας, οι παιδικές φίλες, οι συνάδελφοι από τη δουλειά, ο μεγάλος ανικανοποίητος έρωτας από το σχολείο και η μακρινή ξαδέρφη από το χωριό. Ναι, δεν βγαίνει κανένα νόημα, αλλά ένα πράγμα να ξέρετε: Όσο πιο δύσκολο, παράλογο και απαγορευμένο, τόσο πιο πιθανό να γίνει φαντασίωση. Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος - το ίδιο και του άντρα το μυαλό...