Όταν η Έλενα Χριστοπούλου ντύθηκε νύφη: Δες τις φωτογραφίες


Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν για αρκετά χρόνια παντρεμένη με τον κομμωτή Πάνο Καλλίτση

Την Έλενα Χριστοπούλου γνωρίσαμε όλοι καλύτερα μέσω του GNTM στο οποίο είναι η coach των μοντέλων. Η όμορφη booker μοντέλων ήταν γνωστή όμως και παλαιότερα τόσο λόγω της δουλειάς της όσο και λόγω του γάμου της με τον κομμωτή των διασήμων Πάνο Καλλίτση.

Έλενα Χριστοπούλου: Γιόρτασε τα γενέθλια της με αγαπημένους φίλους και τον σύντροφο της

Το ζευγάρι σύστησε μία κοινή τους φίλη "Κάποια στιγμή με πήρε τηλέφωνο η συνεργάτις μου, η Ξένια Κόντου, από ένα στούντιο όπου φωτογραφιζόταν η Εύη Αδάμ και ο Πάνος επιμελούνταν το μακιγιάζ και τα μαλλιά. Μου λέει “Πρέπει να γνωρίσεις τον Καλλίτση. Δεν ξέρω πώς μου έσκασε. Πιστεύω πως με αυτό τον τύπο θα είστε μαζί”. Δεν γνωριζόμασταν καν με τον Πάνο τότε. Κάποια στιγμή βγήκαμε μαζί με μεγάλη παρέα. Δεν γίναμε αμέσως ζευγάρι, το ταλαιπωρήσαμε λίγο, υπήρξε πολύ πιπέρι πριν, αλλά καταλήξαμε μαζί" είχε πει σε συνέντευξη της η Έλενα Χριστοπούλου. 

Μετά από 3,5 χρόνια σχέσης και 6 χρόνια γάμου το ζευγάρι χώρισε ύστερα από μία δύσκολη στιγμή στη σχέση τους που προκλήθηκε από μία ένοπλη επίθεση που δέχτηκαν στο σπίτι τους στο Λυκαβηττό.

Αρκετά χρόνια έχουν περάσει από τότε και η Έλενα Χριστοπούλου έχει προχωρήσει στη ζωή της τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά με μία νέα σχέση.

Δες στη συλλογή παρακάτω τις φωτογραφίες της Έλενας από τον γάμο της το 2011:

 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας