Έλενα Χριστοπούλου : Η δημόσια τοποθέτηση της για τη δήλωση της Ιωάννας Μπέλλα και η υποστήριξη των followers της


Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για τη δήλωση της Ιωάννας Μπέλλα στα Insta Stories του λογαριασμού της

Αρκετοί είναι αυτοί που θορυβήθηκαν και κριτίκαραν αρνητικά τις δηλώσεις της Ιωάννας Μπέλλα στο The 2night Show, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και πήραν θέση. Η Σταρ Ελλάς όταν ρωτήθηκε εάν την έχει χτυπήσει ο σύντροφος της απάντησε «Ξύλο.. Εντάξει… Έχω φάει ένα χαστούκι. Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον τσακωμό; Στον έντονο τσακωμό, έτσι; Ποια γυναίκα δεν έχει φάει; Όποια γυναίκα πει ότι δεν έχει φάει ή ότι δεν έχει κάνει πλαστική, λέει ψέματα».

Η Σκορδά διέκοψε video με δηλώσεις της Ιωάννας Μπέλλα και είχε απόλυτο δίκιο που το έκανε

Μία από αυτούς είναι η Έλενα Χριστοπούλου η οποία ανέβασε στα InstaStories του λογαριασμού της στο Instagram 3 videos στα οποία έλεγε : «Βγήκε χτες ένα εστεμμένο κορίτσι 20 χρονών και κάτι και είπε ότι όλες έχουμε φάει ένα χαστούκι στη ζωή μας από τον άνδρα μας. Δεν ισχύει αυτό, το καταλαβαίνετε εσείς ειδικά τα μικρά κορίτσια. Και τέλος πάντων, επειδή όλα από ένα χαστούκι ξεκινάνε και μετά λες δεν θα ξαναγίνει και μετά συνεχίζει και είναι πιο σκληρά τα πράγματα και η ιστορία αυτό δείχνει, δεν έχει κανείς το δικαίωμα να σηκώνει ποτέ χέρι πάνω σου, κανείς»

Το μήνυμα της υποστήριξαν θερμά οι followers της οι οποίοι όπως έγραψε αργότερα και η ίδια της έστειλαν αμέτρητα μηνύματα για να της εκφράσουν το πόσο συμφωνούν και τους εμπνέει. Η Έλενα για να τους ευχαριστήσει και να τους απαντήσει ανάρτησε μία φωτογραφία στην οποία γράφει :

View this post on Instagram

Ευχαριστω ❤

A post shared by Elena Christopoulou (@elena_hristopoulou) on

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας