Άστρα 9/8: ζήσε τη ζωή σου πιο έντονα!

Ζώδια2

Κριέ, σταμάτα να τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Μην δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν και απέφυγε τις εντάσεις. Προσπάθησε να απολαύσεις τα θετικά πράγματα στη ζωή σου και να είσαι πιο αισιόδοξη.

Ταύρε, το γεγονός ότι έχεις αρκετό πείσμα είναι ο λόγος που αρχίζουν τα πράγματα να έρχονται όπως τα θέλεις. Μην είσαι ανυπόμονη και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις που μπορούν να καταστρέψουν τις προσπάθειες έχεις κάνει τόσο καιρό.

Δίδυμε, μην φοβάσαι να συζητήσεις ότι σε απασχολεί. Πράγματα και καταστάσεις που τόσο καιρό απέφευγες θα αρχίσεις να τα βρίσκεις άμεσα μπροστά σου στην περίπτωση που δεν αρχίσεις να επικοινωνείς περισσότερο με τους άλλους.

Καρκίνε, ενδιαφέρεσαι πολύ για τον σύντροφό σου και δεν το κρύβεις. Το να αποτελεί για εσένα εκείνος προτεραιότητα δεν είναι κακό απλά προσπάθησε να κάνεις πράγματα και για τον εαυτό σου και γίνε περισσότερο ανεξάρτητη.

Λέοντα, νιώθεις ότι το τελευταίο διάστημα έχεις κάνει αρκετές υποχωρήσεις και είναι λογικό.  Άρχισε να σκέφτεσαι τι είναι αυτό που έχουν κάνει οι άλλοι για εσένα και απαίτησε περισσότερα πράγματα τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή.

Παρθένε, ένα πρόσωπο από το παρελθόν εμφανίζεται ξαφνικά και σου διαταράσσει την ηρεμία που απολαμβάνεις. Μην επιτρέψεις σε κανέναν να καταστρέψει ότι με τόσο κόπο έχεις χτίσει.

Ζυγέ, τον τελευταίο καιρό τείνεις να σκέφτεσαι περισσότερο εγωιστικά από ότι συνήθως. Σταμάτα να παίρνεις ως δεδομένους ανθρώπους στο προσωπικό σου περιβάλλον και άρχισε να κάνεις περισσότερα για αυτούς.

Σκορπιέ, τον τελευταίο καιρό έχεις αφοσιωθεί στα επαγγελματικά σου και ο σύντροφός σου μπορεί να νιώθει λίγο παραμελημένος, προσπάθησε να αναθερμάνεις τη σχέση σου δείχνοντας λίγο περισσότερο ενδιαφέρον για εκείνον.

Τοξότη, μην αφήνεις πολλά υποσχόμενες ευκαιρίες στην προσωπική σου ζωή να περνούν ανεκμετάλλευτες. Άφησε τις ανασφάλειες κατά μέρος και ζήσε τη ζωή σου πιο έντονα.

Αιγόκερε, μην αφήνεις εκκρεμότητες ούτε στην προσωπική ούτε  στην επαγγελματική σου ζωή. Διαχειρίσου το οποιοδήποτε θέμα με ψυχραιμία και μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλλει.

Υδροχόε, η αλήθεια είναι ότι έχεις ανεχτεί πολλά τον τελευταίο καιρό. Νιώθεις ότι έχεις φτάσει στα όρια σου όμως μην υποκύπτεις σε τσακωμούς και εντάσεις. Από την άλλη πλευρά διανύεις μια από τις καλύτερες φάσεις στην αισθηματική σου ζωή κάτι που εξισορροπεί αρκετά τα πράγματα.

Ιχθύ, νιώθεις πιεσμένη από όλους και από όλα. Είναι καιρός να κάνεις ένα βήμα πίσω και να απομακρυνθείς από όλους και από όλα. Μην διστάσεις ακόμα και να κάνεις μόνη σου μικρές εξορμήσεις ή να επισκεφτείς κάποιο spa θα σε χαλαρώσει και θα σε βοηθήσει να οργανώσεις τη σκέψη σου.