Άστρα 8/9: Το παρελθόν έχει περάσει..!


Κριός
Κάποιος κοντινός και αγαπημένος σου θα έχει μία θαυμάσια έκπληξη, ένα υπέροχο δώρο , τόσο υπέροχο που μόνο οι ίδιοι θα μπορούσαν να το έχουν διαλέξει. Και μιλώντας για τέλεια δώρα αυτό θα είναι μία καλή υπενθύμιση για εσένα ότι το ‘’τέλειο’’δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να είναι ακριβό αλλά και το ότι μία εμπειρία είναι περισσότερο πολύτιμη από ένα αντικείμενο.

Ταύρος
Σταμάτησες πρόσφατα να βλέπεις κάποιον , προετοιμάσου απόψε για μία απροσδόκητη παρέα και ίσως όχι μόνο για απόψε αλλά για τον υπόλοιπο μήνα. Αυτός ο οποίος άφησες πίσω σου είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει με έναν δραματικό τρόπο και να σου κάνει σκηνή, οπότε είναι στο δικό σου χέρι να τους κάνεις να συνειδητοποιήσουν ότι αυτή είναι η επίσημη απόφαση σου και ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσετε και οι δύο.

Δίδυμοι
Ποτέ δεν ντρεπόσουν να πεις αυτό που είναι στο μυαλό σου  όμως για τον επόμενο μήνα ,ίσως και παραπάνω , θα σου βγαίνουν περισσότερο φυσικά  και ο περίγυρός σου φαίνεται ότι θα είναι στην ίδια διάθεση με εσένα. Όλοι γνωρίζουν ότι σου αρέσουν οι εκπλήξεις οπότε δεν θα σε πειράξει ιδιαίτερα. Πρέπει όμως να είσαι προετοιμασμένη για τα πάντα, από τηλεφωνήματα μέχρι επισκέψεις και προσκλήσεις για ταξίδια. Σίγουρα πάντα σου αρέσουν τέτοιου είδους πράγματα οπότε θα περάσεις πολύ ωραία.

Καρκίνος
Προετοίμασε τον εαυτό σου γιατί σήμερα θα είναι μία αρκετά ενθουσιώδης ημέρα για εσένα. Φυσικά αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα, δώσε ιδιαίτερη προσοχή στο φλερτ που μπορεί να δεχθείς από έναν συνάδελφο σου το οποίο μπορεί στην αρχή να φαίνεται αθώο αλλά υπάρχει πιθανότητα να καταλήξει σε καυγά. Όπως και να έχει δεν θα είναι σίγουρα μια βαρετή μέρα.

Λέων
Τα συναισθήματα σου σήμερα θα τα αλλάζεις σαν σακάκι και αυτό θα είναι κάτι το οποίο θα παρατηρήσουν οι τριγύρω σου όταν σε συναντήσουν. Ευτυχώς θα έχεις μία πολύ καλή διάθεση, πιθανότατα απρόβλεπτη και ασυνήθιστη αλλά σίγουρα ευχάριστη. Μην ανησυχήσεις για το αν θα προσβάλλεις κάποιον και μην κρατήσεις τίποτα μέσα σου που θέλεις να βγάλεις.

Παρθένος
Τις επόμενες εβδομάδες πρόκειται να καταπλήξεις τα πλήθη, και συγκεκριμένα τους άντρες που βλέπεις σε τακτική βάση. Μπορεί επίσης να καταλήξεις μπροστά στον καθρέφτη σου να αναρωτιέσαι ποια βλέπεις. Μην το πολεμήσεις. Απελευθέρωσε την φωτιά που έχεις μέσα σου, κάθε τόσο είναι καλό να το κάνεις.

Ζυγός
Εάν μείνεις μόνη σου σήμερα ίσως σε πιάσει μία νοσταλγία και αρχίσεις να ξεφυλλίζεις παλιές φωτογραφίες και λευκώματα, και αυτό δεν είναι κακό. Απλά προσπάθησε να μην μεταφερθείς στο παρελθόν. Το παρελθόν έχει περάσει και τελειώσει και έχεις καινούργιες εμπειρίες να ζήσεις μπροστά σου. Εξάλλου πρόκειται να γνωρίσεις κάποιον ο οποίος θα σε τραβήξει στο μέλλον , και αυτή τη φορά δεν θα φωνάζεις ούτε θα κλαις.

Σκορπιός
Το να εκπλήσσεις τους συναδέλφους σου θα είναι πολύ έντονο σήμερα. Όταν ένας συνάδελφος σου σου χαμογελάσει σήμερα διαφορετικά μόνο εσύ θα το προσέξεις και κανείς άλλος. Προς στιγμή κάνε ότι δεν το είδες, το αν θα ανταποδώσεις είναι στο χέρι σου. Ένα η επαγγελματική σου θέση έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό σκέψου το διπλά.

Τοξότης
Από τη μία είσαι πάρα πολύ απασχολημένη με τη δουλειά σου, παρόλο που τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα καθώς κάποιος ο οποίος σε επιβλέπει φαίνεται να προσπαθεί να σου βάλει εμπόδια. Από την άλλη επανεξετάζεις τι είναι σημαντικό για εσένα , και από τη στιγμή που θα το ανακαλύψεις δεν θα μπορείς να συμβιβαστείς  σε κάτι άλλο πέρα από τα πιστεύω σου.

Αιγόκερως
Έχεις διάθεση για διασκέδαση, για έντονη και πολλή διασκέδαση αλλά θα ήθελες να διασκεδάσεις σε ρομαντικό πλαίσιο. Ευτυχώς τυχαίνει να γνωρίζεις κάποιον που θα χαρεί να σου φτιάξει τη διάθεση. Το καλύτερο είναι να τους τηλεφωνήσεις.

Υδροχόος
Είχες μία υπέροχη περίοδο τον τελευταίο καιρό. Με πολλά νέα και ενθουσιώδη φλερτ να έρχονται στη ζωή σου δεν είσαι ακόμα έτοιμη να τα παρατήσεις. Μην μείνεις έκπληκτη εάν το υποκείμενο του θαυμασμού σου κάνει την πρώτη κίνηση. Το αναπάντεχο θα κάνει θεαματική είσοδο στη ζωή σου και θα είσαι έτοιμη να το καλοδεχτείς.

Ιχθείς
Εάν είσαι αυτή τη στιγμή σε σχέση , αυτή είναι η τέλεια ημέρα να μείνεις σπίτι , να δείτε ταινία. Και οι δύο είστε συγκεντρωμένοι σε άλλα πράγματα αλλά προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στο ραντεβού σας και στο να περάσετε καλά αυτό το βράδυ τις ώρες που έχετε. Σίγουρα μπορείτε να ξεφύγετε από τις υποχρεώσεις σας αρκεί να συγκεντρωθείτε ο ένας στον άλλο.