Άστρα 8/7: εκμεταλλεύσου το καλοκαίρι και βγες να διασκεδάσεις!

rowan-chestnut-175871

Κριέ, τα άστρα σε ευνοούν αυτή την περίοδο και από ότι φαίνεται όλες οι υποθέσεις που είχες αφήσει άλυτες το προηγούμενο διάστημα θα λυθούν λίγο πριν πας διακοπές.

Ταύρε, θα συναντήσεις προκλήσεις και θα κάνεις νέες γνωριμίες αυτό το διάστημα που μόνο καλό θα σου κάνουν. Μάλιστα κάποιες από αυτές τις γνωριμίες μπορεί να μην αποσκοπούν σε κάτι φιλικό.

Δίδυμε, κράτα μία πιο ψύχραιμη στάση και μην αφήνεις την πίεση και το άγχος να σε κατακλύζουν. Αυτή την περίοδο τα οικονομικά σου δεν είναι πολύ καλά, αλλά με μία καλά διαχείριση όλα μπορούν να φτιάξουν.

Καρκίνε, σήμερα χρειάζεσαι περισσότερη υπομονή, καθώς θα έχεις κάποιους τσακωμούς με την σχέση σου που αν δεν τους χειριστείς σωστά θα χαλάσεις την διάθεση σου.

Λέοντα, η περίοδος αυτή είναι μία από τις καλύτερες για εσένα. Εάν έχεις σχέση περίμενε ότι η μέρα θα σου φέρει σοβαρές συζητήσεις για το επόμενο βήμα, ενώ αν δεν έχεις είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία γνωριμία μέσα στην μέρα που να οδηγήσει σε σχέση.

Παρθένε, η μέρα σου θα είναι σχετικά δύσκολη καθώς θα έχεις αρκετά προβλήματα στην δουλειά σου. Μην δυσανασχτίσεις όμως εκμεταλλεύσου το καλοκαίρι και βγες να διασκεδάσεις.

Ζυγέ, αξιοποίησε την άδειά σου και κάνε τις διακοπές σου. Ξεκουράσου και γέμισε τις μπαταρίες σου γιατί σε περιμένουν δύσκολες μέρες όταν γυρίσεις.

Σκορπιέ, θα κάνεις κάποιες σημαντικές ανακατατάξεις στην ζωή σου με την βοήθεια του συντρόφου σου και θα βάλετε μαζί κάποιους νέους στόχους.

Τοξότη, θα περάσεις αρκετό χρόνο με την οικογένειά σου και θα χαλαρώσεις αρκετά. Οι δικοί σου άνθρωποι θα σε κάνουν για λίγο να ξεχάσεις το στρες που έχεις τις τελευταίες μέρες.

Αιγόκερε, μην ακούς άλλο τους γύρω σου και μείνε συγκεντρωμένος στις αποφάσεις σου. Η αυριανή μέρα θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα ερωτικά σου με νέες γνωριμίες να φαίνονται στον ορίζοντα.

Υδροχόε, η περίοδος αυτή θα σου φέρει ξεκούραση και στιγμές χαλάρωσης μαζί με τον σύντροφό σου, αλλά και τους κοντινούς σου φίλους. Επίσης φαίνεται πως οι διακοπές θα σου κάνουν πολύ καλό και θα γυρίσεις με νέους επαγγελματικούς στόχους.

Ιχθύ, η κούραση και οι υποχρεώσεις σε έχουν κάνει να μετράς αντίστροφα τις μέρες για τις διακοπές. Μην ανησυχείς όμως, γυρίζοντας από τις διακοπές δεν θα θυμάσαι τίποτα από αυτά, παρά μόνο το πόσο ωραία πέρασες.