Άστρα 8/11: Μία μεγάλη αλλαγή σε περιμένει

άστρα

Κριός
Οι καινούργιες αρχές δεν είναι και το καλύτερο σου. Ευτυχώς όμως για εσένα αυτή την περίοδο αυτό ακριβώς πρόκειται να συμβεί χάρη σε μία προσφορά που είναι αρκετά γοητευτική. Μπορεί να είναι τόσο γοητευτική μάλιστα που θα θέλεις να την αρπάξεις απευθείας. Το να κινηθείς γρήγορα δεν είναι απαραίτητα κακή ιδέα απλά σιγουρεύσου ότι έχεις κοιτάξει τις λεπτομέρειες.

Ταύρος
Κάνε ένα διάλειμμα για να συνειδητοποιήσεις ότι είσαι ευχαριστημένη με τον εαυτό σου. Δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι ότι δεν θα συνεχίσεις να είσαι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχεις σκεφτεί να συστήσεις μία νέα και καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου στον κόσμο. Έχεις ανάγκη να δημιουργήσεις αυτή την περσόνα πριν κάνεις το μεγάλο σου ξέσπασμα. Βασικά αυτό είναι το εύκολο κομμάτι, το δύσκολο είναι να αποφασίσεις να το κάνεις.

Δίδυμοι
Μια στο τόσο όλοι έχουμε την ευκαιρία να αρχίσουμε ξανά. Αυτή τη φορά η αλλαγή που θέλεις και έχεις ανάγκη να συμβεί στη δουλειά σου είναι πιθανόν να έρχεται συμπληρωμένη από ένα καινούργιο φίλο ο οποίος θα σε εμπνεύσει και θα σε καθοδηγήσει στο να γίνει η δουλειά σωστά. Ειδικά εφόσον δεν σκεφτόσουν συνειδητά για την καριέρα σου , μπορεί να σκεφτείς ότι θέλεις να δουλέψεις ως ελεύθερη επαγγελματίας πλέον. Ότι και να γίνει, απόλαυσε την έμπνευση και τον ενθουσιασμό που συνοδεύουν τα νέα ξεκινήματα.

Καρκίνος
Πάντα ήσουν ένα άτομο που εσωτερίκευε τα συναισθήματα του, έτσι γεννήθηκες και αυτός είναι ο τρόπος που νιώθεις πιο άνετα. Εάν κάποιος σε πλησιάσει και θέλει να μάθει τι σκέφτεσαι μην αισθανθείς υποχρεωμένη να του απαντήσεις ούτε να του φανερώσεις τα μυστικά σου.

Λέων
Αυτή τη στιγμή χρειάζεσαι μία έντονη και ουσιαστική συζήτηση, και όποιος σκοπίμως προσπαθεί να αποφύγει το νόημα μιας κατάστασης με άσκοπες φλυαρίες λαμβάνουν την απάθεια σου. Εάν από την άλλη αυτός που θέλει να σου μιλήσει είναι κοντινό σου πρόσωπο και εσύ επίτηδες εδώ και εβδομάδες αποφεύγεις αυτό το θέμα συζήτησης, ίσως ήρθε η ώρα να το αντιμετωπίσεις. Μπορεί στο τέλος να ενθουσιαστείς με την κουβέντα!

Παρθένος
Είναι στην ανθρώπινη φύση να ονειρευόμαστε αλλά και να προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε  αυτά τα όνειρα κατά τη διάρκεια της ζωής μας. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα από τα όνειρα σου σε πραγματικό στόχο τώρα και να προσπαθήσεις να τον πετύχεις με την αναπόσπαστη προσοχή σου.

Ζυγός
Οι διπλωματικές σου ικανότητες είναι γνωστές εδώ και πάρα πολύ καιρό και για καλό λόγο. Έχεις την ικανότητα να πείσεις τον οποιονδήποτε να κάνει το οτιδήποτε εάν πιστεύεις βαθιά μέσα σου πως αυτό είναι που πρέπει να κάνει. Όταν σήμερα κάποιος θα σε πλησιάσει ζητώντας τη βοήθεια σου για να αποκαλύψουν μία αλήθεια εσύ θα ενθουσιαστείς!

Σκορπιός
Μετά από ημέρες έντονων συζητήσεων , τελικά καταλήξε σε ένα είδους συμβιβασμό. Μπορεί οι συζητήσεις να συνεχίζονται όμως δεν θα συνεχίσει να υπάρχει κανένας καυγάς η διαφωνία. Εάν δεν μπορείτε να βρεθείτε από κοντά πρέπει να συμφωνήσετε να διαφωνήσετε. Αυτό μπορεί να ακουστεί σαν πρόοδος στην αρχή αλλά εάν θυμηθείς από που ξεκίνησε όλο αυτό θα συνειδητοποιήσεις ότι είναι κάτι παραπάνω από πρόοδος.

Τοξότης
Είναι αρκετά εύκολο για εσένα να πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά και να ξεχάσεις τα πάντα ακόμα και την αναγκαία σου διασκέδαση όμως προσπάθησε μία φορά να αντισταθείς. Μόνο δουλειά και καθόλου διασκέδαση κάνει τη ζωή πολύ βαρετή, και πέρα από αυτά έχεις μία φήμη να διαφυλάξεις! Πάντα ήσουν η ψυχή της παρέας που λάτρευε τη διασκέδαση οπότε δώσε στον εαυτό σου ένα διάλειμμα.

Αιγόκερως
Ετοιμάζεσαι για απογείωση, σε όλους τους τομείς της ζωής σου αλλά ειδικά σε αυτά που αφορούν ζητήματα καρδιάς. Έαν βγαίνεις με κάποιον χαλαρά τα πράγματα φαίνεται πως θα ζεσταθούν αρκετά σύντομα. Ένας από τους δυό σας θα θέλει να δεσμευτεί ή να πει αντίο, όμως μην ανησυχείς, η ζωή σου θα είναι γεμάτη με ρομαντισμό μακροπρόθεσμα.

Υδροχόος
Γενικά είσαι αρκετά προσαρμοστική στις αλλαγές, όχι όμως στου είδους τις αλλαγές που αντιμετωπίζεις τώρα, στο πως αλλά και πότε πρόκειται να συμβούν. Όταν ακούς ότι μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου είναι στη γωνία δεν σε φοβίζει καθόλου αντιθέτως σε ενθουσιάζει! Εάν ένα μέλος της οικογένειας σου παρ’ όλα αυτά δεν αντιμετωπίσει τα νέα με ενθουσιασμό κάνε ότι μπορείς για να τους βοηθήσεις να προσαρμοστούν.

Ιχθείς
Ήρθε η ώρα για άλλη μία σοβαρή συζήτηση όμως μην αγχωθείς ακόμα ανεξαρτήτου τι συνέβη την τελευταία φορά. Αυτή η συζήτηση πρακτικά εγγυάται να καταλήξει καλά για όλους τους συμμετέχοντες. Μπορεί να φτάσεις ένα νέο επίπεδο κατανόησης που δεν είχες φανταστεί ποτέ. Θυμήσου να καθοδηγήσεις τη συζήτηση προς το μέλλον και όχι το παρελθόν.

(Photo by Soroush Karimi on Unsplash )