Άστρα 7/9: Έχεις μία καινούργια μέρα μπροστά σου


Κριός
Συνήθως είσαι πολύ προσεκτική όσον αφορά τα οικονομικά σου ακόμα και όταν δεν χρειάζεται. Αυτό το μοτίβο ακολουθείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου, είτε έχει να κάνει με τα ψώνια που κάνεις είτε με τα χρήματα που διαθέτεις στη διασκέδαση σου. Οπότε όταν αποφασίσεις να ξοδέψεις κάποια χρήματα μην περιμένεις ο περίγυρος σου να το δεχθεί σαν να μην τρέχει τίποτα. Θα το προσέξει ακόμα και αυτό το τυχερό άτομο που έχει την προσοχή σου εδώ και λίγο καιρό.

Ταύρος
Η συμπεριφορά ενός αγαπημένου σου προσώπου σε προβλημάτισε εχθές όμως δεν θα συγκριθεί με τίποτα με την συμπεριφορά ενός ατόμου από το οικογενειακό σου περιβάλλον σήμερα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα το αφήσεις να περάσει απαρατήρητο και θα τους αφήσεις να κάνουν ότι θέλουν. Οπότε εάν νιώθεις ότι δεν μπορείς να κοιμηθείς απόψε εάν δεν βοηθήσεις κάπως την κατάσταση, λάβε υπόψη σου όλη την ιστορία και το παρασκήνιο. Έτσι θα δράσεις καλύτερα.

Δίδυμοι
Το ότι όποτε μιλήσεις και ανοίξεις το στόμα σου το μόνο που θα βγει είναι η αλήθεια είναι ένα δεδομένο. Μπορεί να ακούγεται άσχημη κάποιες φορές αλλά εσύ και πάλι θα την πεις. Οπότε όταν σήμερα κάποιος σε ρωτήσει τη γνώμη σου επάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα, προειδοποίησε τους πριν απαντήσεις, ή τουλάχιστον ρώτησε τους εάν είναι σίγουροι ότι θέλουν να ακούσουν την αλήθεια και όλη την αλήθεια.

Καρκίνος
Ακόμα δεν έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα . Απολύτως τίποτα, ειδικά κάτι που να περιλαμβάνει κάτι πιο δραστικό από το να διαλέξεις μία ταινία από τις 3 που έχεις στη λίστα σου, ή ακόμα και το τι να μαγειρέψεις. Μην καταδικάζεις τον εαυτό σου για αυτή την αναποφασιστικότητα και αδράνεια. Εσύ αλλά και όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να πάρουν μια μέρα διάλειμμα. Κάνε το χωρίς ενοχές.

Λέων
Είναι μυστήριο το πώς καταφέρνεις να παραμένεις κοινωνική και εξωστρεφής όταν παράλληλα είσαι τόσο μυστικοπαθής. Τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα για εσένα εάν αποφασίσεις να χαμογελάσεις αθώα στον αγαπημένο κανονίζοντας του την έκπληξη που είχες στο μυαλό σου τόσο καιρό. Εάν εσείς οι δύο συνεργαστείτε τόσο το καλύτερο.

Παρθένος
Τα λεφτά δεν αγοράζουν την ευτυχία- ή τουλάχιστον έτσι λένε. Για τους περισσότερους όμως από εμάς μπορούν να αγοράσουν ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα, ειδικά εάν προσπαθούμε να κακομάθουμε κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο που είναι πολύ καλό απέναντι μας. Στη δική σου περίπτωση είναι ένα κοντινό σου άτομο που θέλεις πολύ να φροντίσεις. Θα ξοδέψεις λίγα παραπάνω από όσα πίστευες. Σκέψου όμως πόσες αναμνήσεις θα κερδίσεις.

Ζυγός
Κάποιος που αγαπάς έχει φύγει μακριά για μεγάλο χρονικό διάστημα, τουλάχιστον έτσι αισθάνεσαι εσύ. Είτε είναι μία μέρα, μία εβδομάδα ή ένας χρόνος , είτε είναι λίγα χιλιόμετρα μακριά σου , χρειάζεσαι να κάνεις κάτι για να μειώσεις το κενό ανάμεσα σας. Ξεκίνα με το τηλέφωνο. Άρπαξε το και χρησιμοποίησε το αυτή τη φορά. Σίγουρα θα τους έχεις λείψει και εσύ.

Σκορπιός
Ένα από τα ακόλουθα σενάρια πρόκειται να συμβεί οπότε προετοίμασε τον εαυτό σου. Μπορεί να λάβεις τηλεφώνημα από κάποιον με τον οποίο έχεις να μιλήσεις πάρα πολύ καιρό ο οποίος θα σε παρακαλέσει απλά να βρεις ένα τρόπο να πας να τον συναντήσεις. Μπορεί να έχεις έναν τσακωμό με δικό σου άτομο για οικονομικούς λόγους. Καλύτερα να σκεφτείς καλά πως θα αντιδράσεις σε οποιαδήποτε και από τις δύο περιστάσεις.

Τοξότης
Μην εγκαταλείπεις την διάθεση σου για διασκέδαση ακόμα. Έχεις μία καινούργια μέρα μπροστά σου , η οποία μπορεί να κάνει τη διαφορά. Όλοι σήμερα θα έχουν μια διάθεση να κάνουν κάτι ασυνήθιστο που δεν έχουν ξανακάνει. Εσύ απλά θα είσαι εσύ. Απλά σκέψου πόσο ενδιαφέροντες θα είναι όλοι κάτω από αυτή την επίδραση.

Αιγόκερως
Αισθάνεσαι μια απαισιοδοξία σήμερα, ότι εάν δεν αξίζει να πάρεις το ρίσκο ίσως δεν αξίζει καθόλου. Δεν είναι ότι αισθάνεσαι έτσι για πρώτη φορά απλώς σήμερα το αισθάνεσαι έντονα. Είσαι ένα άτομο του οποίου δεν του αρέσουν τα μέτρια ότι και αν σημαίνει αυτό. Ευτυχώς για εσένα αυτό το συναίσθημα είναι προσωρινό.

Υδροχόος
Ακόμα δεν μπορείς καν να καταλάβεις τι σημαίνει να είσαι μελό, αλλά αισθάνεσαι έτσι τις τελευταίες ημέρες. Καλό θα ήταν να κοιμηθείς λίγο το απόγευμα και να φυλάξεις την ενέργεια σου για το βράδυ καθώς θα έχεις τόση ενέργεια που δεν θα μπορείς να κοιμηθείς. Συγκεκριμένα με τόση ενέργεια που έχεις θα μπορέσεις να πείσεις και κάποιον να σου κάνει παρέα στο ξενύχτι.

Ιχθείς
Ετοιμάσου για δράση επειδή σήμερα θα έχεις αρκετό ενθουσιασμό και ενέργεια για να δώσεις στους τριγύρω σου αλλά και για να τελειώσεις ότι έχεις αναλάβει. Ακόμα όμως και αν βρεθείς με άτομα με παιχνιδιάρικη διάθεση απέναντι σου μπορείς να εκμεταλλευτείς την ενέργεια σου και εκεί για καλό σκοπό. Γιατί δεν διοργανώνεις ένα πάρτυ , θυμήσου ότι δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος από το παρόν για να κάνεις αυτά που θέλεις εδώ και τόσο καιρό.