Άστρα 7/8: διεκδίκησε αυτό που σου αξίζει!

ζωδια 2-1

Κριέ,  προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου και διεκδίκησε αυτό που σου αξίζει! Εάν νομίζεις ότι οι καταστάσεις δεν σε ευνοούν κάνεις λάθος, δείχνοντας λίγο περισσότερο πείσμα και θέληση όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.

Ταύρε, οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών είναι προς το συμφέρον σου αλλά προσπάθησε να μην πιέζεις καταστάσεις. Σταδιακά θα δεις τα πάντα στη ζωή σου να μπαίνουν στη θέση τους.

Δίδυμε, έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν καιρό τώρα, μην την αφήσεις ανεκμετάλλευτη επειδή φοβάσαι μήπως αλλάξει κάτι στη ζωή σου. Επιστράτευσε όλη σου τη δύναμη και προχώρησε σε συζητήσεις που μόνο σε καλό μπορεί να σου βγουν.

Καρκίνε, τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για να κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια. Βασίσου σε όσα έχεις δουλέψει καιρό τώρα και μην φοβηθείς να κάνεις περισσότερα όνειρα για το μέλλον με τον σύντροφό σου.

Λέοντα, πρέπει να γίνεις περισσότερο επικοινωνιακή. Το να κλείνεσαι στον εαυτό σου δεν βοηθάει ούτε εσένα ούτε τη σχέση σου. Στην περίπτωση που είσαι μόνη σου μην διστάσεις να κάνεις το πρώτο βήμα για μια καινούργια γνωριμία.

Παρθένε, δεν χρειάζεται να κυριαρχεί η ένταση στον επικοινωνιακό τομέα. Προσπάθησε να λύνεις τα ζητήματα στη σχέση σου κρατώντας χαμηλούς τόνους. Όταν κυριαρχεί η ηρεμία μπορείς να δεις ότι τα προβλήματα λύνονται πιο εύκολα.

Ζυγέ, νιώθεις ότι υπάρχει συσσωρευμένη ένταση στην προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε να αποφορτιστείς κάνοντας περισσότερα πράγματα μαζί με τον σύντροφό σου και να εκφράζοντας τα συναισθήματά σου πιο συχνά.

Σκορπιέ, η γοητεία που ασκείς προς πάσα κατεύθυνση, αυτό το διάστημα, είναι ο λόγος που τα πράγματα πηγαίνουν όπως ακριβώς τα θέλεις. Προσπάθησε να αποκτήσεις ακόμα καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σου για να σταθεροποιηθεί αυτή η κατάσταση.

Τοξότη, σταμάτα να είσαι τόσο επιφυλακτική και προσπάθησε να αφεθείς στην προσωπική σου ζωή. Έχει έρθει ο καιρός να κάνεις νέες γνωριμίες, να απολαύσεις τις διακοπές σου και να φλερτάρεις.

Αιγόκερε, διανύεις μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο. Μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλες τις καταστάσεις αρκεί να θέσεις τα όρια μεταξύ αυτών που πρέπει να κάνεις και αυτών που πραγματικά θέλεις.

Υδροχόε, επικοινώνησε όλες τις συναισθηματικές σου ανάγκες στον σύντροφό σου, μην διστάζεις και μην φοβάσαι ότι δεν θα βρεις ανταπόκριση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κλείνεσαι στον εαυτό σου δεν είναι αυτό άλλωστε το νόημα σε μια σχέση.

Ιχθύ, ανέβασε πιο ψηλά τις απαιτήσεις και τα στάνταρντ σου. Δεν είναι κακό να έχεις πιο υψηλές προσδοκίες από ότι συνήθως, προσπάθησε λοιπόν να θέσεις πιο ψηλά τον πήχη, μόνο έτσι θα πάρεις αυτό που σου αξίζει.