Άστρα 7/12: Είναι μια καλή μέρα για να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου

άστρα

Κριέ, το μυαλό σου σού κάνει παιχνίδια και η συναισθηματική σύγχυση δεν θα αργήσει να συμβεί. Ωστόσο, μέσα σ' αυτή τη παραζάλη ίσως βγάλεις νόημα για μια αλήθεια που αναζητούσες.

Ταύρε, η μέρα είναι ιδανική για να δοκιμάσεις καινούργια, διαφορετικά πράγματα και να εξετάσεις νέες προοπτικές.

Δίδυμε, είναι μια καλή μέρα για να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου και να μιλήσεις για το πρόβλημά σου, γιατί έτσι μπορεί να βρεθεί η λύση.

Καρκίνε, έχεις πολλά πράγματα για να συζητήσεις και σήμερα είσαι ιδιαίτερα ομιλητική. Για την ακρίβεια, δεν υπάρχει τρόπο για να σε σταματήσουμε.

Λέοντα, δεν μπορείς να συγκεντρωθείς με τίποτα στη δουλειά, έχεις πάρει πολύ συναισθηματικά κάποια πράγματα και έχεις πελαγώσει στην προσπάθειά σου να βρεις τρόπους να εξαντλήσεις το θέμα σου. Προσπάθησε να είσαι πιο χαλαρή.

Παρθένε, βιώνεις πολύ έντονα συναισθήματα όλη αυτή την περίοδο και έχεις ξεσπάσματα χωρίς προφανείς λόγους. Και αισθάνεσαι ότι δεν έχεις τον έλεγχο σ' όλο αυτό!

Ζυγέ, κάποιος θα σε "στήσει" σήμερα και εσύ θα εκνευριστείς πολύ. Από το να έχεις νεύρα, πάρε καλύτερα μαζί σου ένα βιβλίο να διαβάσεις.

Σκορπιέ, σήμερα νιώθεις την ανάγκη να κάνεις συζητήσεις και να δώσεις τροφή στο μυαλό σου για σκέψη. Μπορεί ακόμη και να αλλάξεις άποψη για κάποια θέματα.

Τοξότη, προσπαθείς να καταλήξεις σ' ένα συμπέρασμα για ένα θέμα και εξετάζεις όλες τις πιθανές εκδοχές. Καλά κάνεις, γιατί πρέπει να είσαι σίγουρη για την απόφασή σου.

Αιγόκερε, σήμερα θα δείξεις ενδιαφέρον για τη μόδα και τις τάσεις της, θα πληροφορηθείς και αυτή η γνώση θα σε βοηθήσει να σταθείς σε μια συζήτηση που θα έχεις απόψε.

Υδροχόε, δεν μπορείς να συγκεντρωθείς σε τίποτα, ξεχνάς τα κλειδιά σου, ξεχνάς τα χαρτιά σου, και σου είναι δύσκολο να ολοκληρώσεις ό,τι αρχίζεις.

Ιχθύ, καλύτερα να προσέχεις τα νώτα σου σήμερα και να διαλέξεις άλλους τρόπους να προχωρήσεις από τους προφανείς και ασφαλείς.