Άστρα 7/11: Εμπιστεύσου την κρίση και το ένστικτο σου

rocksana-rocksana-2061

Κριός
Είσαι ειλικρινής με ένα τρόπο που λίγοι άνθρωποι μπορούν να ταυτιστούν αλλά και να αντέξουν, αυτή η ανάγκη σου για αλήθεια σε βοηθάει με όλους τους τρόπους σε αυτή την περίοδο της ζωής σου. Μία πληροφορία εκ των έσω μπορεί να σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα πιο καθαρά, εσύ αλλά και μερικοί κοντινοί σου φίλοι πίστευαν πως αυτό δεν ήταν δυνατό όμως εσύ γνωρίζεις τι να κάνεις και πώς να ηγηθείς.

Ταύρος
Κάποιος προσπαθεί να σε πιέσει για κάτι και να σε σπρώξει όμως ο εσωτερικός σου πεισματάρης εαυτός βγαίνει προς τα έξω. Θέλεις απλά να βαδίσεις με τον δικό σου ρυθμό και να πας εκεί που θέλεις να πας στον δικό σου χρόνο. Ξέρεις ότι έχεις απόλυτο δίκιο αυτή τη φορά οπότε υποστήριξε τον εαυτό σου όσο δίκιο και να πιστεύουν ότι έχουν οι άλλοι, απλά επειδή βρίσκονται σε πανικό δεν σημαίνει ότι θα πανικοβληθείς και εσύ.

Δίδυμοι
Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πως συμβαίνουν όλα έτσι όπως πρέπει χωρίς να κάνεις εσύ κάτι για αυτό. Το σύμπαν έχει κανονίσει να ηγηθείς αυτές τις ημέρες, το ταλέντο σου για στοχευμένες κινήσεις, έναρξη συνομιλιών και το να αναφέρεις τα σημαντικά θέματα σε μία συζήτηση κάνουν τη ζωή πιο ενδιαφέρον. Ακόμα και εάν οι τριγύρω σου δεν αναγνωρίζουν αυτά σου τα προσόντα σίγουρα θα σε ευχαριστούν για τη συμβολή σου στο τέλος της ημέρας.

Καρκίνος
Εάν κάποιος κοντινός σου σε ρωτήσει πως φαίνεται, θέλει να μάθει την αλήθεια. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να ακούσεις πραγματικά τι σε ρωτάνε αλλά και με τι τρόπο. Κάτι πέρα από αυτό που φαίνεται τρέχει με τα συναισθήματα του οπότε διαχειρίσου και τις πιο αθώες ερωτήσεις με διπλωματία ώστε να μην προκληθεί κάποιο ατύχημα.

Λέων
Ο αυθορμητισμός είναι κομμάτι του χαρακτήρα σου και η σημερινή ενέργεια σε πιέζει να το εξελίξεις. Αισθάνεσαι το ρίσκο όποτε πρόκειται για επαγγελματική κατάσταση και είσαι πιο ομιλητική από ότι συνήθως. Κυρίως όμως επιτρέπεις στους τριγύρω σου να είναι ο αληθινός τους εαυτός, αποδέξου οποιαδήποτε πρόσκληση προκύψει από αυτή τη νέα σου ενέργεια.

Παρθένος
Δώσε στον εαυτό σου συγχαρητήρια για τη δουλειά που ολοκλήρωσες όμως φρόντισε να βεβαιωθείς ότι ακόμα κινείσαι. Υπάρχουν πάντα στόχοι να ονειρευτείς αλλά και να επιδιώξεις. Το πιο πρόσφατο φλερτ σου με την επιτυχία θα έπρεπε να σου δώσει ορμή για να συνεχίσεις οτιδήποτε βρίσκεται μπροστά σου, όπως και την αυτοπεποίθηση να είσαι πιο απαιτητική. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις όλες τις καταστάσεις που καιρό τώρα προσπαθείς να αποφύγεις.

Ζυγός
Σήμερα είσαι ιδιαίτερα επίμονη στις απόψεις σου οπότε εάν κάποιος αισθανθεί την ανάγκη να κρίνει την άποψη σου, βρίσκονται σε μεγάλο μπελά. Με τα υψηλά επίπεδα ενέργειας που σε διακατέχουν σήμερα δεν πρόκειται να αφήσεις κάποιον να καταπατήσει την οπτική σου γωνία ότι επιχειρήματα και εάν έχουν. Εστίασε στις ηγετικές σου ικανότητες και άσε τους να το καταλάβουν.

Σκορπιός
Κάποιοι αυταρχικοί χαρακτήρες μπορεί να έχουν όρεξη να σου μάθουν κάποια αξιοπρόσεκτα μαθήματα κατά τη γνώμη τους όμως εσύ έχε κατά νου ότι οι προθέσεις τους είναι καλές. Ξέρεις πώς να υποστηρίξεις τον εαυτό σου χωρίς να προσβάλεις ή να θίξεις τον οποιονδήποτε. Κανονικά δεν φοβάσαι να υπερασπιστείς τα λεγόμενα σου αλλά και να μιλήσεις ειλικρινά όμως σήμερα τα αίματα θα ανάψουν οπότε θυμήσου να συμφωνείς πως διαφωνείς.

Τοξότης
Κάποιοι άνθρωποι ίσως προσπαθήσουν να σε βάλουν σε κατηγορία ανθρώπων που τους ενδιαφέρει μόνο η καλοπέραση, όμως αυτό που δεν συνειδητοποιούν είναι ότι η καλή και διασκεδαστική σου διάθεση υπάρχει για ανώτερο σκοπό. Για εσένα ειδικά αυτή την περίοδο δεν μετράει μόνο το απλά να περνάς καλά, ψάχνεις νόημα σε μία ανώτερη αίσθηση χαράς και ευτυχίας, αυτό το είδος που ευχαριστεί παράλληλα τον εαυτό σου αλλά και τους άλλους.

Αιγόκερως
Προσπάθησε να προσεγγίσεις από νέα σκοπιά ένα παλιό πρόβλημα. Είναι σημαντικό να εφαρμόσεις άγριες και μη εφαρμοσμένες μεθόδους για να λύσεις το παρόν πρόβλημα. Εάν έχει επιστρέψει στη ζωή σου το συγκεκριμένο πρόβλημα αυτό σημαίνει ότι οι παλαιότερες τεχνικές σου δεν έπιασαν. Μίλησε σε αγνώστους, ψάξε online ή συνεργάσου με φίλους σου για να αλλάξεις το σκεπτικό σου και έπειτα τις στρατηγικές σου.

Υδροχόος
Ποτέ δεν φοβόσουν να είσαι διαφορετική και είναι ακριβώς αυτό το προσόν σου που βοηθάει να εξασφαλίσεις ότι οι εκκεντρικές ιδέες που έχεις είναι δικές σου. Οι τριγύρω σου φοβούνται την αλλαγή όμως εσύ είσαι οραματίστρια που μπορεί να διακρίνει καταστάσεις πριν καν συμβούν. Εμπιστεύσου την κρίση και το ένστικτο σου ενώ σκέφτεσαι τι μπορεί να φτιάξει τα πράγματα σε αυτή την περίοδο που βρίσκεσαι.

Ιχθείς
Ο εγωισμός που συνήθως σε διακατέχει έχει παραμεριστεί αυτές τις ημέρες καθώς αισθάνεσαι κάποια πρωτόγνωρα συναισθήματα και ένστικτα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τα ακολουθήσεις και όταν βαρεθείς να είσαι παρούσα για όλους και αισθανθείς παραμελημένη πρέπει να το πεις. Είτε το πιστεύεις είτε όχι στους ανθρώπους αρέσει να γνωρίζουν τι πραγματικά αισθάνεσαι.

(Photo by Rocksana Rocksana on Unsplash)