Άστρα 6/9: Έχεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις..!


Κριός
Επιτέλους αποφάσισες ότι ήρθε η ώρα να σταματήσεις να σκέφτεσαι τόσο και να αρχίσεις να πράττεις. Αν οι κοντινοί και αγαπημένοι σου δεν είναι τόσο ενεργητικοί ίσως ήρθε η ευκαιρία να τους δώσεις το καλό παράδειγμα και να ακολουθήσουν. Μπορεί να είναι λίγο επιφυλακτικοί στο να εμπλακούν στην δική σου κατάσταση και ειδικά εφόσον έχουν δει πόσο ενοχλημένη φαίνεσαι τον τελευταίο καιρό ενώ προσπαθούσαν να καταλάβουν τι σου συμβαίνει. Απλοποίησε εσύ πρώτη τα πράγματα και θα ακολουθήσουν.

Ταύρος
Είσαι οπαδός των μικροσυζητήσεων που δεν έχουν πάντα νόημα, αυτό είναι κάτι που οι περισσότεροι γνωρίζουν για εσένα. Τώρα είναι η περίοδος που θα σταματήσει να σου αρέσει τόσο και θα δεν θα είσαι ανεκτική σε όποιον έχει σκοπό να σου κάνει μια τέτοια συζήτηση. Αυτό που αναζητάς είναι η αλήθεια και μόνο η αλήθεια, εάν αυτό δεν συμβεί δεν θα καταφέρεις να προσποιηθείς ότι δεν συμβαίνει τίποτα, θα λήξεις την συζήτηση κατευθείαν.

Δίδυμοι
Το να δουλεύεις με στοιχεία και μεθόδους δεν ήταν ποτέ κάτι που σου άρεσε να κάνεις. Προτιμάς τα λόγια καθώς τα λόγια μπορούν να δημιουργήσουν δύο πολύ σημαντικά πράγματα για εσένα , το χιούμορ και την αλήθεια. Όποιος καταφέρει να σου προσφέρει μία συζήτηση η οποία περιλαμβάνει και τα δύο θα μείνει στην παρέα σου για όσο επιθυμεί. Όποιος δεν τα καταφέρει θα αναγκαστεί να δει την πόρτα εξόδου.

Καρκίνος
Έχεις μία ανάγκη να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να το κάνεις. Εσείς οι δύο πρέπει να καθίσετε κάτω και να έχετε μια εκ βαθέων και ειλικρινή συζήτηση. Το ξέρεις και εσύ και αυτός , τα καλά νέα είναι ότι η συζήτηση δεν μπορεί να καταλήξει αρνητικά από τη στιγμή που θα είστε και οι δύο ειλικρινείς.

Λέων
Συνήθως δεν είσαι επιφυλακτική, αντιθέτως εσύ είσαι αυτή που παρακινείς τους τριγύρω σου να λαμβάνουν πιο γρήγορα σημαντικές αποφάσεις. Αυτή τη στιγμή όμως σκέφτεσαι την δέσμευση σε όλες της τις εκφάνσεις και κατηγορίες, και με το που σιγουρευτείς θα προχωρήσεις. Στο μεταξύ μην αφήσεις κανέναν να σε κάνει να αισθανθείς άσχημα για το ότι πηγαίνεις τα πράγματα με το δικό σου ρυθμό, εσύ γνωρίζεις τι είναι το καλύτερο για εσένα.

Παρθένος
Τώρα που είχες την ευκαιρία να αποφασίσεις τι είναι σημαντικό και τι όχι, και τώρα που έχεις φτιάξει τη λίστα για τα πράγματα για τα οποία είσαι σίγουρη, θα θέλεις να γνωστοποιήσεις τις αποφάσεις σε όλους μια και καλή. Αυτή την περίοδο θα νιώθεις μια λαχτάρα να εξυψώσεις τους φίλους σου οι οποίοι εάν τους αγαπάς σίγουρα το αξίζουν. Εάν θέλεις κάπως να τους επιβραβεύσεις μην τους ψωνίσεις κάτι, κάλεσε τους σπίτι σου και απλά πες τους πως αισθάνεσαι για αυτούς και τη φιλία τους.

Ζυγός
Από τη στιγμή που άνοιξες τα μάτια σου σήμερα το πρωί έχεις μία διάθεση να βγάλεις τα ρομαντικά γυαλιά που φοράς τις τελευταίες ημέρες , έστω και εάν είναι για λίγο. Η αλήθεια είναι ότι θα βρεις μία ισορροπία ανάμεσα στο ρομαντισμό και το ρεαλισμό χάρις σε ένα άτομο που θα συζητήσεις μαζί του και του τρέφεις απεριόριστη εμπιστοσύνη. Μπορεί να έχουν κάτι να σου πουν όποτε προετοίμασε τον εαυτό σου.

Σκορπιός
Σκέψου αυτή την ημέρα σαν ημέρα διακοπών, είτε έχεις να πας στη δουλειά είτε όχι. Αυτή τη φορά θα έχεις ουσιαστική βοήθεια, δεν θα πάρεις όλο το βάρος στους ώμους σου. Ίσως κάνουν σήμερα ότι θα ήθελες να κάνουν κάθε μέρα. Μόλις ξεπεράσεις το σοκ θα απολαύσεις την ελευθερία που σου προσφέρουν όλα αυτά.

Τοξότης
Για πρώτη φορά μετά από καιρό ξύπνησες με ζωντάνια και ενέργεια για την ημέρα που σε περιμένει. Θα έχεις ενέργεια να στρωθείς στη δουλειά κάτι που είναι καλό για εσένα γιατί αν συνεχίσεις να κακομαθαίνεις τον καλό σου όπως κάνεις σε λίγο θα χρεοκοπήσεις.

Αιγόκερως
Αισθάνεσαι πολύ παραγωγική  αυτή τη στιγμή κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορείς να μείνεις άπραγη. Σίγουρα θα μπορείς να κάτσεις στον καναπέ με την κολλητή σου ενώ παίζει η ταινία που θέλατε να δείτε τόσο καιρό , όμως εσύ παράλληλα θα τακτοποιείς τους λογαριασμούς σου ή θα βάζεις πλυντήριο. Η ώρα που πρέπει να κοιμηθείς καλύτερα να μην αναφερθεί. Ίσως ήρθε η ώρα να ελαττώσεις την ποσότητα καφέ που πίνεις, δεν την χρειάζεσαι.

Υδροχόος
Έχεις πολλά να σκεφτείς και πρέπει να τα σκεφτείς πριν αποφασίσεις να μιλήσεις στο αφεντικό σου, ειδικά εάν αφορούν την προαγωγή ή την αύξηση για την οποία ενδιαφέρεσαι. Έχεις όλα τα προσόντα, το γνωρίζεις και εσύ και εκείνοι. Αυτό που μένει είναι να θυμάσαι τον ‘’λόγο’’ που έχεις ετοιμάσει στο μυαλό σου για να ζητήσεις αυτό που θέλεις. Βέβαια αυτό για εσένα δεν είναι πρόβλημα.

Ιχθείς
Εάν υπάρχει κάτι που σε ευχαριστεί και σε ηρεμεί είναι το να ξέρεις που βρίσκεσαι και να ξέρεις ποιος είναι εκεί για εσένα. Σήμερα οπότε είναι μία πολύ καλή μέρα για εσένα καθώς θα αισθάνεσαι προσγειωμένη , ασφαλής και θα ξέρεις ακριβώς τι σου συμβαίνει. Αν κάποιος σου δώσει μία υπόσχεση σήμερα δεν θα ψάξεις ούτε θα ερευνήσεις εάν θα την κρατήσουν ή πως θα εξελιχθεί, απλά θα εμπιστευτείς το ότι θα γίνει.