Άστρα 6/12: Πολλές οι συμπτώσεις σήμερα, μην τις αγνοήσεις

eduard-militaru-189985

Κριέ, ένα μέλος της οικογένειάς σου θα σου ανακοινώσει ότι ετοιμάζεται να κάνει μια τεράστια στροφή στη ζωή του κι εσύ, παρά την έκπληξή σου, θα είσαι εκεί για να το στηρίξεις μέχρι τέλους.

Ταύρε, είσαι έτοιμη να βάλεις το χέρι στην τσέπη για να βοηθήσεις έναν φίλο που θα σου ζητήσει βοήθεια. Φρόντισε να είσαι σίγουρη ότι κάνεις το σωστό.

Δίδυμε, εδώ και πολύ καιρό δουλεύεις σκληρά και κάνεις οικονομίες για να αγοράσεις κάτι που ήθελες καιρό. Ε, λοιπόν, η σημερινή μέρα είναι η ιδανική για να το αποκτήσεις.

Καρκίνε, είσαι ιδιαιτέρως ομιλητική σήμερα και ίσως σου ξεφύγει κάτι που δεν πρέπει. Αν είναι δικό σου μυστικό και θες να το μοιραστείς, έχει καλώς. Αν όχι, τότε σκέψου διπλά πριν πεις κάτι.

Λέοντα, σήμερα είναι από εκείνες τις μέρες που αισθάνεσαι ότι κάποιος ή κάτι σε προσέχει. Και μόνο που το νιώθεις, σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής.

Παρθένε, πολλές οι συμπτώσεις που συμβαίνουν σήμερα και ίσως να μην της αγνοήσεις. Μπορείς να σε οδηγήσουν σε μία αλήθεια.

Ζυγέ, έχεις την ανάγκη να κάνεις κάτι για να ξεφύγεις. Μένει μόνο να αποφασίσεις ποιοι θα σε συντροφεύσουν στην περιπέτειά σου!

Σκορπιέ, κάποιος θα σου πει κάτι που πραγματικά δεν περίμενες να ακούσεις - και θα είναι ευχάριστο!

Τοξότη, μην κάνεις πλάνα σήμερα που να δεν μπορούν να αλλάξουν. Από σημαίνει ότι πρέπει να είσαι επιλεκτική και με τους ανθρώπους που έχεις υπολογίσει στα πλάνα σου.

Αιγόκερε, είναι γνωστό ότι βάζεις τη δουλειά πρώτη γι' αυτό και σήμερα θα πρέπει να απολογηθείς σ' αυτόν που έχεις τάξει ότι θα κάνετε κάτι μαζί.

Υδροχόε, είσαι λίγο απρόβλεπτη αλλά οι φίλοι σου σε ξέρουν και ίσως να μην εκπλαγούν από την ξαφνική σου απόφαση να ακυρώσεις τα σχέδια τους.

Ιχθύ, συνήθως βάζεις τα συναισθήματα των άλλων σε προτεραιότητα, αλλά σήμερα μια πρόταση είναι αρκετά καλή για να την αρνηθείς, έστω κι αν κάποιοι πληγωθούν.

(Photo by Eduard Militaru on Unsplash)