Άστρα 6/11: Νέες προκλήσεις σε περιμένουν


Κριός
Εάν κάποιος αποφασίσει ότι θέλει να πιέσει τα κουμπιά σου για να δει τα όρια σου πρόκειται να πάρει ένα μεγάλο μάθημα. Σε αυτό το σημείο όμως δεν θα φτάσεις πολύ μακριά. Εάν οι άνθρωποι είχαν ταμπέλες εσένα η δικιά σου θα έγραφε ‘’Κίνδυνος’’. Βέβαια με τη δική σου ενέργεια αυτή η κατάσταση δεν είναι κάτι καινούργιο.

Ταύρος
Το να κάνεις έναν καινούργιο φίλο δεν είναι εύκολο για κανέναν ειδικά για ανθρώπους που τους αρέσει η ιδωτικότητα τους όπως εσύ. Μπορεί να αισθάνεσαι ακόμα περισσότερο κρυπτομανής αυτές τις μέρες όμως παρ’ όλα αυτά εάν αφήσεις τον εαυτό σου να έχει συναισθήματα για κάποιον και φτιάχνεις πλάνα μαζί του κάνε τους να καταλάβουν πόσο σημαντικοί είναι για σένα.

Δίδυμοι
Ξέρεις πολύ καλά πόσο ωραίο είναι να έχεις φίλους που περνάς καλά μαζί τους. Έχεις περάσει πάρα πολύ χρόνο ψάχνοντας ένα τέτοιο είδος παρέας οπότε μετράς την αφοσίωση τους αρκετά. Δεν προσκαλείς απλά οποιονδήποτεστον κύκλο σου μη παίρνωντας υπόψη το τι θα προσφέρουν με την παρέα τους ή πως θα φανούν στους φίλους σου.

Καρκίνος
Πάντα είχες πολύ καλήσχέση με τα αφεντικά σου, τους δασκάλους σου και γενικότερα τα ιεραρχικά ανώτερα άτομα. Συγκεκριμένα συχνά σου έχουν συμπεριφερθεί σαν ίση. Έτσι ακριβώς αισθάνεσαι όταν ανώτεροι σου έρχονται σε εσένα για συμβουλή. Εάν ακούσεις κακοπροαίρετες  κριτικές προσπάθησε να μην δώσεις σημασία.

Λέων
Οι φίλοι σου γνωρίζουν καλά έναν κανόνα: ότι όταν εσύ είσαι χαρούμενη, όλοι είναι χαρούμενοι. Η φλογερή σου προσωπικότητα εκ φύσεως δεν επιτρέπει σεν κανέναν να έχει κακή διάθεση όταν είναι στο κοντινό σου περιβάλλον, εκτός εάν έχεις κακή διάθεση εσύ η ίδια! Αυτή τη στιγμή αισθάνεσαι θαυμάσια, κάτι που σημαίνει ότι κάνεις ότι καλύτερο μπορείς για να κάνεις και τους τριγύρω σου χαρούμενους.

Παρθένος
Εάν δεν είσαι απόλυτα σίγουρη για το πως να διαχειριστείς μία συγκεκριμένη κατάσταση , μην αναφέρεις τίποτα σε κανέναν , τουλάχιστον για τώρα. Γνωρίζεις πάρα πολύ καλά ότι υπάρχουν πολύ σοβαρά θέματα για να λυθούν αλλά μέχρι τότε η σιωπή είναι η καλύτερη στρατηγική. Έχεις πάνω  σου όλη την ευθύνη και το ξέρεις οπότε κανόνισε μία συνάντηση εάν θέλεις να λάβεις υπόψη σου και άλλες γνώμες.

Ζυγός
Οι προσωπικές σου σχέσεις είναι πάντοτε νούμερο ένα προτεραιότητα σου όμως αυτή τη στιγμή τίποτα άλλο δεν μπορεί να σε πλησιάσει. Ο τυχερός σύντροφός σου, ή ο μελλοντικός σύντροφος σου θα απολαύσει όλα τα είδη της γλυκιάς προσοχής σου, στοχευμένα απλά στο να γνωρίζει πόσο βαθιά και αληθινά νοιάζεσαι για αυτόν. Προσδοκείς τα αισθήματα σου να είναι αμοιβαία όμως είναι ζωτικής σημασιάς να κάνεις αυτή την κουβέντα που αναβάλεις εδώ και ημέρες.

Σκορπιός
Γνωρίζεις πως να φτιάχνεις τέλεια σχέδια και να τα βλέπεις να ολοκληρώνονται μέχρι το τέλος τους και ποτέ δεν σκέφτεσαι να εγκαταλείψεις την αποστολή σου. Είσαι ο σχεδιαστής του πλάνου αλλάκαι ο εκτελεστής του ενώ συνδυάζεις στοιχεία ντετέκτιβ και αναλυτή. Το σημερινό πλάνο είναι τέλειο από την αρχή μέχρι το τέλος, τόσο τέλειο που αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση να το μοιραστείς με τον οποιονδήποτε.

Τοξότης
Η γενναιοδωρία είναι ένα επικίνδυνο προτέρημα και τα άτομα τα οποία το έχουν είναι πολύ ιδιαίτερα. Κυρίως σε ενδιαφέρει αυτή η πρόκληση και είσαι ταυτόχρονα ενθουσιασμένη. Παρ’ όλα αυτά θέλεις να βεβαιωθείς ότι όλοι εκτιμούν το τι κάνεις για αυτούς και ότι δεν σε παίρνουν για δεδομένη. Τώρα επίσης είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου.

Αιγόκερως
Ανεξαρτήτως θέματος ή τοποθεσίας είσαι σπανίως ντροπαλή με το να εκφράσεις τη γνώμη σου. Δεν είσαι ακριβώς ντροπαλή τώρα όμως μπορεί να αισθάνεσαι κάποια παράξενα συναισθήματα οπότε υπενθύμισε στον εαυτό σου ότι εάν κάποιος έχει δικαίωμα να αισθάνεται αυτοπεποίθηση αυτή είσαι εσύ. Έχεις δουλέψει σκληρά εδώ και καιρό οπότε χαλάρωσε.

Υδροχόος
Εάν ανησυχείς ότι με τα λόγια σου ή τις πράξεις σου μπορεί να προσβάλλεις κάποιον ειδικά εάν γνωρίζεις τι θα ακολουθήσει μετά, κάλεσε ένα φίλο σου που ξέρεις ότι μπορεί να διαχειριστεί τέτοιου είδους καταστάσεις. Ξέρεις από ποιον να ζητήσεις βοήθεια ειδικά αφού του έχεις ξαναζητήσει στο παρελθόν.

Ιχθείς
Μπορεί να μην έχεις διάθεση για ψώνια αυτή τη στιγμή όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάτι εκεί έξω το οποίο είναι τόσο γοητευτικό σε εσένα που θα έκανες τα πάντα για να παραδοθεί στο σπίτι σου μέσα σε 24 ώρες. Εάν δεν είσαι σίγουρη ότι μπορείς να το αντέξεις οικονομικά κάλεσε το σοφότερο άτομο που γνωρίζεις που γνωρίζεις ότι μπορείς να του μιλήσεις.