Άστρα 6/10: Βρίσκεις ισορροπία στα συναισθήματα σου


Κριός
Ένας παράξενος αλλά υπέροχος νέος φίλος έχει μπει στη ζωή σου και απολαμβάνεις την κάθε στιγμή μαζί του. Είναι πολύ πιθανό να καταλήξει να ενδιαφέρεται περισσότερο για σένα από απλά φιλικά οπότε εάν εσύ δεν συμφωνείς με αυτή την εξέλιξη στη σχέση σας καλό είναι να το αναφέρεις νωρίς. Αλλιώς μπορεί να καταλήξεις να πρέπει να δώσεις κάποιες εξηγήσεις.. στον εαυτό σου.

Ταύρος
Οι αλλαγές δεν είναι το αγαπημένο σου αλλά γνωρίζεις ότι είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής. Σήμερα ωστόσο αισθάνεσαι περιέργως τη διάθεση να δώσεις μία ευκαιρία σε μία νέα κατάσταση παρόλο που δεν είναι ανάγκη να το κάνεις. Μην ανησυχείς ότι θα χάσεις κομμάτι του εαυτού σου μέσα σε αυτό, μπορεί να βρεις ένα νέο κομμάτι σου που είναι η προσαρμοστικότητα.

Δίδυμοι
Προετοίμασε τον εαυτό σου για κάτι το οποίο δεν περίμενες ποτέ. Την ευκαιρία να ξεκινήσεις από την αρχή με έναν νέο σύντροφο. Είτε τον βάλεις στην κατηγορία του ρομαντισμού, είτε σε πλατωνική κατηγορία ή επαγγελματική , δεν έχει σημασία , αυτό που έχει είναι ότι επιτρέπεις σε ένα νέο άτομο να μπει στη ζωή σου. Αφέσου σε όλες τις νέες πιθανότητες που κρύβει η ζωή για εσένα ξεκινώντας από σήμερα.

Καρκίνος
Οι πολύ ευφυείς άνθρωποι σε αγχώνουν κάποιες φορές χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εσύ δεν είσαι. Συνηθίζεις να μιλάς στο συναίσθημα των ανθρώπων και όταν αυτοί το παραβλέπουν απομακρύνεσαι. Το νέο πρόσωπο στη ζωή σου δεν ασχολείται μόνο με αυτά που έχει μέσα στο κεφάλι του αλλά έχει όρεξη να μάθει και την συναισθηματική νοημοσύνη του, ίσως εσύ μπορείς να του δείξεις.

Λέων
Ίσως ήρθε η ώρα για μία καινούργια σειρά δράματος πιθανόν που θα σχετίζεται με χρήματα ή έρωτα. Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζεις κάτι τέτοιο οπότε το να το βλέπεις να εκτυλίσσεται σίγουρα δεν σου κάνει εντύπωση. Αυτό που μπορεί να σε εντυπωσιάσει στον εαυτό σου είναι η απάθεια σου σε όλο αυτό που θα συμβεί.

Παρθένος
Η σημερινή ημέρα περιστρέφεται κυρίως γύρω από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ιδιαιτέρως τις ρομαντικές. Εάν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση με κάποιον θα το αισθανθείς από τη στιγμή που θα βρεθείτε, μία ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Εάν πάλι δεν βρίσκεσαι σε σχέση εξακολουθούν να ισχύουν τα ίδια, θα καταλήξεις γοητευμένη από κάποιον ο οποίος δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σου.

Ζυγός
Είσαι πραγματικά ειδικός σε ότι αφορά τις σχέσεις και εάν κάποιος μπορεί να συμβουλεύσει κάποιον στον τομέα του έρωτα αυτή είσαι εσύ. Αυτή την περίοδο όμως βρίσκεσαι εσύ η ίδια μέσα σε μία πολύ έντονη κατάσταση που ίσως θέλεις να πάρεις ένα μικρό διάλλειμα , τουλάχιστον μέχρι να ξεδιαλύνεις αυτή την κατάσταση που σε απασχολεί.

Σκορπιός
Σίγουρα είσαι ο τύπος του ανθρώπου που λατρεύουν τα μυστήρια. Είσαι καλή σε αυτό σίγουρα και έχεις την αίσθηση ότι πάντα θα είσαι. Συνηθίζεις να προσκολλάς σε ανθρώπους που σου δίνουν το αίσθημα του μυστηρίου , συγκεκριμένα ελκύεσαι από αυτούς τους ανθρώπους σε κάθε τύπου σχέση. Αυτό το διάστημα κάποιος που κρύβει καλά τα χαρτιά του θα εμφανιστεί στη ζωή σου και εσύ θα ενθουσιαστείς όπως και αυτοί που θα γνωρίσουν κάποια η οποία μπορεί να τους εκτιμήσει πραγματικά.

Τοξότης
Είναι ευκολότερο από ποτέ για εσένα να ελκύσεις έναν νέο σύντροφο εάν αυτό είναι που πραγματικά θέλεις. Αρκεί μία ματιά σου και το ξέρεις, τα καλά νέα όμως γίνονται καλύτερα καθώς χωρίς να σε γνωρίζει καλά το αντικείμενο του πόθου σου , ενθουσιάζεται μαζί σου. Αυτή τη στιγμή μπορεί να μην γνωρίζεις εάν πραγματικά ενδιαφέρεσαι όμως εάν του δώσεις μία ευκαιρία θα σε ανταμείψει.

Αιγόκερως
Λατρεύεις να περνάς χρόνο με αυτούς που δεν φοβούνται να είναι ο εαυτός τους, ανθρώπους που υπερασπίζονται τον εαυτό τους και λένε ότι σκέφτονται και δηλώνουν στον κόσμο ότι δεν φοβούνται να είναι διαφορετικοί. Ανέμενε να συναντήσεις έναν τέτοιο άνθρωπο και όταν συμβεί κάνε τους να καταλάβουν ότι δεν ενδιαφέρεσαι απλά, αλλά το ότι ενδιαφέρεσαι πάρα πολύ.

Υδροχόος
Τα μέλη της οικογενείας σου αποτελούσαν πάντα μία πηγή σύγχυσης για εσένα, όπως και για τους περισσότερους. Για εσένα όμως είναι λίγο παραπάνω, από τη μία θέλεις να είσαι κοντά τους και γνωρίζεις ότι πρέπει ενώ από την άλλη θέλεις να επαναστατήσεις εναντίον τους επειδή αισθάνεσαι και πάλι ότι πρέπει. Δώσε προσοχή σε αυτή την ένταση σήμερα έτσι ώστε να μην καταφέρει να σε κατακλύσει , βρες μία ισορροπία στα συναισθήματα σου και ευχαρίστησε τον εαυτό σου κάνοντας αυτά που σου αρέσουν.

Ιχθείς
Έχεις μία έντονη αγάπη αλλά και φόβο ταυτόχρονα για αυτούς που βρίσκεις ενδιαφέροντες αλλά και ‘’εξωτικούς’’. Έχεις ακόμη αλλάξει κατά κάποιο τρόπο έναν άνθρωπο τονίζοντας του τα καλύτερα χαρακτηριστικά του. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να διαχωρίσεις τι είναι η αληθινή αγάπη και τι όχι; Φυσικά και όχι. Το να βλέπεις τα θετικά σε αυτούς που αγαπάς είναι από τα πιο βασικά συστατικά μίας σχέσης η οποία θα κρατήσει. Συνέχισε την καλή δουλειά!