Άστρα 5/9: H διάθεση σου είναι παιχνιδιάρικη!


Κριός
Ποτέ δεν είχες τάση για σπατάλη ή πολυτέλεια, αυτές τις μέρες όμως που έρχονται θα έχεις διάθεση να φροντίσεις τους αγαπημένους σου κάνοντας τους δώρα. Και όσο πιο συναισθηματικά κατεβασμένους τους βλέπεις τόσο περισσότερο θέλεις να ξεχυθείς στα μαγαζιά με σκοπό να τους ανεβάσεις.

Ταύρος
Ένα προσωπικό σου ζήτημα που έχεις προσπαθήσει αρκετά να κρατήσεις υπό έλεγχο σου δείχνει σημάδια ότι αρχίζει να ξεφεύγει από τον έλεγχο που επιθυμούσες να έχεις. Αυτό μπορεί και να σημαίνει ότι δεν θα μπορείς πλέον να κοντρολλάρεις την κατάσταση και να την φέρεις στη θέση που εσύ επιθυμείς. Αυτή η σκέψη σε αναστατώνει όμως εμπιστεύσου το σύμπαν και χαλάρωσε. Μπορεί να είναι μία έκπληξη για σένα πως εξελίσσονται τα πράγματα από μόνα τους.

Δίδυμοι
Η θέληση και η αυτοπειθαρχία δεν ήταν ποτέ τα δυνατά σου σημεία , ειδικά όταν έχει να κάνει με τις εκπλήξεις σε αγαπημένα σου πρόσωπα .Τώρα όμως σχεδιάζεις μία έκπληξη για κάποιο κοντινό σου άτομο και πρέπει να αποφασίσεις αν θα σεβαστείς το budget σου ή αν θα ακολουθήσεις την καρδιά σου.Σίγουρα θα ενθουσιαστείς όμως προσπάθησε να κρατήσεις μια ισορροπία στα έξοδα.

Καρκίνος
Μην διανοηθείς καν να αρνηθείς σε αυτή την πρόταση για περιπέτεια που κοντινό και αγαπημένο σου πρόσωπο σου πρότεινε. Το έχεις κερδίσει με την αξία σου, και γνωρίζεις ότι βρίσκεσαι σε παιχνιδιάρικη διάθεση οπότε γιατί να αρνηθείς; Βγες έξω και πέρνα καλά. Μπορείς να βρεις την ισορροπία σου και να κανονίσεις τις εκκρεμότητες σου αύριο. Απόψε το βράδυ φρόντισε τον εαυτό σου περνώντας καλά.

Λέων
Η σημερινή μέρα είναι μία μέρα που θα κάνεις καιρό να ξεχάσεις εσύ αλλά και η κοντινή σου παρέα στους οποίους θα πεις τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια. Το πρόβλημα είναι ότι βρίσκεσαι σε μία περίοδο ‘’ιδιωτικότητας’’ ενώ αυτοί θα θέλουν να μεταφέρουν στον κόσμο τι σου συνέβη, αυτό όμως δεν θα σε ακουμπήσει ούτε θα σε απασχολήσει.

Παρθένος
Ήρθε η ώρα να συγχαρείς τον εαυτό σου. Ότι έχεις προσφέρει ήρθε η ώρα να αποφέρει καρπούς και να σου δώσει αυτό που ακριβώς επιθυμείς και παραπάνω- αυτό που αξίζεις! Γιατί να μην διασκεδάσεις λίγο κάνοντας ακριβώς αυτό που θέλεις να κάνεις; Μπορεί να είναι λίγο υπερβολικό αλλά δεν πειράζει. Αν ειδικά έχεις καιρό να κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις , τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Ζυγός
Σε διακατέχει μία δόση υπερβολής σήμερα, επειδή έχει περάσει μία μεγάλη περίοδος που δεν έχεις κάνει αυτό που αγαπάς και πραγματικά θέλεις ίσως αντισταθείς στην παρόρμηση σου. Θυμήσου όμως ότι η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά και καθόλου διασκέδαση και αξίζεις να κακομάθεις τον εαυτό σου έστω και λίγο. Αφέσου και άσε τον εαυτό σου να περάσει λίγο καλά.

Σκορπιός
Δεν είσαι συνήθως τόσο ευαίσθητη οπότε μπορεί να παραξενευτείς με το πόσο εύκολα πληγώνονται τα συναισθήματα σου σήμερα παρόλο που ξέρεις ότι δεν είναι αυτή η πρόθεση των τριγύρω σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αντιδράσεις υπερβολικά ακόμα και σε κάποιο αστείο, αλλά καλύτερα εάν νιώθεις ότι κάποιος σε προσβάλλει σήμερα, να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μετρήσεις μέχρι το 10 μέχρι να αντιδράσεις.

Τοξότης
Πρέπει να αποστασιοποιηθείς συναισθηματικά από το φορτίο της δουλειάς σου, έχεις κουραστεί και ήρθε η ώρα να ‘’θεραπεύσεις’’ τον εαυτό σου συναισθηματικά και να του προσφέρεις λίγη χαλάρωση χωρίς να κάνεις κάτι υπερβολικό. Τι καλύτερο από το να πας σινεμά σήμερα ;

Αιγόκερως
Ευαίσθητη εσύ; Αποκλείεται. Ίσως λίγο. Το κατάλαβες όταν γινόσουν ευσυγκίνητη με μελό ταινίες που έβλεπες. Είναι σίγουρα κάτι το οποίο δεν θα παραδεχτείς ποτέ , αν όμως σκοπεύεις να περάσεις χρόνο με κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο για εσένα ίσως να αναθεωρήσεις σχετικά με τις ευαισθησίες σου. Ξέχνα για λίγο το ηγετικό σου πνεύμα και άφησε τον να δει και τη ζεστή σου καρδιά.

Υδροχόος
Τώρα θα έπρεπε να κάνεις σχέδια με τους φίλους σου και να τα κάνεις πράξη επίσης. Δυστυχώς για εκείνους είσαι σε μία φάση που δεν τηρείς υποσχέσεις που μοιάζουν με υποχρεώσεις. Η συνέπεια σου θα κριθεί και από το κατά πόσο ήταν ευγενικοί μαζί σου τις προηγούμενες ημέρες. Αλλά καλό θα ήταν απόψε το βράδυ να τους αφιερώσεις το χρόνο σου χωρίς υποσχέσεις και σχέδια για επόμενες ημέρες.

Ιχθείς
Δεν είναι στη φύση σου να περνάς τα όρια σου, μόνο αυτή τη φορά όμως αισθάνεσαι ότι τίποτα δεν θα ήταν υπερβολικό για να κερδίσεις την καρδιά του αγαπημένου σου. Πρέπει όμως να είσαι προσεκτική με την υπερβολή σου γιατί μπορεί να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς , όπως να τον τρομάξεις όπως έχουν τρομάξει εσένα στο παρελθόν.