Άστρα 5/10: Ήρθε η ώρα για ανανέωση


Κριός
Συνήθως έχεις τη διάθεση να πιάσεις συζήτηση με έναν άγνωστο και η σημερινή μέρα θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες για τέτοιες συζητήσεις. Έχεις διάθεση και ενέργεια για συζητήσεις σήμερα καθώς αισθάνεσαι πολύ επικοινωνιακή. Προειδοποίησε την καλύτερη σου φίλη ή τον αγαπημένο σου να μην το πάρουν προσωπικά σε περίπτωση που πιάσεις μία έντονη συζήτηση με έναν άγνωστο που γνώρισες στο δρόμο.

Ταύρος
Αυτή τη στιγμή αισθάνεσαι την έντονη ανάγκη να πας για ψώνια, όχι πως δεν την αισθάνεσαι συχνά. Οι φίλοι σου σε πειράζουν για το πόσο αγαπάς τις εκπτώσεις όμως θέλεις να αγοράσεις κάτι το οποίο να είναι επένδυση. Είσαι το άτομο το οποίο θα θέλει να πάρει μαζί του κάποιος για ψώνια καθώς ξέρεις να ψωνίζεις αλλά και να εκτιμάς τις τιμές. Όλοι έχουμε κρυμμένα ταλέντα.

Δίδυμοι
Πέρα από το ότι είσαι η προσωποποίηση της γοητείας συχνά οι άλλοι περιμένουν από εσένα να είσαι και η προσωποποίηση της διασκέδασης και δεν έχουν άδικο καθώς δεν τους έχεις απογοητεύσει ποτέ σε αυτό τον τομέα. Αυτοί που σε γνωρίζουν καλά ξέρουν πόσο σου αρέσει να είσαι το επίκεντρο της προσοχής. Φύλαξε την ενέργεια σου για το επόμενο σου ‘’σόου’’ το οποίο θα είναι σύντομα.

Καρκίνος
Το να μιλάς στα παιδιά και στα ζώα την γλώσσα που καταλαβαίνουν είναι κάτι πολύ διασκεδαστικό για εσένα και πάντα βρίσκεις τρόπο να μάθεις κάτι από αυτό. Σήμερα όμως χρειάζεσαι μία ενήλικη και σοβαρή συζήτηση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχεις όρεξη για ελαφριές συζητήσεις και κουτσομπολιό απλά χρειάζεσαι έναν σοβαρό ενήλικα για να ανταλλάξεις τις απόψεις σου μαζί του.

Λέων
Για σήμερα τουλάχιστον ξέχνα τους φίλους σου, αυτή τη στιγμή έχεις ανάγκη για κάτι παραπάνω από φιλική αγάπη. Έχεις ανάγκη να κρατήσεις τα χέρια με κάποιον, να μείνετε ξαπλωμένοι και να κάνετε κοπλιμέντα ο ένας στον άλλον με κάποιον που σε αγαπάει όσο τον αγαπάς και εσύ. Εάν έχεις κάποιον για να το κάνεις κανόνισε να συναντηθείς μαζί του και να περάσετε παρέα ποιοτικό χρόνο, εάν όχι ξεκίνα να ψάχνεις για τον μελλοντικό σύντροφο που θα μπορείς να κάνεις αυτό μαζί του.

Παρθένος
Εάν κάποιος αξίζει αύξηση ή έστω κάποια επιβράβευση αυτή είσαι σίγουρα  εσύ. Εάν μπορείς να είσαι υπομονετική θα πάρεις αυτό που αξίζεις και όλα τα καλά πράγματα που το συνοδεύουν περιλαμβανομένου και της περηφάνιας και του αυτοσεβασμού που έρχονται όταν γνωρίζεις πότε πρέπει να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Στο μεταξύ πρέπει να γνωρίζεις ότι το να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου είναι αρκετό για να είσαι καλά ακόμα και στις δυσκολότερες στιγμές.

Ζυγός
Είσαι από τα άτομα που συνήθως έχουν όρεξη για κουβέντα, για την ακρίβεια είσαι πιο επικοινωνιακή από τους περισσότερους στην παρέα σου. Στην πραγματικότητα αυτή τη στιγμή αισθάνεσαι την έντονη επιθυμία να επικοινωνήσεις και να μιλήσεις που εκπλήσσεις ακόμα και τους πιο κοντινούς σου με το ότι δεν μπορείς να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό. Προσπάθησε να μην σπαταλήσεις πολύ από την ενέργεια σου σε ένα άτομο.

Σκορπιός
Υπάρχει ένα νέο πρόσωπο σε κάποιο τομέα της ζωής σου και μπορεί να έχεις ανησυχήσει λίγο για το πόσο σε ελκύει. Σε ενδιαφέρει τόσο πολύ που δεν μπορείς να σταματήσεις να το σκέφτεσαι. Δεν είναι κακό ειδικά εάν είναι αμοιβαίο , αυτό βέβαια για να το μάθεις πρέπει να ρωτήσεις φυσικά.

Τοξότης
Ήσουν πάντα η πιο ομιλητική της παρέας ξεκινώντας να μιλάς για φιλοσοφικά θέματα και να τα τελειώνεις συνήθως πάλι εσύ. Σήμερα όμως αναζητάς μία ευχάριστη και χαλαρή συζήτηση με τον αγαπημένο σου ή με πολύ κοντινό σου φίλο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να σωπάσεις και εσύ για λίγο για να τους δώσεις το θάρρος να πουν την άποψη τους.

Αιγόκερως
Έχεις πολλή αυτοπεποίθηση ότι κάνοντας το αγαπημένο σου χόμπι ή το ενδιαφέρον σου μπορείς να το μετατρέψεις σε δουλειά και καριέρα. Μπορεί στην αρχή να μην είναι πλήρους ωραρίου αλλά και ούτε να καλύπτει τους λογαριασμούς σου για κάποιο διάστημα. Γνωρίζεις όμως ότι ενώ μπορεί τώρα να μην σου αποφέρει αρκετά αλλά δεν σε ενδιαφέρει καθώς σκοπεύεις να κάνεις αυτό που αγαπάς στρώνοντας το δρόμο για να γίνει καριέρα.

Υδροχόος
Δεν ήσουν ποτέ γνωστή για τη δυνατότητα σου να γίνεις ένα με τη μάζα , για την ακρίβεια δεν ασχολείσαι καν με εκείνους που πιστεύεις ότι έχουν έναν φυσιολογικό και βαρετό τρόπο ζωής. Σήμερα αυτός ο τρόπος σκέψης σου θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα οπότε μην διστάσεις να δείξεις ποια είσαι ούτε για λίγο, ποτέ δεν γνωρίζεις ποιος σε παρακολουθεί και μπορεί να είναι κάποιος ο οποίος λατρεύει το πνεύμα σου.

Ιχθείς
Μια στο τόσο αισθάνεσαι την ανάγκη να κρυφτείς από τον κόσμο και όλη τη φασαρία που τον συνοδεύει. Χρειάζεσαι την ηρεμία που μόνο ο χρόνος με τον εαυτό σου μπορεί να σου προσφέρει και πρόσφατα βίωσες ακριβώς αυτό. Αυτή τη στιγμή έχεις όρεξη για όλη τη φασαρία και το μπέρδεμα που μπορείς να ζήσεις στον κόσμο και ακόμη και εάν δεν μπορείς ακόμα να συντονιστείς σε αυτό τουλάχιστον εκτιμάς το πνεύμα αυτών που συμμετέχουν.