Άστρα 4/9: Ζήσε την περιπέτεια άφοβα


Κριός
Δεν έχεις διάθεση να κάνεις τίποτα όμως δεν πειράζει γιατί χρειάζεσαι μία στο τόσο να πάρεις ένα διάλλειμα. Οπότε απόψε απέφυγε τη δουλειά στο σπίτι ή το να ψάξεις κάτι στον υπολογιστή. Βασικά κλείσε τις ηλεκτρονικές συσκευές εκτός της τηλεόρασης και δες μία ταινία. Κι’όμως μπορείς να το κάνεις και ας έχεις ξεχάσει ότι μπορούσες.

Ταύρος
Συνειδητοποίησες ότι έχεις να αγοράσεις κάτι για τον εαυτό σου εδώ και πολύ καιρό.Όπως επίσης και το ότι είσαι πολύ καλή εδώ και πολύ πολύ καιρό παρά τις δυσκολίες που σου προέκυψαν και τις χειρίστηκες πολύ καλά. Οπότε μήπως είναι η ώρα να πας για ψώνια;

Δίδυμοι
Έχεις ήδη παρατηρήσει ότι όλοι οι τριγύρω σου έχουν μια καλή και ανεβαστική διάθεση.Η αλήθεια είναι ότι η σημερινή μέρα θα είναι μια θαυμάσια μέρα. Το καλύτερο κομμάτι για εσένα είναι ότι όποιο συναίσθημα σου απελευθερώσεις δεν θα είναι απλά ευπρόσδεκτο αλλά και ψυχαγωγικό!

Καρκίνος
Αυτό που θέλεις πραγματικά είναι να γελάσεις με όλη σου την ψυχή. Βασικά έχεις ανάγκη αυτή την παρέα που θα σε κάνει να γελάσεις μέχρι δακρύων και μέχρι να σε πονέσει η κοιλιά σου. Ξέρεις ποιον ή ποιους πρέπει να πάρεις τηλέφωνο. Κανόνισε μια συνάντηση και δεν θα κάνετε ούτε μία σοβαρή συζήτηση αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Λέων
Το μυαλό σου σου ζητάει μία σοβαρή συζήτηση, όχι σαν αυτές που κάνεις στη δουλειά καθημερινά. Θέλεις να έχεις έναν απαιτητικό συνομιλητή για να συζητήσετε για θρησκεία ή ακόμη και πολιτικά. Οπότε βγες και συνάντησε κάποιον ο οποίος θα μπορέσει να σου το προσφέρει. Ξέρεις που να πας.

Παρθένος
Μην προσπαθήσεις να κρύψεις τον ενθουσιασμό σου για την κατάσταση που βιώνεις. Δεν υπάρχει τίποτα το κακό στο να είσαι χαρούμενη και ευτυχισμένη, και έχεις δικαίωμα να μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματα σου ανεξαρτήτως που βρίσκεσαι. Σκέψου το, δεν ενοχλείς κανέναν στο κάτω κάτω, αντιθέτως μπορεί και να κάνεις και άλλους να χαμογελάσουν.

Ζυγός
Μετά από τόσο καιρό διασκέδασης και χαλάρωσης γνώριζες ότι κάποια στιγμή πρέπει να επιστρέψεις στη δουλειά. Η λίστα με τις δουλειές που έχεις να κάνεις είναι ατελείωτη και πρέπει να την κάνεις σήμερα. Ευτυχώς για εσένα θα βρεθούν πολλοί πρόθυμοι να σου δώσουν ένα χεράκι βοήθειας.

Σκορπιός
Δεν μπορείς να σκεφτείς καθαρά εδώ και αρκετές μέρες- μπορεί και εβδομάδες. Η συγκέντρωση σου είναι σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Τα νέα όμως είναι ευχάριστα, αυτός είναι το ίδιο απασχολημένος με το να σκέφτεται εσένα. Τώρα είναι η στιγμή να δείξεις θάρρος και να φανερώσεις τα συναισθήματα σου ώστε να μπορείτε να μιλήσετε για το ότι είναι αμοιβαία.

Τοξότης
Σκέφτεσαι ένα συγκεκριμένο άτομο σαν κάτι έντελως πλατωνικό οπότε δεν σου περνάει καν από το μυαλό ότι μπορεί κάποια στιγμή να τοποθετηθεί σε άλλη κατηγορία-ρομαντική κατηγορία. Καλύτερα να το επιχειρήσεις, και να το κάνεις σύντομα. Από τον τρόπο που σε κοιτάνε θα καταλάβεις πότε είναι η στιγμή να κάνεις το βήμα.

Αιγόκερως
Είσαι στη φάση που πραγματικά πρέπει να σταματήσεις και να κάνεις ένα διάλλειμα. Σίγουρα έχεις την ίδια σχέση με το στρες όπως όλοι αλλά το δικό σου άγχος έχει κρατήσει παραπάνω από όσο θα έπρεπε. Μάζεψε τους κοντινούς σου φίλους και μιλήστε για ιδανικά και ιδεώδη.

Υδροχόος
Σίγουρα αυτό που σου συνέβη δεν το περίμενες καθόλου. Συνήθως μπορείς να προβλέψεις τι είναι αυτό που θα συμβεί μετά καθώς διαβάζεις τα σημάδια πολύ καλά. Ευτυχώς αυτό που έγινε είναι αρκετά ευχάριστο και θα χρειαστείς για να το συνοδεύσεις καλή παρέα αλλά και ευχάριστα νέα από τους τριγύρω σου.

Ιχθείς
Ακόμα αφήνεις την κάθε λέξη που σου περνάει απ΄το μυαλό να βγαίνει από τα χείλη σου; Σίγουρα είναι κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ καλα. Αυτές τις ημέρες όλο αυτό θα εμπλουτιστεί με μία δόση χιούμορ , κάτι το οποίο θα εκτιμήσει ο περιγυρός σου και σίγουρα οι φίλοι σου.