Άστρα 4/8: Κάνε το πρώτο βήμα

b253d6e10ef731374dfabc23e0d7834d

Κριέ, αυτές τις μέρες θα λύσεις κάποιες διαφορές που είχες με τους φίλους σου και σε βασάνιζαν αυτό τον καιρό. Ήρθε η ώρα να σταματήσεις επιτέλους να εμπιστεύεσαι και να κάνεις παρέα με ανθρώπους που το μόνο που ξέρουν είναι να σε κολακεύουν.

Ταύρε, προσπαθείς να τους έχεις όλους ευχαριστημένους και το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεσαι κομμάτια στο τέλος της ημέρας. Σταμάτα  και ασχολήσου και λίγο με τις δικές σου ανάγκες.

Δίδυμε, δεν είναι ανάγκη να προκαλείς τόσο μεγάλο πανικό επειδή το ταίρι σου δεν θέλει ακριβώς τα ίδια πράγματα που θες και εσύ. Βρείτε μια χρυσή τομή για να είσαι και εσύ αλλά και αυτός ικανοποιημένοι.

Καρκίνε, δεν αντέχεις τη σύγκριση και αυτό μπορεί να σε φέρει εκτός ορίων. Δεν είσαι σε θέση να κρίνεις αντικειμενικά τη δουλειά σου και αυτό σε κάνει ευάλωτη στα σχόλια που ακούς τριγύρω. Σταμάτα να δίνεις τόση έμφαση σε αυτά που ακούς και χαλάρωσε!

Λέοντα, τα παίρνεις όλα σαν δεδομένα και αυτό όσο να πεις έχει ενοχλήσει το σύντροφό σου. Νιώθει ότι δεν τον διεκδικείς και η σχέση σας έχει βαλτώσει κάπως. Μην επαναπαύεσαι.

Παρθένε, είσαι πιο έξυπνη από όσο πιστεύουν οι εχθροί σου και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Το να υποτιμούν τον αντίπαλό τους και να μην ξέρουν τις πραγματικές τους δυνατότητες είναι μειονέκτημα.

Ζυγέ, πρέπει να βάλεις ένα μέτρο στο τι ξοδεύεις γιατί προβλέπω να μιλάμε σε λίγο για χρεωκοπία. Αγοράζεις τα πάντα, είτε σου αρέσουν είτε όχι και στο τέλος όταν ανοίγεις το πορτοφόλι σου αναρωτιέσαι που πήγαν τα χρήματα.

Σκορπιέ, ξέρεις πολύ καλά τι σε κάνει ευτυχισμένη αλλά από εγωισμό και μόνο δεν θες να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα. Μην κολλάς στα στερεότυπα και κάνε εσύ το πρώτο βήμα.

Τοξότη, ήρθε η ώρα να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά την ερωτική σου ζωή. Το ταίρι σου νιώθει ότι δεν τον εκφράζει πια η σχέση σας στο επίπεδο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή και μάλλον ετοιμάζεται να σου κάνει σοβαρές ανακοινώσεις.

Αιγόκερε, μην περιμένεις αναγνώριση για αυτά που κάνεις γιατί δεν πρόκειται να έρθει από κανέναν. Το μόνο κριτήριο που πρέπει να έχεις πριν κάνεις κάτι είναι το αν σε ικανοποιεί ή όχι. Ξεκίνα να το σκέφτεσαι κατά αυτό τον τρόπο γιατί αλλιώς θα στενοχωριέσαι συνέχεια.

Υδροχόε, τα οικονομικά σου είναι έτοιμα να αλλάξουν τροπή και αυτό θα σε ανακουφίσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αρκεί να κάνεις σωστούς χειρισμούς και να μην τα ξοδέψεις με το που τα πάρεις.

Ιχθύ, πρέπει να πάρεις μια απόφαση όσο πιο γρήγορα γίνεται καθώς δεν χωράνε άλλες αναβολές. Το ταίρι σου θέλει να πάει τη σχέση σας ένα βήμα παρακάτω και εσύ θες ακόμα χρόνο να σκεφτείς.