Άστρα 4/10: Η μέρα σου επιφυλάσσει απρόοπτα


Κριός
Όσο θυμάσαι τον εαυτό σου η λέξη "όχι" είχε μία περίεργη απήχηση πάνω σου αλλά όχι αρνητική. Όταν ειδικά ακούγεται με ένα συγκεκριμένο τόνο φωνής αισθάνεσαι μία ακατανίκητη έλξη να κάνεις αυτό που σου έχουν πει ότι δεν μπορείς ή πρέπει. Προσπάθησε να προειδοποιήσεις τους αθώους που θα βρεθούν στο δρόμο σου στο να μην χρησιμοποιήσουν σήμερα αυτή τη λέξη ή αυτό τον τόνο.

Ταύρος
Η αλλαγή δεν είναι και το καλύτερο σου, για την ακρίβεια τίποτα δεν σε εκνευρίζει περισσότερο και γρηγορότερα από το να βλέπεις τα τόσο προσεκτικά σχεδιασμένα πλάνα σου να ακυρώνονται ή να αλλάζουν. Τα πράγματα μπορεί να είναι απογοητευτικά για εσένα σήμερα καθώς πολλά απρόβλεπτα πρόκειται να συμβούν στην διάρκεια της ημέρας σου. Αφού το γνωρίζεις αυτό προσπάθησε να μην προσκολληθείς ιδιαίτερα στα πλάνα που έχεις κανονίσει και να έχεις ψυχραιμία.

Δίδυμοι
Ποτέ σου δεν κατάλαβες γιατί οι κοντινοί σου αρνούνται να δοκιμάσουν νέα πράγματα. Ακόμα και όταν δίνεις σε κάτι μία ευκαιρία και δεν εξελιχθεί όπως θα ήθελες σου φαίνεται καλύτερο από το να βαριέσαι. Αυτή η στάση σου για τη ζωή πρόκειται να αποδειχθεί χρήσιμη χάρη σε ένα φίλο ο οποίος θα σου δώσει μία ευκαιρία να ανοίξεις τους ορίζοντες σου.

Καρκίνος
Αυτό το ιδιαίτερα αγαπημένο σου πρόσωπο που περνάς πολύ χρόνο μαζί του τελευταία φαίνεται να ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω από την απλή φιλία σου και εσύ δεν διαφωνείς. Σίγουρα είχες παλαιότερα σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις σου όμως αυτό φαίνεται κάτι διαφορετικό. Αυτό που πρέπει να παρατηρήσεις είναι εάν νιώθεις άνετα γενικά με αυτό το άτομο πέρα από τις συζητήσεις που κάνετε.

Λέων
Είσαι ιδιαίτερα γοητευτική και ακαταμάχητη όταν βάζεις στο μυαλό σου κάτι ή κάποιον. Σήμερα θα χρειαστείς όλη σου την γοητεία για να καταφέρεις με τον αγαπημένο σου να περάσεις μία ρομαντική ημέρα καθώς η σημερινή ημέρα δεν θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα στην πραγματοποίηση ρομαντικών πλάνων οπότε μην βασίζεσαι σε αυτά που έχεις προγραμματίσει.

Παρθένος
Είναι στη φύση σου να θέλεις να αισθάνεσαι ασφάλεια κάτι το οποίο σε κάνει ιδιαίτερα προσκολλημένη στην συνήθεια και στη ρουτίνα. Δυστυχώς δεν θα μπορέσεις να βασιστείς σε αυτό ή σε οτιδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή. Το σύμπαν έχει κανονίσει για εσένα μία καταιγίδα από απρόβλεπτη τρέλα. Το μεγαλύτερο σου στοίχημα είναι να καταφέρεις να πείσεις τον εαυτό σου να απολαύσει τη στιγμή αλλά και ένα αυθόρμητο γέλιο.

Ζυγός
Είσαι σε αναζήτηση μιας παρέας ή οποία θα μπορεί να σε καταλάβει πλήρως και να είσαι ο εαυτός σου όσο ασυνήθιστη και να αισθάνεσαι. Καλύτερα να τους βρεις γρήγορα γιατί όσο περνάς χρόνο με τους ίδιους και συνηθισμένους θα συνεχίζεις να λαμβάνεις αυτά τα κακοπροαίρετα σχόλια.

Σκορπιός
Εάν σκέφτεσαι να αλλάξεις τα πράγματα στο σπίτι σου εδώ και καιρό η ανάγκη να το ξεκινήσεις άμεσα μπορεί να φαίνεται ακαταμάχητη στο να την αρνηθείς. Πριν γκρεμίσεις κάποιο τοίχο ή χαλάσεις πολλά χρήματα για ανακαίνιση ίσως πρέπει να σκεφτείς κάποια πράγματα όπως τον διαθέσιμο χρόνο αλλά και χρήματα αλλά και το τι θα κάνεις εάν δεν είσαι σε αυτή τη διάθεση για πολύ καιρό και το μετανιώσεις.

Τοξότης
Κανείς δεν είναι έκπληκτος που έχεις κάτι να πεις. Χάρη στην ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα νιώθεις έτοιμη να πεις αυτό που ήθελες τόσο καιρό. Πριν ξεκινήσεις όμως να μιλάς σκέψου καλά τις συνέπειες που μπορεί να έχουν τα σχόλια σου.

Αιγόκερως
Όταν θα είσαι έξω και θα ψωνίζεις ή θα κάνεις βόλτα σήμερα ότι ασυνήθιστο δεις θα θέλεις να το κάνεις δικό σου. Αυτό ισχύει περισσότερο για αντικείμενα τέχνης αλλά μπορεί να ισχύσει και για ανθρώπους που έχουν χαρακτηριστικά τα οποία θαυμάζεις. Πριν εμπλακείς αρκετά βεβαιώσου ότι υπάρχει περαιτέρω επικοινωνία πέρα από μία κοινή άποψη.

Υδροχόος
Ποτέ δεν ήσουν καλή στο να δέχεσαι διαταγές εκτός εάν πρόκειται για θέμα μεταξύ ζωής και θανάτου. Αυτό ισχύει και για το ότι ξεχνάς γιορτές και γενέθλια ή σκοπίμως αγνοείς κάποια. Όταν όμως δεις κάτι που γνωρίζεις ότι θα κάνει το πρόσωπο που αγαπάς να χαμογελάσει μπορείς ακόμα και να πάρεις δάνειο για να το δεις να πραγματοποιείται.

Ιχθείς
Δεν υπάρχει κάτι που να σου αρέσει περισσότερο από το να αποσυνδέεσαι από την πραγματικότητα με αυτό το ιδιαίτερο πρόσωπο που είσαι ιδιαίτερα γοητευμένη από αυτόν ξεχνώντας τους πάντες και τα πάντα. Το ένστικτό σου σήμερα σου λέει ότι και σε αυτόν θα του άρεσε να περάσει μία τέτοια ημέρα. Δυστυχώς έχεις πολλές υποχρεώσεις σήμερα και θα είναι δύσκολο να το πραγματοποιήσεις. Κάνε άλλα πλάνα αντ’ αυτού που θα σε κάνουν να νιώσεις καλά.