Άστρα 3/8: Ακολούθησε τη διαίσθηση σου!

pexels

Κριέ, ακολούθησε τη διαίσθησή σου και θα βγεις κερδισμένη! Μην περιμένεις πάντα να σου δοθεί κάποιο σημάδι για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις, επέτρεψε στο ένστικτο σου να σε οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις.

Ταύρε, νιώθεις την υπομονή σου να εξαντλείται ενώ δεν θα έπρεπε. Τα αποτελέσματα των προσπαθειών που τόσο καιρό έκανες θα αρχίσουν να φαίνονται αργά η γρήγορα. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και περίμενε τα καλύτερα που έρχοντα.

Δίδυμε, οι αλλαγές στη ζωή σου είναι γρήγορες, ραγδαίες και σίγουρα θετικές. Μην σε τρομάζει το αύριο, η τύχη είναι με το μέρος σου. Δες τα πράγματα ψύχραιμα και να είσαι σίγουρη ότι οι εξελίξεις αυτών των ημερών σε ευνοούν.

Καρκίνε, θωράκισε καλύτερα τον εαυτό σου. Μην αφήσεις τις ευαισθησίες σου να λειτουργήσουν ως αδυναμία και μην διστάσεις να δείξεις στους γύρω σου μια πιο δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σου.

Λέοντα, ζεις μια από τις πιο τρυφερές περιόδους στη σχέση σου και το απολαμβάνεις. Κάνε μια προσπάθεια να εκδηλώνεις ακόμα περισσότερο τα συναισθήματά σου έτσι ώστε αυτή η κατάσταση να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Παρθένε, είσαι απόλυτα ικανή να διαχειριστείς το οποιοδήποτε πρόβλημα στην επικοινωνία. Μην διστάσεις λοιπόν να φέρεις στην επιφάνεια ότι σε απασχολεί στη σχέση σου και να προσπαθήσεις να το λύσεις με τον σύντροφό σου.

Ζυγέ, πρέπει να μπεις στη διαδικασία να κατανοήσεις τα θέλω και της ανάγκες του συντρόφου σου. Άκουσέ τον, συζήτησε μαζί του και άρχισε να κάνεις περισσότερες πράξεις για εκείνον και για τη σχέση σας.

Σκορπιέ, αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δίνονται. Σίγουρα έχεις δουλέψει πολύ αλλά μην επαναπαύεσαι. Οι επιτυχίες σε όλους τους τομείς θα έρθουν άμεσα αρκεί να μην σταματήσεις να προσπαθείς.

Τοξότη, διαχώρισε τις υποχρεώσεις σου από την προσωπική σου ζωή. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου, να χαλαρώσεις και να βάλεις τις προσωπικές αλλά και τις επαγγελματικές σου υποθέσεις σε μια τάξη.

Αιγόκερε, γίνε περισσότερο διπλωματική, δεν είναι ανάγκη να γίνεται πάντα αυτό που θέλεις. Για να διατηρήσεις τις ισορροπίες κάνε κάποιους συμβιβασμούς και δείξε στον σύντροφό σου πόσα σημαίνει για εσένα, θα το εκτιμήσει.

Υδροχόε, αναγνώρισε τα λάθη σου και κάνε πέρα τον εγωισμό σου για να έρθεις πιο κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα. Μην περιμένεις συνεχώς από τους άλλους να κάνουν πράγματα για εσένα.

Ιχθύ, η λύση για όλα σου τα προβλήματα είναι η ξεκούραση και η χαλάρωση. Βλέπεις τα πράγματα πιο τραγικά από ότι είναι. Μπορείς να διαχειριστείς τα πάντα αρκεί να είσαι ήρεμη. Πήγαινε λοιπόν κάπου διακοπές και προσπάθησε να ανασυγκροτηθείς.