Άστρα 3/10: Δέξου τα πράγματα όπως έρχονται


Κριός
Χρειάζεται να στηρίξεις τον εαυτό σου παρόλο που γνωρίζεις ακριβώς τι είναι αυτό που χρειάζεται στην κατάσταση που βρίσκεσαι. Κάποιος είναι υπεύθυνος και δυστυχώς δεν είσαι εσύ αυτή. Προσπάθησε να είσαι υπομονετική και ψύχραιμη και εάν βρεις ένα εναλλακτικό σχέδιο για την κατάσταση που βιώνεις καλά θα κάνεις να το πραγματοποιήσεις παρά τις αμφιβολίες των τριγύρω σου.

Ταύρος
Εάν τα καταφέρεις να βγεις έξω σήμερα καλό θα ήταν να το κάνεις , αλλά και να μείνεις έξω όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι πολλές ώρες που έχεις περάσει κλεισμένη σε έναν συγκεκριμένο χώρο σε έχουν κάνει να αισθάνεσαι αποκομμένη από αυτά που έχουν πραγματικά σημασία. Μία βόλτα στη φύση θα είναι πολύ αναζωογονητική για εσένα και θα σε κάνει να σκεφτείς τα πράγματα από άλλη γωνία.

Δίδυμοι
Αυτός για τον οποίο ενδιαφέρεσαι ή ο σύντροφος σου έχει κάτι στο μυαλό του το οποίο δεν το συζητά μαζί σου και αυτό σου προκαλεί άγχος ειδικά αφού αισθάνεσαι ότι προσπαθούν κάπως να το καλύψουν. Ρώτα τον ευθέως εάν υπάρχει κάτι το οποίο πρέπει να συζητήσει μαζί σου και δες πως θα πάει μετά από αυτό.

Καρκίνος
Πρέπει να αντιμετωπίσεις το κενό που υπάρχει ανάμεσα στην προσωπική και στην επαγγελματική σου ζωή. Μπορεί να χρειαστεί να περνάς περισσότερο χρόνο στον ένα τομέα της ζωής σου και αυτό να προκαλεί πρόβλημα στον άλλο. Μην σε ανησυχεί όμως καθώς θα καταφέρεις να βρεις την ισορροπία που χρειάζεται κάνοντας όλο αυτό να ξεχαστεί.

Παρθένος
Αισθάνεσαι μία παρόρμηση να βγεις για μία μικρή βόλτα στην άγρια πλευρά του εαυτού σου. Αυτή τη στιγμή όμως είναι καλύτερο το να αναγνωρίσεις τις ορμές σου και να επιλέξεις εσύ πότε θα επιστρέψεις πίσω σε αυτές. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς στην ανταμοιβή που περιμένεις για την σκληρή δουλειά που έκανες.

Ζυγός
Το τελευταίο διάστημα είσαι πολύ απασχολημένη με το να αναλύεις και να καταπιάνεσαι από τις μικρές λεπτομέρειες της καθημερινότητας σου που ξέχασες να ασχοληθείς με την ίδια σου τη ζωή. Είναι αλήθεια ότι οι άλλοι βασίζονται πάνω σου αλλά πρέπει να φροντίσεις τον εαυτό σου εάν θέλεις να συνεχίσεις να φροντίζεις και εκείνους. Βρες τρόπους να ανακτήσεις την χαμένη ελευθερία σου , όσο μικροί και να σου φαίνονται θα σε αναζωογονήσουν.

Σκορπιός
Όταν βάλεις κάτι στο μυαλό σου θα το πετύχεις πάση θυσία με τον ένα τρόπο ή με τον άλλο. Αυτή την περίοδο έχεις έναν συγκεκριμένο στόχο στο μυαλό σου και είσαι απόλυτα αποφασισμένη να τον φτάσεις με κάθε κόστος. Φρόντισε να εξασκήσεις τις συνηθισμένες σου πρακτικές αλλά και να είσαι διπλωματική  ταυτόχρονα φτάνοντας τον στόχο σου.

Τοξότης
Βλέπεις τα χρήματα σαν κάτι το οποίο είναι για να απολαμβάνεται, να μοιράζεται αλλά και να χρησιμοποιείται για το κοινό καλό όμως αυτή τη στιγμή είσαι αρκετά φειδωλή καθώς τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερα τους όμως αυτό δεν σημαίνει πως είναι κάτι απαραίτητα κακό. Η γενναιοδωρία είναι σίγουρα κάτι θαυμάσιο όμως για να είσαι γενναιόδωρος πρέπει να έχεις και πόρους για να δώσεις. Ίσως ήρθε η ώρα να βγάλεις το κομπιουτεράκι και να υπολογίσεις πρώτα τα δικά σου έξοδα πριν από τους άλλους.

Αιγόκερως
Το μυστικό της επιτυχίας σου είναι το ότι παίρνεις τη δουλειά σου στα σοβαρά αλλά όχι τον εαυτό σου. Οπότε όσο απολαμβάνεις την επιτυχία που δικαιούσαι αυτό το διάστημα θυμήσου ότι είναι σημαντικό να μην το αφήσεις να φτάσει στο κεφάλι σου και να είσαι ταπεινή. Το να μην είσαι θα μπορούσε μέχρι και να σου στερήσει πιθανές ευκαιρίες από το κοντινό σου μέλλον.

Υδροχόος
Κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι υπάρχει λόγος για τα πάντα που συμβαίνουν , αν τύχει και συναντήσεις κάποιον με τέτοιες πεποιθήσεις αυτές τις ημέρες ίσως τους κάνεις μία κουβέντα. Σου έχουν τύχει πολλά παράξενα τα οποία σε έχουν κάνει να αναρωτιέσαι τι μπορεί να συμβαίνει αλλά και τι μπορείς να κάνεις εσύ για αυτό. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δεχθείς τα πράγματα όπως έρχονται και χωρίς κριτική.

Ιχθείς
Πρακτικά ζητήματα είναι στην κορυφή της λίστας με αυτά που έχεις να κάνεις και η μέρα σου θα γίνει ακόμα πιο ευχάριστη καθώς κάποια θα αφαιρεθούν. Τακτοποίησε τις υποχρεώσεις σου με ενθουσιασμό ενώ αυτή η ενέργεια που αισθάνεσαι ρέει μέσα σου θα σε  βοηθήσει να ανταπεξέλθεις.