Άστρα 29/9: Κοίτα τη θετική πλευρά των πραγμάτων

andrew-neel-304754

Κριέ, ανοίγεις καινούριες επαγγελματικές διεξόδους στον εαυτό σου και αυτό σε βοηθάει να κοιτάξεις το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία με σύγκριση με αυτήν που έχει τώρα. Μην πέφτεις ψυχολογικά και κοίτα τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Ταύρε, μην ανοίγεις το στόμα σου αριστερά και δεξιά γιατί ακόμα και αν δεν αντιμετωπίσεις προβλήματα στο άμεσο χρονικό διάστημα, θα τα βρεις μπροστά σου. Να θυμάσαι πως δεν είναι δυνατόν να εμπιστεύεσαι όλους τους ανθρώπους! Κατανοητό;

Δίδυμε, σταμάτα να αναλαμβάνεις τις ευθύνες άλλων γιατί σε βλέπω πολύ σύντομα να τρέχεις και να μην φτάνεις. Μα είσαι με τα καλά σου; Προσπαθείς να το παίξεις γλυκιά και ευχάριστη με αποτέλεσμα να έχεις φορτωθεί σαν το γαϊδούρι. Σύνελθε αγαπητή μου!

Καρκίνε, το ταίρι σου έχει αρχίσει να λοξοδρομεί και εσύ ακόμα δεν έχεις βγάλει άχνα. Μην ταράζεσαι! Δεν σου είπα να τον αρχίσεις στα γαλλικά αλλά μια κίνηση τύπου «φίλε, δεν είμαι εγώ η χαζή της υπόθεσης» δεν θα ήταν κακό!

Λέοντα, αφήνεις το άγχος της καθημερινότητας να επισκιάζει το μέλλον της σχέσης σου και αυτό θα διαπιστώσεις πολύ σύντομα πως δεν θα έχει καλά αποτελέσματα. Προσπάθησε να αλλάξεις τη ροή των πραγμάτων γιατί σε βλέπω να τα βάφεις μαύρα.

Παρθένε, δεν αντέχεις τη σύγκριση με κανέναν και πόσω μάλλον με πολύ κοντινά σου πρόσωπα. Αφού λοιπόν σε εκνευρίζει φρόντισε να το κάνεις σαφές σε όλους για να μην παρεξηγηθείς με κανέναν και έχουμε χειρότερα.

Ζυγέ, δεν αντέχεις την πίεση και τώρα νομίζω πως ήρθε η ώρα να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Μην ανέχεσαι πράγματα και καταστάσεις που σε «χαλάνε» και σε ρίχνουν ψυχολογικά. Βάλε τα όριά σου! Εξάλλου να θυμάσαι πως ζεις μόνο μια φορά!

Σκορπιέ, το τσίμπημά σου είναι πιο θανατηφόρο από ποτέ! Αντιλαμβάνεσαι τα ψέματα των γύρω σου και γίνεσαι έξαλλη. Μήπως να αρχίσεις να επιλέγεις με αυστηρότερα κριτήρια τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν;

Τοξότη, μου κάνεις την ανήξερη και την αθώα και αυτό σε κατατάσσει αυτομάτως ως την καλύτερη ηθοποιό της χρονιάς. Έχεις δημιουργήσει ένα χάος στα επαγγελματικά σου και αυτό αντί να αγχώνεσαι, εσύ το απολαμβάνεις. Ειλικρινά σε ζηλεύω!

Αιγόκερε, είναι εντυπωσιακό πόσο γρήγορα υλοποιείς τους στόχους σου! Αδιαφόρησε για αυτούς που θα σου πουν ότι δεν θα τα καταφέρεις και το κυριότερο, μην προσπαθήσεις να τους αλλάξεις γνώμη. Χάσιμο χρόνου!

Υδροχόε,  έλα πες κάτι πρωτότυπο. Όχι; Καλά, θα σου πω εγώ. Σταμάτα να νομίζεις πως έχεις την αποκλειστικότητα στα οικονομικά προβλήματα . Χαλάρωσε γιατί θα μας ρίξεις στα ψυχοφάρμακα.

Ιχθύ, είσαι σε θέση να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές στην προσωπική σου ζωή μπας και δεις καμιά άσπρη μέρα ή επειδή φοβάσαι μήπως και στεναχωρήσεις κανέναν θα κάνεις πίσω; Πριν αποφασίσεις θυμήσου ότι μόνον οι μεγάλες αλλαγές κάνουν τη διαφορά.