Άστρα 2/8: Η ζωή σου επιφυλάσσει εκπλήξεις

pexels-photo-307006

Κριέ, ο μήνας ευνοεί ιδιαίτερα τα οικονομικά σου. Δώσε λίγο περισσότερη προσοχή στους επαγγελματικούς σου στόχους και στη σχέση σου. Αυτήν την περίοδο αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα στη σχέση σου που αν τα συζητήσεις με τον σύντροφό σου το σίγουρο είναι ότι θα βγεις κερδισμένη.

Ταύρε, είσαι κοινωνικό άτομο από την φύση σου και σήμερα ίσως θέλεις να κοινωνικοποιηθείς ακόμα περισσότερο και να περάσεις καλά. Νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες φαίνονται στον ορίζοντα για εσένα.

Δίδυμε, άλλο πράγμα η σχέση σου και άλλο πράγμα η οικογένειά σου. Επειδή τους αγαπάς δεν έχουν δικαίωμα να επεμβαίνουν στη ζωή σου. Το ταίρι σου έχει ήδη μυριστεί ότι επεμβαίνουν και καλό θα ήταν να τον καθησυχάσεις πριν συμβούν χειρότερα.

Καρκίνε, κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να είναι όλοι ικανοποιημένοι, αλλά μάντεψε. Ποτέ κανείς δεν είναι. Σταμάτα να νοιάζεσαι τόσο πολύ για τους άλλους γιατί δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη. Να σε ενδιαφέρει πρώτα να έχεις ικανοποιημένο τον εαυτό σου.

Λέοντα, επειδή κάποιοι στόχοι σου αργούν να υλοποιηθούν δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους παρατήσεις και να κάθεσαι ανέμελη στην πολυθρόνα σου να αγναντεύεις το υπερπέραν. Μην σταματάς ούτε λεπτό και δείξε επιμονή σε ό, τι νομίζεις πως έχει μείνει πίσω.

Παρθένε, μην ανησυχείς τόσο πολύ για την εμφάνισή σου. Ξαναβρές την αυτοπεποίθησή σου και σίγουρα θα εντυπωσιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Ζυγέ, χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από όλους και από όλα οπότε άρχισε να σκέφτεσαι πως θα το πραγματοποιήσεις. Κάνε ένα βήμα πίσω, πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι για να μπορείς να δεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα και να απολαύσεις τις θετικές εξελίξεις στη ζωή σου και κυρίως στη σχέση σου.

Σκορπιέ, κάνεις ό, τι περνάει από το χέρι σου για να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προδιαγραφές στον επαγγελματικό τομέα προκειμένου να σε πάρουν επιτέλους στα σοβαρά οι ανώτεροί σου. Μην το βάζεις κάτω.

Τοξότη, μην περιμένεις να αλλάξει κάτι στη ζωή σου αν δεν το θες βαθιά μέσα σου, εσύ! Εκτός του ότι είσαι λίγο αναβλητική μπορεί και να μην έχει έρθει ακόμα η κατάλληλη στιγμή. Θυμήσου ότι σε περιπτώσεις σαν τη δική σου η υπομονή είναι αρετή.

Αιγόκερε, αυτό που σου λείπει πραγματικά είναι κάποιες στιγμές χαλάρωσης που θα ασχοληθείς μόνο με τον εαυτό σου. Έχεις εστιάσει τόσο πολύ στη δουλειά που δεν σου μένει ουσιαστικός χρόνος.

Υδροχόε, πείθεσαι πολύ εύκολα από τα λεγόμενα των άλλων και πολύ περισσότερο από αυτά που σου λέει το ταίρι σου. Προσπάθησε να βάλεις στην άκρη για λίγο τα αισθήματά σου για εκείνον και δες τον όπως θα έκανε ένας τρίτος. Τότε θα καταλάβεις αν αξίζει.

Ιχθύ, μπορεί τα επαγγελματικά να μην πηγαίνουν έτσι όπως ακριβώς θα ήθελες αλλά η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά. Η προσωπική σου ζωή αν και παραμελημένη σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις που δεν θα ήθελες να χάσεις.