Άστρα 25/8: Διεκδίκησε αυτά που επιθυμείς!

e1435a918c99a122cb5c90eda5ef050b--summer-vibes-summer-fun

Κριέ, νιώθεις κουρασμένη και δεν προλαβαίνεις να ηρεμήσεις από τις πολλές υποχρεώσεις. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και στους ανθρώπους και τακτοποίησε τις υποχρεώσεις σου.

Ταύρε, οι επόμενες μέρες θα φέρουν αλλαγές στην προσωπική σου ζωή και θα σε γεμίσουν θετική ενέργεια και όμορφα συναισθήματα, ενώ μετά από αρκετό καιρό απογοητεύσεων θα μπορέσεις να δεις τα πράγματα με άλλο μάτι.

Δίδυμε, μην αφήνεις την υπερηφάνεια να μπαίνει ανάμεσα στις σχέσεις σου, δώσε και πάρε από τον φίλο σου την υποστήριξη που χρειάζεσαι για να περάσει αυτή η δύσκολη περίοδος για εσένα.

Καρκίνε, θες να διασκεδάσεις να ξεχαστείς και γενικότερα να νιώσεις λίγο πιο ανέμελη σε σχέση με αυτό που περνάς το τελευταίο διάστημα. Μην επιτρέψεις σε κανέναν να σου το στερήσει αυτό. Πέρνα καλά, βγες έξω και ξέχνα τα προβλήματα.

Λέοντα, η ερωτική σου ζωή έχει αρχίσει να γίνεται και πάλι πικάντικη και αυτό σε έχει ανανεώσει πάρα πολύ. Νιώθεις πιο δυνατή από ποτέ για να κατακτήσεις οποιοδήποτε στόχο έχεις στο μυαλό σου.

Παρθένε, μπορεί τα επαγγελματικά να μην πηγαίνουν έτσι όπως ακριβώς θα ήθελες αλλά η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά. Η προσωπική σου ζωή αν και παραμελημένη σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις που δεν θα ήθελες να χάσεις.

Ζυγέ, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις όσον αφορά τη επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Προσπαθείς να τα προλάβεις όλα και στο τέλος χάνεσαι μέσα σε αυτό τον τεράστιο όγκο δουλειάς που έχεις δημιουργήσει.

Σκορπιέ, χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από όλους και από όλα οπότε άρχισε να σκέφτεσαι πως θα το πραγματοποιήσεις. Κάνε ένα βήμα πίσω, πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι για να μπορείς να δεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα και να απολαύσεις τις θετικές εξελίξεις στη ζωή σου και κυρίως στη σχέση σου.

Τοξότη, το μέλλον σου δείχνει μια πολύ θετική επανασύνδεση με ένα παλιό σου φλερτ, που μπορεί να καταλήξει και σε σχέση. Γι’αυτό δώσε δεύτερες ευκαιρίες στον κόσμο που σε πλησιάζει.

Αιγόκερε, τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο και η διάθεσή σου έχει αρχίσει να φτιάχνει πάρα πολύ. Είσαι αφοσιωμένη στη δουλειά σου και η δημιουργικότητά σου δεν έχει όρια. Προχώρα και μη σε νοιάζει τίποτα! Η τύχη είναι με το μέρος σου.

Υδροχόε, το μπρίο, το χιούμορ και η εξυπνάδα σου, έχουν καταφέρει να μαγνητίσουν τα βλέμματα πολλών ανθρώπων ενώ κάποιοι από αυτοί έχουν αρχίσει να σε κοιτάζουν με πιο ερωτική ματιά. Οι γνωριμίες που θα σου προκύψουν μόνο σε καλό θα σου βγουν.

Ιχθύ, διεκδίκησε αυτά που επιθυμείς από τον σύντροφό σου, μόνο έτσι θα μπορέσεις να δημιουργήσεις αρμονικές συνθήκες στη σχέση σου. Εάν είσαι ελεύθερη να θυμάσαι ότι κάποιοι καλοκαιρινοί έρωτες μπορούν να επιβιώσουν για πολύ περισσότερο.