Άστρα 23/8: Bρες τι είναι αυτό που θέλεις!

άστρα

Κριέ, οι περισσότερες ευθύνες που σου ανατίθενται στη δουλειά σε βγάζουν από την κατάσταση ηρεμίας και ανεμελιάς που ήσουν το τελευταίο διάστημα. Χρησιμοποίησε τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σου για να ανταπεξέλθεις.

Ταύρε, προσπάθησε να διαχειριστείς την πίεση και το άγχος στον επαγγελματικό τομέα. Μην αφήσεις μικρά σκαμπανεβάσματα να σε επηρεάσουν και θα δεις ότι οι εξελίξεις είναι με το μέρος σου.

Δίδυμε, τα προβλήματα της προσωπικής σου ζωής έρχονται στο προσκήνιο και πρέπει να τα αντιμετωπίσεις. Μην αφήσεις κανέναν να σε χειραγωγήσει και πες αυτό που θέλεις χωρίς να φοβάσαι.

Καρκίνε, μια απρόοπτη ανατροπή στην προσωπική σου ζωή σε κάνει να νιώθεις γεμάτη θετική ενέργεια. Νιώσε ελεύθερη να κάνεις μελλοντικά σχέδια καθώς η τύχη είναι με το μέρος σου.

Λέοντα, σημαντικές ευκαιρίες έρχονται τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή, μην τις αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Η αξία και τα ταλέντα σου είναι ευδιάκριτα σε όλους οπότε μην αφήσεις τίποτα να σε σταματήσει.

Παρθένε, παρόλο που πέρασες ένα ξεκούραστο καλοκαίρι το μυαλό σου συνεχώς απασχολούν οι κινήσεις που θα κάνεις στα επαγγελματικά σου. Οποιαδήποτε προσπάθεια και αν κάνεις άφησε την ηρεμία να κυριαρχήσει και απόλαυσε τη σχέση σου, κάτι που χρειάζεσαι πολύ.

Ζυγέ, σταμάτα να προσπαθείς να σώσεις καταστάσεις που έχουν ξεφύγει καιρό τώρα. Ανέλαβε τις ευθύνες σου, δέξου τις εξελίξεις και άρχισε να προγραμματίζεις τα μελλοντικά σου βήματα βάση αυτών.

Σκορπιέ, διανύεις μια περίοδο που αναζητάς κίνητρο στην προσωπική σου ζωή. Μια συζήτηση με τον σύντροφό σου είναι από τα πράγματα που πρέπει να κάνεις πολύ άμεσα για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Τοξότη, οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις χαρακτηρίζουν την ζωή σου αυτή την περίοδο. Προσπάθησε να μην τις αφήσεις να σε επηρεάσουν και μπες στη διαδικασία να λύνεις όποιο θέμα προκύπτει άμεσα.

Αιγόκερε, προβληματίζεσαι αναφορικά με τον εάν θα βρεις ποτέ το άλλο σου μισό και στην περίπτωση έχεις σχέση με το εάν όντως σε καλύπτει συναισθηματικά ο σύντροφός σου. Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για να απαντηθούν όλα σου τα ερωτήματα.

Υδροχόε, η περίοδος χαράς και ηρεμίας που περίμενες έχει έρθει πλέον. Μοιράσου τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου με το πρόσωπο το οποίο σε ενδιαφέρει και μην διαστάσεις να προχωρήσεις και σε πράξεις.

Ιχθύ, φρόντισε να είσαι ειλικρινής με όλους και πρώτα από όλα με τον εαυτό σου. Για να καταλάβεις τι ακριβώς θέλεις να κάνουν οι άλλοι βρες τι είναι αυτό που θέλεις από αυτούς.