Άστρα 22/9: Δοκίμασε κάτι καινούργιο


Κριός
Όλες σου οι σχέσεις θα πάρουν μια διαφορετική τροπή απόψε, μία πιο παθιασμένη τροπή. Αυτό ισχύει για το άτομο με το οποίο μοιράζεσαι το σπίτι σου, για κάθε σου συνάδελφο αλλά ακόμα και για το άτομο που κάθεται δίπλα σου στο λεωφορείο. Αποπνέεις μία μαγνητική ενέργεια και όλοι όσοι είναι τριγύρω σου θα το αντιληφθούν.

Ταύρος
Σήμερα θα αναζητάς την ηρεμία , τη γαλήνη και τον ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Θα περιορίσεις ακόμα περισσότερο τη λίστα με αυτούς που θέλεις να περάσεις το απόγευμα σου μαζί τους και θα είναι κυρίως ένα άτομο. Εσείς οι δύο παρέα μπορείτε να περάσετε καλά μόνοι σας χωρίς να χρειάζεστε πολλά πράγματα και αυτό ακριβώς είναι που χρειάζεσαι.

Δίδυμοι
Παρόλο που δεν είναι κάτι ασυνήθιστο για εσένα είσαι σε διάθεση για πάρτυ. Όχι ότι αυτή η διάθεση σου φεύγει βέβαια ποτέ, αλλά όταν είσαι σε αυτή τη διάθεση το καλύτερο είναι αυτοί που δεν είναι να σου αφήσουν τον δρόμο ανοιχτό. Ευτυχώς δεν ξεμένεις ποτέ από επιλογές όταν θέλεις να κάνεις κάτι διασκεδαστικό , οπότε φόρεσε τα παπούτσια του χορού σου και ετοιμάσου!

Καρκίνος
Έχεις υποσχεθεί να κρατήσεις κάτι μυστικό και σε τρελαίνει. Δεν θα πρόδιδες ποτέ την εμπιστοσύνη κάποιου δικού σου ανθρώπου αλλά σε αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση μπαίνεις σε πειρασμό. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είσαι σίγουρη για το αν κάποιος επωφελείται από τη σιωπή σου παρόλο που είπες πως δεν θα πεις κουβέντα. Διατήρησε την υπομονή σου και μην πεις κουβέντα όπως υποσχέθηκες.

Λέων
Έχεις άλλη μία ημέρα για να δώσεις όλη σου την προσοχή σε αυτόν που αγαπάς, μετά θα επιστρέψεις στα φυσιολογικά σου, κάτι που σημαίνει ότι θα προσπαθείς να είσαι δίκαιη και αντικειμενική. Στο μεταξύ όμως αισθάνσου ελεύθερα να δώσεις την αγάπη σου και απόλαυσε το.

Παρθένος
Το να είσαι παρορμητική στα οικονομικά σου σε έχει βάλει σε μπελάδες αρκετές φορές οπότε αυτό το διάστημα ήσουν καλή για πολύ καιρό. Το θέμα είναι ότι είχες αναγκαστεί να είσαι καλή ενώ τώρα που έχεις ουσιαστικά την επιλογή σου αξίζει να κάνεις και αυτό που θέλεις αλλά με σύνεση.

Ζυγός
Οι τελευταίες εβδομάδες για εσένα έχουν κυλήσει ήρεμα, κουραστικά αλλά ήρεμα , και το μέλλον προμηνύεται ακόμα καλύτερο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το έχεις κερδίσει αυτό και πρόκειται να το απολαύσεις στο μέγιστο. Οπότε εάν κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο έχει κάνει διαφορετικά σχέδια από ότι συνήθως μην μαλώσεις μαζί του, δοκίμασε κάτι καινούργιο.

Σκορπιός
Το να μένεις σιωπηλή σχετικά με ένα οικογενειακό σου θέμα θα σου είναι τώρα πιο δύσκολο από ότι πριν , ειδικά εφόσον κάποιος από το περιβάλλον σου θα αναφέρει κάτι που θα στο θυμίσει και θα σε δυσκολέψει αρκετά. Η αποστολή σου θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να συμβιβαστείς με τη θέση στην οποία βρίσκεσαι.

Τοξότης
Αυτός ο φίλος που μπορούσες πάντα να στηριχτείς πάνω του και δεν σε απογοήτευε πρόκειται να μην είναι εκεί σε κάτι που τον χρειάστηκες , μην νευριάσεις και εκτίμησε τις συνθήκες και τις καταστάσεις κατανοώντας ότι δεν είναι όλοι σαν εσένα.

Αιγόκερως
Προετοιμάσου για πολλές καινούργιες φιλικές γνωριμίες τις ημέρες που έρχονται, κάποιες από αυτές θα είναι κυρίως πλατωνικές. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να είσαι όσο εξωστρεφής είσαι πάντα , μπορεί ακόμα και περισσότερο. Σίγουρα έχεις μία ρομαντική τάση και μαγνητική ενέργεια προς τους τριγύρω σου αυτές τις ημέρες οπότε πρόσεξε ποιον θα κοιτάξεις διαφορετικά προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Υδροχόος
Πρέπει ίσως να σκεφτείς να κάνεις μία αλλαγή στην εμφάνιση σου , παρόλο που ήδη όπου πηγαίνεις τραβάς την προσοχή και τα βλέμματα. Με την αλλαγή σου θα γίνεις απόλυτα γοητευτική που ακόμα και εσύ θα δυσκολεύεσαι να πιστέψεις πόσο. Φαντάσου πόσο θα χαρεί για αυτή την αλλαγή ο αγαπημένος σου.

Ιχθείς
Για τις επόμενες εβδομάδες θα είσαι αρκετά επιθετική ειδικά όταν αφορά αυτόν η αυτό που θέλεις. Πρόσεχε όμως οπουδήποτε και εάν είσαι ή με όποιον και να είσαι εάν περάσει κάποιος ο οποίος σε ενδιαφέρει καιρό θα πρέπει να τον ακολουθήσεις. Συνήθως δεν είσαι έτσι αλλά αυτή τη φορά ίσως πρέπει να το δοκιμάσεις.