Άστρα 22/8: Διεκδίκησε αυτά που επιθυμείς!

christopher-campbell-50311

Κριέ, κάνεις όνειρα για το μέλλον σου και αυτό σε κάνει να νιώθεις δημιουργική. Στο δρόμο σου θα βρεις πολλούς που θα σου πουν ότι πρέπει να αλλάξεις και να γίνεις πιο ρεαλιστική. Μην τους ακούς και συνέχισε.

Ταύρε, κράτα μία πιο ψύχραιμη στάση και μην αφήνεις την πίεση και το άγχος να σε κατακλύζουν. Αυτή την περίοδο τα οικονομικά σου δεν είναι πολύ καλά, αλλά με μία καλά διαχείριση όλα μπορούν να φτιάξουν.

Δίδυμε, η ερωτική σου ζωή έχει αρχίσει να γίνεται και πάλι πικάντικη και αυτό σε έχει ανανεώσει πάρα πολύ. Νιώθεις πιο δυνατή από ποτέ για να κατακτήσεις οποιοδήποτε στόχο έχεις στο μυαλό σου.

Καρκίνε, διεκδίκησε αυτά που επιθυμείς από τον σύντροφό σου, μόνο έτσι θα δημιουργήσεις αρμονικές συνθήκες στη σχέση σου. Εάν είσαι ελεύθερη να θυμάσαι ότι κάποιοι καλοκαιρινοί έρωτες μπορούν να επιβιώσουν για πολύ περισσότερο.

Λέοντα, η έκλειψη που υπάρχει αυτή την περίοδο θα είναι αρκετά κουραστική για εσένα, οι μέρες θα σου μοιάζουν ατελείωτες, όμως κάνε κουράγιο και θα περάσει.

Παρθένε, πρόσωπα από το παρελθόν σου εμφανίζονται ξανά στη ζωή σου. Πριν καταλήξεις στο πως θα ανταποκριθείς κράτησε μια πιο επιφυλακτική στάση απέναντί τους και μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα.

Ζυγέ, θες να διασκεδάσεις να ξεχαστείς και γενικότερα να νιώσεις λίγο πιο ανέμελη και να ξεχαστείς. Μην επιτρέψεις σε κανέναν να σου το στερήσει αυτό, βγες έξω, ξέχνα τα προβλήματα και πέρνα καλά.

Σκορπιέ, η έκλειψη θα επηρεάσει ιδιαίτερα τα ερωτικά σου με κάποιους σοβαρούς τσακωμούς να φαίνονται στον ορίζοντα. Μην ανησυχείς ότι είναι να γίνει θα γίνει για καλό.

Τοξότη, αυτό τον καιρό τα αισθηματικά σου θα φάνε πολύ χρόνο από τη ζωή σου μιας που θα έρθεις αντιμέτωπη με πολλές νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Aιγόκερε, μόλις γύρισες από τις διακοπές και οι υποχρεώσεις σου έχουν αρχίσει να γεμίζουν υπερβολικά τις μέρες σου. Με λίγη ψυχραιμία θα καταφέρεις να ξαναμπείς στους ρυθμούς και στην ρουτίνα σου χωρίς να κουραστείς ιδιαίτερα.

Υδροχόε, θα κάνεις κάποιες σημαντικές ανακατατάξεις στην ζωή σου με την βοήθεια του συντρόφου σου και θα βάλετε μαζί κάποιους νέους στόχους.

Ιχθύ, μέσα στην ημέρα θα μάθεις κάποια πολύ χαρμόσυνα νέα που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση στα ύψη. Αν είσαι ελεύθερη ετοιμάσου να μπεις σε σχέση και μάλιστα πολύ σύντομα.