Άστρα 21/8: Εμπιστεύσου το ένστικτό σου!

received_10213464904767749

Κριέ, η αισιοδοξία που σε έχει κυριεύσει τις τελευταίες μέρες για το μέλλον σου είναι δικαιολογημένη καθώς μόνο θετικά πράγματα προβλέπεται να συμβούν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Διανύεις μια από τις καλύτερες και πιο παραγωγικές περιόδους της ζωής σου, εκμεταλλεύσου το ανάλογα.

Ταύρε, τα αρνητικά σημεία που είχες εντοπίσει στον εργασιακό σου χώρο σταδιακά εξαφανίζονται. Ανοίγονται καινούργιοι δρόμοι στη δουλειά σου, αφού θα μπορέσεις να παρακάμψεις και όποια άλλη δυσκολία προκύψει με ευκολία, αποδεικνύοντας την αξία σου στην πορεία.

Δίδυμε, σταμάτα να βγάζεις τις ανασφάλειές σου στην επιφάνεια και άρχισε να τονώνεις την αυτοπεποίθησή σου. Αναδιοργάνωσε τις σκέψεις και τον τρόπο ζωής σου καθώς σε περιμένει μια δύσκολη περίοδος και καλό είναι να σε βρει ετοιμοπόλεμη.

Καρκίνε, εμπιστεύσου το ένστικτό σου και όχι την άποψη ανθρώπων που ίσως να μην γνωρίζεις καλά ούτε εσύ η ίδια. Στον αισθηματικό τομέα, κλείσε οριστικά ένα κεφάλαιο που σε έχει απασχολήσει πολύ, χωρίς να υπάρχει λόγος, και άλλαξε σελίδα στη ζωή σου.

Λέοντα, οι προσπάθειες που κάνεις τόσο καιρό στον προσωπικό τομέα επιτέλους αναγνωρίζεται από τον σύντροφό σου. Η τρυφερότητα και το πάθος θα κυριαρχήσουν από τώρα και έπειτα στη σχέση σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χαλαρώσεις και να το απολαύσεις.

Παρθένε, η κοινωνικότητά σου βρίσκεται στο απόγειό της αυτή την περίοδο και ο κύκλος των γνωριμιών σου ανοίγει κάτι που μόνο σε καλό μπορεί να σου βγει. Μια νέα γνωριμία με μεγάλες προοπτικές έρχεται να δώσει νέα πνοή στη ζωή σου.

Ζυγέ, πάρε τις αποφάσεις σου και άρχισε να αλλάζεις τον τρόπο συμπεριφοράς σου προς τους άλλους. Μην αρκεστείς σε πράξεις που νομίζεις ότι δείχνουν πως αισθάνεσαι, επικοινώνησε τα συναισθήματά σου και ξεκαθάρισε τη θέση σου.

Σκορπιέ, πρόσεξε τις κινήσεις σου σχετικά με μελλοντικά επαγγελματικά σου σχέδια και μην υπερεκτιμάς τις δυνάμεις σου. Ταυτόχρονα μην αμελείς τον σύντροφό σου και τις ανάγκες του, ενδιαφέρσου λίγο περισσότερο για τα συναισθήματά του για να σταθεροποιηθεί η σχέση σας.

Τοξότη, ξέρεις πολύ καλά πως να διαχειριστείς την επιτυχία αλλά και την αποτυχία μην αφήσεις λοιπόν κάποια μικρή αναποδιά να σε κρατήσει πίσω ή να μειώσει την αυτοπεποίθησή σου. Συνέχισε να έχεις υψηλούς στόχους και θα ανταμειφθείς.

Αιγόκερε, τα πάντα στη ζωή σου φαντάζουν να έρχονται πιο εύκολα από ότι πριν και δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις. Μην ξεχνάς ότι έχεις δουλέψει πολύ για τα πάντα και ότι τίποτα δεν σου χαρίζεται.

Υδροχόε, ακόμα και αν τα σχέδιά σου βλέπεις ότι δεν μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα μην τα εγκαταλείπεις. Η απογοήτευση είναι ο μεγαλύτερός σου εχθρός αυτή την περίοδο, στηρίξου σε κοντινά σου πρόσωπα και στον σύντροφό σου για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

Ιχθύ, καλείσαι να κάνεις πολλές επιλογές αυτή την περίοδο που μπορεί να καθορίσουν όχι μόνο το μέλλον σου αλλά τη ζωή σου ολόκληρη. Ζύγισε τα πράγματα πριν επιλέξεις ποιο δρόμο θα πάρεις και μην αφήσεις κανέναν και τίποτα να σε επηρεάσουν.