Άστρα 2017: Οι προβλέψεις για τη νέα χρονιά!

ζώδια + προβλέψεις

Κριέ, το 2017 προβλέπεται αρκετά ελπιδοφόρο για εσένα! Ήδη από τις πρώτες μέρες θα διαπιστώσεις ότι οι επαγγελματικοί σου στόχοι επιτυγχάνονται ο ένας μετά τον άλλο. Ενώ παράλληλα τα οικονομικά σου θα σου χαρίσουν στιγμές απόλαυσης. Τι άλλο θες;

Ταύρε, το 2017 σε θέλει ανανεωμένη στον ερωτικό τομέα. Καινούριες γνωριμίες θα έρθουν στο προσκήνιο και εσένα θα σου πάρουν το μυαλό. Προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμη και θα σου πρότεινα να αφήσεις το χρόνο να κάνει τη δουλειά του πριν κάνεις οτιδήποτε.

Δίδυμε, το νέο έτος ετοιμάζεται να βάλει ένα τέλος σε όλες αυτές τις συμφωνίες που είχες κάνει κατά καιρούς και σε κράταγαν πίσω τόσο οικονομικά όσο και επαγγελματικά. Βάλε μυαλό, λοιπόν, και μάθε να υπολογίζεις και λίγο το συμφέρον σου.

Καρκίνε, με τη νέα χρονιά προβλέπονται δραστικές αλλαγές και ιδιαίτερα στα προσωπικά σου. Οι οικογενειακοί δεσμοί θα γίνουν πιο δυνατοί, η σχέση σου με το σύντροφό σου θα περάσει σε άλλο επίπεδο και αν θες να γίνεις μάνα, να ξέρεις πως τώρα είναι η σειρά σου!

Λέοντα, άφησες πίσω σου μια πολύ δύσκολη χρονιά και τώρα νομίζω πως ήρθε η ώρα να πάρεις μια ανάσα. Επειδή μπήκε η νέα χρονιά δεν σημαίνει ότι θα λυθούν όλα ως δια μαγείας αλλά τουλάχιστον θα έχεις λίγο χρόνο για να βάλει σε τάξη το μυαλό σου.

Παρθένε, τα καλά νέα για εσένα δεν αργούν. Με το νέο έτος τα οικονομικά σου θα πάνε καλύτερα σε σχέση με πέρυσι. Ειδικά μετά το Μάρτιο να είσαι σίγουρη πως θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ό, τι οφειλές έχεις. Δεν ακούγεται κακό!

Ζυγέ, το 2017 θα σου φέρει μεγάλες αλλαγές στα αισθηματικά σου. Ετοιμάσου να αναθεωρήσεις ό, τι μέχρι τώρα νόμιζες ότι σε έκανε ευτυχισμένη. Είσαι αποφασισμένη να διεκδικήσεις ό, τι σε κάνει ευτυχισμένη και δεν δέχεσαι εκπτώσεις!

Σκορπιέ, η νέα χρονιά για εσένα επιφυλάσσει πολλά σκαμπανεβάσματα γι’ αυτό πρόσεχε πολύ! Θα μπει ένα καινούριο άτομο στη ζωή σου το οποίο θα αποδειχτεί ένα από τα πιο σημαντικά σου στηρίγματα. Λες να έχουμε και άλλες εξελίξεις;

Τοξότη, η νέα χρονιά σου δίνει τη δυνατότητα να μιλήσεις έξω από τα δόντια και για μια φορά στη ζωή σου να κάνεις αυτό που θες χωρίς να σκέφτεσαι τι θα πουν οι άλλοι για εσένα. Απελευθερώσου λιγάκι από τα στεγανά σου και να δεις τι καλά που θα νιώσεις.

Αιγόκερε, το 2017 σου υπόσχεται πολλές και καλές στιγμές για την καριέρα σου. Τα προβλήματα που αντιμετώπισες στο παρελθόν θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα από μια νέα οπτική γωνία και να είσαι σίγουρη πως θα βγεις κερδισμένη.

Υδροχόε, τα αισθηματικά σου φέτος θα γνωρίσουν μεγάλες δόξες. Ο Δίας στο Ζυγό θα σου ανεβάσει την ερωτική διάθεση ενώ ταυτόχρονα η αποφασιστικότητα που θα δείξεις θα σε κάνει να διεκδικήσεις αυτά που θες χωρίς δεύτερες σκέψεις. Αυτά είναι!

Ιχθύ, με το νέο έτος πρέπει να γίνεις πιο προσεκτική στα οικονομικά σου και στον τρόπο που ξοδεύεις το μισθό σου. Πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα γιατί προβλέπονται μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου. Ας έχεις και κάτι στον τραπεζικό σου λογαριασμό!