Άστρα 17/8: Κάνε την επανάστασή σου!

received_10213432250951424

Κριέ, εμφανίζονται νέες ευκαιρίες στο προσκήνιο που θα σε κάνουν να σκέφτεσαι μακροπρόθεσμα. Μην σε τρομάζουν τα νέα δεδομένα και άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο στις νέες καταστάσεις που μόνο σε καλό μπορούν να σου βγουν.

Ταύρε, έχεις προσπαθήσει πολύ για αυτά που θέλεις και είναι ευδιάκριτο στους γύρω σου. Περίμενε υπομονετικά να δρέψεις τους καρπούς των κόπων σου και το μέλλον θα σε ανταμείψει.

Δίδυμε, κάνε την επανάστασή σου. Μην επιτρέψεις σε κανέναν να προσπαθήσει να σε χειραγωγήσει και μην κάνεις πίσω στα θέλω σου. Άρχισε να σχεδιάζεις με μεγάλη προσοχή τα μελλοντικά σου βήματα.

Καρκίνε, νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου και είναι έτοιμα να σε υποστηρίξουν ψυχολογικά για να μπορέσεις να γυρίσεις σελίδα στη ζωή σου. Εμπιστεύσου τους και στηρίξου επάνω τους έτσι ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις.

Λέοντα, προσπάθησε να αναδιοργανώσεις την καθημερινότητά σου και να μπεις σε νέους ρυθμούς. Ταυτόχρονα προσπάθησε να απολαύσεις την ερωτική σου ζωή όπου οι εξελίξεις είναι θετικές.

Παρθένε, έχεις αφήσει κατά μέρος τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου και ασχολείσαι μόνο με τα θέλω των άλλων. Άρχισε να σκέφτεσαι λίγο περισσότερο τον εαυτό σου και θέσε ως προτεραιότητα τα δικά σου θέλω.

Ζυγέ, νιώθεις μπερδεμένη και είναι λογικό με όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή σου τελευταία. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και προσπάθησε να βάλεις τις σκέψης σου σε μια τάξη πριν προβείς σε κινήσεις που ίσως στο μέλλον μετανιώσεις.

Σκορπιέ, πρέπει να αρχίσεις να δίνεις λιγότερη σημασία σε λεπτομέρειες. Μπορείς εύκολα να ξεκαθαρίσεις τι είναι σημαντικό και τι όχι συνεπώς σταμάτα να αναλώνεσαι σε πράγματα που δεν αξίζουν.

Τοξότη, είσαι πιο κοινωνική από ποτέ και αυτό μόνο καλό είναι για τη ζωή σου. Άφησε πίσω το παρελθόν σου αφού και εσύ η ίδια ξέρεις ότι τίποτα καλό δεν μπορεί να προκύψει αν συνεχίσεις να το σκέφτεσαι.

Αιγόκερε, επιτέλους γνωρίζεις την ηρεμία στην προσωπική σου ζωή και διανύεις μια από τις καλύτερες περιόδους στη σχέση σου. Συνέχισε να καλλιεργείς την καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου και όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.

Υδροχόε, είσαι έτοιμη να κυνηγήσεις τα προσωπικά σου όνειρα και τις φιλοδοξίες σου και νιώθεις ότι τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σε σταματήσει. Μην αφήσεις όμως τα παραπάνω να λειτουργήσουν ανασταλτικά για την προσωπική σου ζωή.

Ιχθύ, δείξε λίγο περισσότερη αγάπη και αφοσίωση στον σύντροφό σου που αυτήν την περίοδο δείχνει να το χρειάζεται. Εάν είσαι ελεύθερη προσπάθησε να μην επαναλάβεις τα λάθη του παρελθόντος και «άνοιξε» λίγο τον κύκλο σου.