Άστρα 16/8: Ετοιμάσου για μεγάλες αλλαγές!

3a80edef33c880fefebbd1d73a2ec2d8--summer-days-summer-time

Κριέ, μπορεί να νομίζεις ότι κολλάς με έναν άνθρωπο και είναι όλα στο μυαλό σου, όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Δώσε χρόνο στον άλλον να εκφραστεί όπως θέλει και δείξε ότι ενδιαφέρεσαι.

Ταύρε, ήρθε το κίνητρο που αναζητούσες εδώ και πολύ καιρό! Μια καινούρια αρχή μπορεί να είναι λίγο δύσκολη αλλά σίγουρα στην πορεία θα αποδειχθεί η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσες να κάνεις.

Δίδυμε, είσαι αποφασισμένη να βάλεις ένα τέλος στα ερωτηματικά που σε βασανίζουν και δεν πρόκειται να σε σταματήσει κανείς. Θες να καταλάβεις που πάει η σχέση σου και γι’ αυτό χρειάζεται μια ξεκάθαρη κουβέντα.

Καρκίνε, ξέρεις να δίνεις συμβουλές σε άλλους αλλά όταν πρόκειται για τον εαυτό σου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αμέσως μόλις σε καταβάλει το άγχος, τα χάνεις, δένεται η γλώσσα σου φιόγκος και άντε να βγάλεις κουβέντα.

Λέοντα,  άσε τις πολλές σκέψεις για κάποια άλλη μέρα και σήμερα μην αρνηθείς καμία πρόταση για έξοδο. Να αρνηθείς μόνο αυτές που θα σε κρατήσουν στο σπίτι.

Παρθένε, άρχισε να ακούς απόψεις άλλων ανθρώπων που εμπιστεύεσαι. Θα δεις ότι σταδιακά θα αποκτάς μια πιο σφαιρική άποψη των πραγμάτων και θα βλέπεις τα πράγματα πιο αντικειμενικά τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν.

Ζυγέ, οι επιδιώξεις σου όσον αφορά το επαγγελματικό σου μέλλον είναι πολύ βατές ακόμα και αν στα διά σου μάτια φαίνονται υπερβολικές. Αξίζει πολλά περισσότερα από αυτά που έχεις και το μόνο που χρειάζεσαι είναι να έχει πίστη στον εαυτό σου.

Σκορπιέ, αυτό που σου λείπει πραγματικά είναι κάποιες στιγμές χαλάρωσης που θα ασχοληθείς μόνο με τον εαυτό σου. Έχεις εστιάσει τόσο πολύ στη δουλειά που δεν σου μένει ουσιαστικός χρόνος.

Τοξότη, ετοιμάσου ψυχολογικά γιατί προβλέπονται μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου σε όλα τα επίπεδα. Μην αγχώνεσαι γιατί οι αλλαγές μόνο καλό αποτέλεσμα θα έχουν.

Αιγόκερε, μην κάνεις πλέον εκπτώσεις στα συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Εάν είσαι σε σχέση επικοινώνησε αυτή σου την ανάγκη με τον σύντροφό σου ενώ στην περίπτωση που είσαι ελεύθερη μην χαμηλώσεις τα στάνταρντ σου.

Υδροχόε, μια επαγγελματική πρόταση μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα σου για το μέλλον και να σου φέρει λεφτά, ενώ στα προσωπικά σου μπορεί να υπάρξουν εντάσεις οι οποίες όμως είναι προσωρινές.

Ιχθύ, αυτή την περίοδο είσαι γεμάτη δημιουργικότητα. Η αισιοδοξία σου επανέρχεται και σου επιτρέπει να ανανεώσεις τη σχέση σου με τον σύντροφό σου. Εάν είσαι ελεύθερη δεν θα σου είναι καθόλου δύσκολο να κάνεις μια πολλά υποσχόμενη νέα γνωριμία.