Άστρα 15/8: Η τύχη είναι με το μέρος σου!

αστρα2

Κριέ, πρόκειται να αντιμετωπίσεις πράγματα και καταστάσεις που είναι λίγο πιο δύσκολα από ότι νομίζεις. Άλλαξε στάση και προσπάθησε να αντιμετωπίσεις τα προβλήματά σου με περισσότερο δυναμισμό, που είναι και ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά σου.

Ταύρε, η δύσκολη περίοδος για εσένα θα τελειώσει σύντομα. Η τύχη είναι με το μέρος σου και θα συνεχίσει να είναι εάν εξακολουθήσεις να δείχνεις επιμονή και υπομονή. Μην το βάζεις κάτω και περίμενε τις θετικές εξελίξεις στη ζωή σου..

Δίδυμε, συγκέντρωσε όλες τις δυνάμεις σου για τη στιγμή που θα έρθεις αντιμέτωπη με προβλήματα που τόσο καιρό αγνοούσες επιδεκτικά. Μην το βάζεις κάτω και μην δειλιάζεις όλα θα πάνε όπως τα θέλεις αρκεί να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα.

Καρκίνε, διανύεις μια περίοδο ηρεμίας στη σχέση σου η οποία θα διαρκέσει αρκετά. Κάθε μέρα έρχεσαι και ένα βήμα πιο κοντά με τον σύντροφό σου πράγμα που πρέπει να εκμεταλλευτείς ανάλογα έτσι ώστε η ηρεμία να είναι μια μόνιμη κατάσταση στη ζωή σου.

Λέοντα, περνάς μια περίοδο δύσκολη στον επαγγελματικό τομέα. Αντί να αναλωθείς σε πράγματα που είναι ήδη προαποφασισμένα προσπάθησε να διοχετεύσεις όλη σου την θετική ενέργεια στον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, έτσι θα βρεις τη δύναμη να αντιμετωπίσεις το οτιδήποτε.

Παρθένε, μια κίνηση από τον σύντροφό σου θα σε εκπλήξει ευχάριστα και θα σου φτιάξει την διάθεση. Στην περίπτωση που είσαι ελεύθερη μην διστάσεις να κάνεις καινούργιες γνωριμίες και να ξεχωρίσεις εκείνες που έχουν ιδιαίτερες προοπτικές για το μέλλον.

Ζυγέ, τελευταία φέρεσαι ιδιαίτερα επιπόλαια και κάνεις πράγματα που στενοχωρούν τον σύντροφό σου. Δείξε λίγο περισσότερο ενδιαφέρον και άρχισε να κάνεις περισσότερα πράγματα για εκείνον έτσι ώστε να αναθερμάνεις τη σχέση σας.

Σκορπιέ,  βγάλε στην επιφάνεια τον πιο τρυφερό και γλυκό σου εαυτό έτσι ώστε να είναι περισσότερο αρμονικές οι συνθήκες στη σχέση σου. Αναφορικά με τα επαγγελματικά σου άρχισε να κάνεις κινήσεις σκεπτόμενη το μέλλον και μην βουλιάζεις σε μια δουλειά έχοντας στο νου μόνο την ασφάλεια.

Τοξότη, έρχονται ανατροπές σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο που θα σου φέρουν κάποιον εκνευρισμό. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και το χαμόγελό σου έτσι ώστε να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που προκύπτουν.

Αιγόκερε, απέφυγε το να μένεις σπίτι σου χωρίς να κάνεις κάτι το ιδιαίτερο. Πέρασες μια δύσκολη περίοδο αλλά πρέπει να την αφήσεις πίσω σου. Άρχισε να βγαίνεις περισσότερο έξω και να κοινωνικοποιείσαι.

Υδροχόε, μια νέα γνωριμία πρόκειται να φέρει ευχάριστη αναστάτωση στη ζωή. Τα σημάδια θα είναι ιδιαίτερα ευοίωνα για να μπορέσει αυτή η γνωριμία να έχει μέλλον, μην τα αγνοήσεις.

Ιχθύ, σταδιακά αποφασίζεις να πάρεις επιτέλους την κατάσταση στα χέρια σου και να καθορίσεις το μέλλον σου. Είναι ώρα πλέον να καταλάβεις ότι μπορείς να αλλάξεις όλες τις καταστάσεις προς το συμφέρον σου και να κινηθείς ανάλογα.