Άστρα 15/11: Είναι περίεργη μέρα, μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε!


Κριός
Είναι μία από αυτές τις περίεργες ημέρες που μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Έχεις πάντα διάθεση για το απροσδόκητο ιδιαιτέρως εάν περιλαμβάνει κάποιες συγκινήσεις, ενώ μπορείς σχεδόν να μυρίσεις τον ενθουσιασμό στον αέρα από τη στιγμή που θα ξυπνήσεις. Η αποστολή σου είναι να προσπαθήσεις να κρατήσεις τα πάντα υπό έλεγχο για οποιονδήποτε κοντινό σου ο οποίος δεν είναι θαυμαστής των αλλαγών της τελευταίας στιγμής.

Ταύρος
Μία οικογενειακή κατάσταση σε απασχολεί εδώ και καιρό και είναι πιθανό να κορυφωθεί αρκετά σύντομα. Θα χρειαστείς κάθε σπιθαμή της γνωστής υπομονής σου για να το αποτρέψεις. Δεν θα είναι εύκολο ειδικά από τη στιγμή που είσαι συναισθηματικά δεμένη με όλα τα μέλη που εμπλέκονται και μπορείς να δεις και τις δύο πλευρές του νομίσματος. Ως συνήθως όμως κάποιος θα πρέπει να αναλάβει τον ρόλο του ενήλικου και αυτή θα είσαι εσύ.

Δίδυμοι
Εάν χρειαστεί να κάνεις κάποια δημόσια εμφάνιση σήμερα, είτε επαγγελματικής φύσεως είτε προσωπικής η καλύτερη ιδέα είναι να κανονίσεις να έχεις μαζί σου παρέα. Έχεις μία διάθεση όπου δεν σε ενδιαφέρει ποιος θα ακούσει τι έχεις να πεις. Τα καλά νέα είναι ότι εάν κάτι πραγματικά επείγον εμφανιστεί θα είσαι η μόνη που ξέρει πώς να το αντιμετωπίσει.

Καρκίνος
Ελάχιστοι άνθρωποι σε έχουν αποκαλέσει τσιγκούνα και αυτό δικαιολογείται όταν είσαι ένας άνθρωπος ο οποίος κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει παιδιά, ζώα ή οποιονδήποτε άλλο χρειάζεται βοήθεια. Είναι ένα υπέροχο χαρακτηριστικό της προσωπικότητας σου αλλά και ουσιαστικό κομμάτι σου. Αυτή τη στιγμή ωστόσο πρέπει να είσαι προσεκτική με κάποιον ο οποίος έχει πλάνο να σε πλησιάσει από τη στιγμή που έχεις μόλις πληρωθεί.

Λέων
Τα πιο βαθιά συναισθήματα σου, ειδικά αυτά που σχετίζονται με τον θυμό, είναι εύκολα για τους άλλους να τα διακρίνουν. Εάν επιθυμείς να τους προστατεύσεις από τη διάθεση σου έχεις μόνο μία επιλογή, να κάνεις πιο σπάνιες εμφανίσεις. Εάν δεν μπορείς να το πραγματοποιήσεις με κάποιους ανθρώπους προσπάθησε να τους προειδοποιήσεις ότι δεν δέχεσαι το όχι σαν απάντηση ανεξαρτήτως θέματος.

Παρθένος
Δεν είναι εύκολο να σε εκπλήξει κάποιος και οι περισσότεροι το γνωρίζουν. Έχεις ακούσει τα πάντα , τα έχεις απομνημονεύσει και έχεις πάρει τα μαθήματα σου. Αυτή τη στιγμή ωστόσο το σύμπαν έχει προγραμματίσει για εσένα μία μεγάλη έκπληξη, και όχι μόνο δεν το έχεις δει να έρχεται αλλά όταν έρχεται δεν το περιμένεις καθόλου. Τα καλά νέα είναι ότι αυτή η έκπληξη θα είναι θαυμάσια. Διαβεβαιώσου ότι είσαι έτοιμη για τα πάντα.

Ζυγός
Κάποιος ή κάτι καινούργιο στη δουλειά σου αναστατώνει την καθημερινότητα σου και πιθανώς σε προβληματίζει το τι να κάνεις μετά. Εάν παραμείνεις ευέλικτη και εάν θυμάσαι ότι το μόνο σταθερό πράγμα είναι η αλλαγή, δεν θα προσαρμοστείς μόνο αλλά θα μάθεις να σου αρέσουν οι νέες παράμετροι. Εντωμεταξύ προσπάθησε να περιμένεις το αναπάντεχο και μην αφήσεις τον εαυτό σου να νιώσει άνετα, η δουλειά σου είναι να σιγουρευτείς ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι θετικό για όλα τα μέλη που εμπλέκονται.

Σκορπιός
Κάτι που εκτιμάς στα κοντινά σου άτομα είναι η επιμονή . Όταν κάποιος κοντινός σου πει ή κάνει κάτι το οποίο είναι εντελώς εκτός του χαρακτήρα του σήμερα σε εκπλήσσει. Η ευκολία με την οποία προσαρμόζεσαι σχεδόν στα πάντα σημαίνει ότι θα τα καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα με αυτή τη συμπεριφορά μια χαρά. Μπορεί ακόμα και να ανακαλύψεις μία εντελώς διαφορετική πτυχή στη σχέση σας.

Τοξότης
Συνήθως κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για αυτούς που αγαπάς. Αυτή τη στιγμή όταν κάποιος αγαπημένος σου έρθει σε εσένα ζητώντας βοήθεια, αισθάνεσαι υποχρέωση να αναλάβεις άμεση δράση. Αυτή η κατάσταση είναι περισσότερο περίπλοκη από τις τελευταίες που είχες αντιμετωπίσει ειδικά εφόσον φαίνεται να εμφανίζεται από το πουθενά. Εάν μπορείς να βοηθήσεις χωρίς να βλάψεις τον εαυτό σου ή την φήμη σου κάνε το.

Αιγόκερως
Δεν είναι εύκολο κάποιος να σε εκπλήξει αλλά η σημερινή ημέρα αποδεικνύεται εξαίρεση σε αυτό τον κανόνα. Υπάρχει τουλάχιστον μία μεγάλη έκπληξη στα σκαριά πιθανώς άμεσα συνδεδεμένη με θέματα επικοινωνίας. Αυτό ισχύει για κάθε συνομιλία είτε είναι μέσω υπολογιστή είτε μέσω τηλεφώνου ή από κοντά. Εάν περιμένεις μία συγκεκριμένη κατάληξη είναι πιθανόν να αλλάξουν τα σχέδια από αυτά που περιμένεις.

Υδροχόος
Σίγουρα είσαι παρορμητική και αυθόρμητη όμως γιαυτό σε αγαπούν! Αυτό λες στον εαυτό σου σίγουρα όμως αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζεις τα σκαμπανεβάσματα σε οικονομικό επίπεδο και αναρωτιέσαι εάν είναι η στιγμή να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο. Προσπάθησε να ελέγξεις τις παρορμήσεις που έχεις προς την υπερκατανάλωση και αρνήσου να αποχωριστείς τα χρήματα σου όποιος και αν προσπαθήσει να σε πείσει.

Ιχθείς
Είσαι ένας άνθρωπος με κατανόηση σε μεγάλο βαθμό και είσαι συνήθως σε θέση να κρατήσεις το θυμό σου μέσα σου. Σήμερα όμως δεν είναι αρκετά εύκολο να κρύψεις το οτιδήποτε αισθάνεσαι είτε καλό είτε κακό. Μπορεί ακόμα και να προκαλέσεις έκπληξη στον περίγυρο σου με τις αντιδράσεις σου. Εάν κατηγορηθείς ότι υπερβάλλεις μην ξεχνάς ότι επειδή δεν είναι συνηθισμένοι στο να σε βλέπουν έτσι έχουν και δίκιο.