Άστρα 14/9: Έχεις διάθεση για ρομαντισμό και πάθος


Κριός
Η σταθερότητα θα είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά της σημερινής ημέρας σου καθώς οι υποσχέσεις που σου έχουν δώσει θα κρατηθούν. Οπότε αυτή τη φορά αντί να περιμένεις από τους άλλους να μην κρατήσουν τις υποσχέσεις που σου έχουν δώσει δείξε εμπιστοσύνη και αφέσου.

Ταύρος
Ένα θέμα που αφορά τη δουλειά σου και έχει μείνει στην αναμονή εδώ και αρκετές εβδομάδες τρελαίνοντας σε, πρόκειται να έχει ένα ευχάριστο τέλος. Όχι ακόμα πάντως και όχι αρκετά σύντομα, δείξε για άλλη μία φορά πόσο υπομονετική μπορείς να φανείς και μόνο σε κάτι καλό θα εξελιχθεί.

Δίδυμοι
Έχεις μία ασυνήθιστη διάθεση αυτές τις ημέρες, δηλαδή όχι μία διάθεση για πάρτυ, για να περάσεις καλά με τους φίλους σου και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Σήμερα έχεις μία αρκετά έντονη αύρα με ό,τι και να συνεπάγεται αυτό. Πέρασε την ημέρα με αγαπημένα σου πρόσωπα  τα οποία και να παραξενευτούν δεν θα τους πειράξει καθόλου και μην αγχώνεσαι αύριο είναι μία άλλη μέρα.

Καρκίνος
Σήμερα θα περιβάλλεσαι από ένα κλίμα ζήλιας και εάν δεν είσαι αυτή που ζηλεύει ίσως χρειαστεί να βοηθήσεις τους τριγύρω σου που θα το κάνουν. Μπορεί τα συναισθήματα ζήλιας να γίνουν πολύ έντονα και σίγουρα θα χρειαστούν να τους πεις κάτι για να τους κάνεις να καταλάβουν από την εμπειρία που έχεις.

Λέων
Σήμερα θα κυριαρχούν μέσα σου πολλά συναισθήματα ανάμικτα. Ενώ θα αισθάνεσαι μία εσωτερική ηρεμία και σταθερότητα καθώς και μία διάθεση ρομαντισμού μέσα σου θα πάλλονται με σκέψεις που σου περνούν από το μυαλό για το αν το έτερο σου ήμισυ είναι πιστό. Σίγουρα ακούγεται αρκετά μπερδεμένο αλλά θα σε οδηγήσει σε μία ημέρα με απρόσμενη εξέλιξη, κάτι που λατρεύεις.

Παρθένος
Με εξαίρεση κάποιων εντάσεων στη δουλειά σου, η μέρα σήμερα θα είναι θαυμάσια για εσένα. Οπότε εάν αισθανθείς ζήλια ή πικρία μην επενδύσεις σε αυτά τα συναισθήματα και μην τα αφήσεις να σε καταβάλουν και θα φύγουν από μόνα τους. Είναι χάσιμο χρόνου καθώς τώρα βρίσκεσαι σε μία φάση για ρομαντισμό και πάθος. Προσπάθησε να ξεκουραστείς μετά τη δουλειά σου καθώς η νύχτα προβλέπεται να είναι μεγάλη.

Ζυγός
Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις σήμερα είναι να προσπαθήσεις να απομονώσεις τον εαυτό σου από την αρνητική ενέργεια, τους μίζερους ανθρώπους και τις επιβλαβείς για εσένα καταστάσεις. Εάν σου ζητήσουν τη συμβουλή σου δώσε τη αλλά προσπάθησε να μην απορροφήσουν με κανένα τρόπο την ενέργεια σου βάζοντας όρια ανάμεσα σε εσένα και την αρνητική ενέργεια.

Σκορπιός
Σήμερα θα βρεθείς στην άβολη θέση να φωνάξεις στους γονείς σου και στην αρχή μπορεί να νιώσεις περίεργα. Νιώσε περήφανη για τη σοφία που έχεις και για το ότι μπορείς να δώσεις συμβουλές στους μεγαλύτερους σου. Ο σεβασμός είναι κάτι που κερδίζεται και εσύ το γνωρίζεις καλά.

Τοξότης
Παρά τις προσπάθειες κάποιου από το περιβάλλον σου να σε αποπροσανατολίσει από το στόχο σου με λόγια , εσύ αυτό που χρειάζεσαι για να συγκεντρωθείς και να ηρεμήσεις είναι ένα ήσυχο περιβάλλον χωρίς πολύ φασαρία και φωνές από πολύ κόσμο. Αυτή τη στιγμή θέλεις να ακούσεις μόνο την ησυχία, και ίσως τον ήχο του τρεχούμενου νερού. Οπότε χαλάρωσε στην ηρεμία σου και απόλαυσε ένα ωραίο μπάνιο με παρέα τον εαυτό σου.

Αιγόκερως
Σίγουρα σου είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθείς όταν κρατάς ένα μυστικό μόνο για τον εαυτό σου. Μπορεί ακόμα και στη δουλειά να σε επηρεάσει αφού δεν μπορείς να δουλέψεις και κάποιες φορές χαζεύεις έξω από το παράθυρο. Δεν είναι εύκολο και γιαυτό ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς να μιλήσεις σε κάποιον, ίσως στον καλύτερο σου φίλο.

Υδροχόος
Αποπνέεις πολύ έντονη σεξουαλικότητα σήμερα την οποία καταλαβαίνει όποιος τυχαίνει να περάσει από δίπλα σου. Κάνε όμως και σε αυτούς και στον εαυτό σου μία χάρη, εάν είσαι ήδη δεσμευμένη ή απλά δεν ενδιαφέρεσαι για το άτομο που σε φλερτάρει μην σκεφτείς να φλερτάρεις. Προσπάθησε να διαχωρίσεις ποιοι είναι οι fan σου οι οποίοι δεν κάνουν ούτε για παρέα σου και στρίψε προς την άλλη κατεύθυνση.

Ιχθείς
Το ένστικτό σου έχει αποδειχθεί λανθασμένο ελάχιστες φορές και το γνωρίζεις. Σήμερα ειδικά όλες οι κεραίες σου θα είναι ανοιχτές και η διαίσθηση σου αλάνθαστη, οπότε αυτό σημαίνει ότι ότι και να λένε οι υπόλοιποι εσύ εμπιστεύσου τον εαυτό σου και κανέναν άλλον. Και αν μια ιστορία που θα σου πουν σου φανεί περίεργη στην αρχή μην διστάσεις να κάνεις μία μικρή έρευνα, η αλήθεια δεν θα είναι δύσκολο να βρεθεί.