Άστρα 13/9: Μην κρατάς την ευτυχία σου μυστικό


Κριός
Στη διάθεση που είσαι το να δεις την οικογένεια σου θα σου κάνει πολύ καλό, έχεις ανάγκη να είσαι με άτομα που θα σου πουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους τη στιγμή που πρέπει να το ακούσεις. Έχουν καταλάβει ότι κάτι σε απασχολεί αλλά συμπεριφέρονται σαν να μην τρέχει τίποτα. Υπάρχει περίπτωση να σου ετοιμάζουν μία έκπληξη για να σου φτιάξουν τη διάθεση.

Ταύρος
Ήρθε η ώρα να υπερασπιστείς τον εαυτό σου , κάτι το οποίο δεν σταμάτησες ποτέ να κάνεις. Σήμερα όμως θα δείξεις σε όποιον πάει να σε εκμεταλλευτεί με οποιοδήποτε τρόπο ότι δεν μπορεί να περάσει το όριο. Στόχος σου είναι να μην αφήσεις τα συναισθήματα σου να φανούν στο μεταξύ κάτι το οποίο μπορεί να είναι δύσκολο καθώς τα συναισθήματα σου είναι πολύ έντονα σε αυτή την περίοδο.

Δίδυμοι
Πάντα σε έλκυαν οι δυναμικοί άνθρωποι και οι τύποι ανθρώπων που μπορούν να κάνουν τα πάντα να μοιάζουν συναρπαστικά καθώς δεν είσαι ποτέ σίγουρη πως μπορεί να εξελιχθεί η συζήτηση ή η ημέρα μαζί τους. Αυτός ο τύπος ανθρώπου θα μπει στη ζωή σου αρκετά σύντομα αρκεί όμως να δώσεις στον εαυτό σου χρόνο και φροντίδα και να αποστασιοποιηθείς λίγο από αυτά που σε έχουν κουράσει.

Καρκίνος
Καθ’όλη τη διάρκεια της ζωής σου το να φροντίζεις και να ευχαριστείς αυτούς που αγαπάς ήταν πάντα πρώτο στη λίστα με τις προτεραιότητες σου. Αυτή την περίοδο όμως πρέπει να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου πάνω από όλα και να διευθετήσεις ένα προσωπικό ζήτημα το οποίο σου απορροφά πολλή ενέργεια, και ξέρεις πολύ καλά ότι κανείς δεν θα το φροντίσει καλύτερα από εσένα.

Λέων
Η λεπτότητα και η διακριτικότητα δεν ήταν πάντα τα δυνατά σου χαρτιά παρόλο που δεν σε ενδιαφέρει και πάρα πολύ καθώς γνωρίζεις ότι έχεις άλλα ‘’δυνατά’’ χαρακτηριστικά. Προτιμάς οι άλλοι να διακρίνουν σε εσένα την διαίσθηση σου όσον αφορά το να διαβάζεις καλά τους άλλους. Οπότε όταν λες κάτι και σου ξεφεύγει δεν ανησυχείς καθόλου. Παρ’ όλα αυτά πρόσεχε λίγο αυτή την έλλειψη λεπτότητας σήμερα καθώς ο περίγυρος σου δεν θα είναι ανεκτικός σε αυτά που μπορεί να σου ξεφύγουν.

Παρθένος
Ανά χρονικά διαστήματα χρειάζεσαι να περάσεις λίγο χρόνο μόνη σου σκεπτόμενη αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά για εσένα. Πάρε αυτό τον χρόνο αυτές τις ημέρες και μην αφήσεις κανέναν να σε πείσει ότι δεν είναι ο σωστός χρόνος. Ακύρωσε τα ραντεβού σου και κάθισε ήρεμη σε ένα μέρος που ξέρεις ότι δεν θα σε ενοχλήσουν. Πάρε τον χρόνο σου και όταν τελειώσεις θα θέλεις να μοιραστείς τις σκέψεις σου με αυτούς που αγαπάς.

Ζυγός
Συνήθως τα θέματα τα οποία σε απασχολούν και σε ανησυχούν περισσότερο είναι αυτά που αφορούν την οικογενειακή σου ζωή παρά τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Σήμερα όμως θα σκέφτεσαι μόνο ένα πράγμα, πως θα καταφέρεις να επιτεύξεις αυτό τον επαγγελματικό στόχο που έχεις θέσει εδώ και τόσο καιρό. Ευτυχώς για εσένα η σκληρή δουλειά που κάνεις τόσο καιρό αναγνωρίζεται από τους ανώτερους σου. Κάνε υπομονή.

Σκορπιός
Εάν είσαι αδέσμευτη θα είναι μία ενδιαφέρουσα νύχτα η αποψινή για εσένα. Το τελευταίο άτομο στη γη που θα περίμενες να έχει συναισθήματα για εσένα θα σου αποκαλύψει ότι τα κρατούσε κρυφά εδώ και αρκετό καιρό. Φυσικά εσύ προσπαθούσες να πείσεις τον εαυτό σου ότι οι υποψίες που είχες για αυτό ήταν παράλογες και λάθος αλλά τώρα θα καταλάβεις ότι είχες δίκιο εξαρχής.

Τοξότης
Κάτι που ξέρουν αυτοί που σε γνωρίζουν είναι το ότι μπορείς να κάνεις συζήτηση με τους πάντες και για τα πάντα κυρίως επειδή έχεις γενικές γνώσεις για σχεδόν όλα τα θέματα. Οπότε εάν έχεις πλάνο να βγεις με φίλους σου απόψε σίγουρα θα περάσεις καλά καθώς έχεις διάθεση για ευχάριστη κουβέντα και ανταλλαγή γνώσεων.

Αιγόκερως
Καλύτερα να έχεις κοντά σου σήμερα ένα πακέτο χαρτομάντηλα καθώς θα είσαι ασυνήθιστα συναισθηματική και νοσταλγική. Οτιδήποτε αισθάνεσαι αυτή τη στιγμή θα είναι σε πολύ έντονο βαθμό ανεξάρτητα με το αν θα αφήσεις τους άλλους να το δουν ή όχι. Οπότε εάν προσπαθείς να κρύψεις τα συναισθήματα σου για κάποιον συγκεκριμένο ίσως σήμερα δεν τα καταφέρεις.

Υδροχόος
Πιστεύεις ότι είχες αρκετά πλέον με τη ρουτίνα σου και θέλεις να κάνεις κάτι για να την αλλάξεις δραστικά. Έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι στα σοβαρά εκείνες τις ιδέες που είχες για να μετακομίσεις σε άλλη περιοχή, πόλη ή και χώρα.  Εάν το να μετακομίσεις όμως δεν είναι εφικτό για εσένα τώρα καλύτερα να κοιτάξεις εάν έχει λήξει το διαβατήριο σου και να σκεφτείς να πας ένα ταξίδι για να αποσυμφορηστείς.

Ιχθείς
Τα πράγματα είναι πολύ καλά για εσένα αυτή τη περίοδο και είσαι έτοιμη να το γιορτάσεις. Όταν τα πράγματα πάνε συνήθως τόσο καλά σημαίνει ότι η ερωτική αλλά και η οικονομική σου ζωή βρίσκονται σε άνθηση. Εάν αυτό συμβαίνει και στη δική σου περίπτωση πες και στους άλλους πως τα καταφέρνεις και στους δυο αυτούς τομείς τόσο καλά και μην το κρατάς μυστικό.