Άστρα 13/10: Ώρα για μεγάλες αποφάσεις


Κριός
Δεν είσαι γνωστή για την ξεροκεφαλιά σου κυρίως γιατί αυτό θα σου πάρει πολύ από το χρόνο σου, όμως αυτή τη στιγμή δεν κουνιέσαι από τη θέση που υποστηρίζεις ούτε εκατοστό. Έχεις πολλούς λόγους για να μην το κάνεις όμως ο κύριος λόγος είναι ότι έχεις ξαναβρεθεί σε μία τέτοια κατάσταση. Μην αφήσεις αυτό να σε εμποδίσει, γνωρίζεις πολύ καλά τη διαφορά της δράσης με την αντίδραση.

Ταύρος
Εάν αισθάνεσαι πως αυτό που κάνεις είναι το σωστό βαθιά μέσα σου το σίγουρο είναι πως είσαι έτοιμη να παίξεις σχεδόν τα πάντα. Κυρίως αυτή τη στιγμή είσαι πολύ συνεργάσιμη όσο αφορά τις ειδικές προτάσεις οπότε μην το σκέφτεσαι και πες ναι. Εάν είσαι αδέσμευτη και κάποιος σου προτείνει να σου γνωρίσει ένα νέο πρόσωπο τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να το κυνηγήσεις. Πρέπει να αρχίσεις να κατευθύνεσαι προς τα θετικά της ζωής και να μην αρνηθείς μία τέτοια πρόταση.

Δίδυμοι
Αισθάνεσαι μία διάθεση να μοιραστείς πράγματα σε άλλους σήμερα περισσότερο από άλλες ημέρες, κάτι που λέει αρκετά. Εάν είναι ένα απόλυτα προσωπικό θέμα μπορεί να μην αισθάνεσαι εντελώς άνετα να το συζητήσεις ακόμα οπότε είναι φυσιολογικό να έχεις κάποιες αμφιβολίες. Αφού δεν ζορίζεσαι στο να κρατήσεις ένα μυστικό που ανήκει σε κάποιον άλλο το να κρατάς το δικό σου σου είναι πολύ δύσκολο.

Καρκίνος
Όλοι τείνουν να γκρινιάζουν κάποιες φορές ακόμα και εσύ. Αυτό δεν σημαίνει πως οι τριγύρω σου θα είναι χαρούμενοι με αυτό αλλά εάν νοιάζονται για εσένα πρέπει να σου δώσουν χρόνο να το ξεπεράσεις. Τώρα είναι η δική σου σειρά όμως δυστυχώς κάποιος που αγαπάς μπορεί εσφαλμένα να πιστεύει πως είναι η δική του. Το να πάρεις κάποια απόσταση μεταξύ σας θα βοηθήσει την κατάσταση.

Λέων
Η φλογερή πλευρά σου έχει βγει προς τα έξω τώρα και όποιος δοκιμάσει την υπομονή σου θα πρέπει να είναι έτοιμος να πάρει ένα μάθημα. Ταυτόχρονα κάτι πρέπει να ειπωθεί ειδικά εάν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με ένα άτομο ανώτερο ιεραρχικά στο επαγγελματικό σου περιβάλλον το οποίο δεν ενδιαφέρεται για το μέλλον σου. Φύλαξε την οργή σου για μία κατάσταση την οποία μπορείς να διαχειριστείς.

Παρθένος
Αυτό το αίσθημα που έχεις τώρα τελευταία σου υπενθυμίζει πως πρέπει να κάνεις κάτι εντελώς καινούργιο. Εάν δεν έχεις κάποιο πλάνο ακόμα, μην περιμένεις άλλο. Ένας ξένος τόπος ή μια απόδραση καλεί το όνομα σου και δεν γίνεται να συνεχίζεις να το αγνοείς. Είσαι έτοιμη για μια αλλαγή στο σκηνικό οπότε μην αντιστέκεσαι.

Ζυγός
Εάν υπάρχει κάποιος ο οποίος μπορεί να εκφράσει άποψη πάνω στο οτιδήποτε θέλεις αυτή είσαι σίγουρα εσύ. Το ταλέντο σου σε συνδυασμό με τη φυσική σου γοητεία σε έχουν βοηθήσει να βρεις το δρόμο σου σε πολλές δύσκολες καταστάσεις στο παρελθόν. Το σήμερα έρχεται για να προσθέσει άλλη μία επιτυχία σε αυτή τη λίστα. Κάποιος κοντινός σου χρειάζεται βοήθεια για να διευθετήσει κάποια ζητήματα στη ζωή του, θα χρειαστεί προσπάθεια για να τον βοηθήσεις αλλά αξίζει.

Σκορπιός
Παίρνεις σχεδόν τα πάντα πολύ σοβαρά σήμερα. Οποιεσδήποτε υποχρεώσεις έχουν περάσει σε εσένα επειδή κάποιος άλλος στις μετέφερε είναι κάτι που σκέφτεσαι ιδιαίτερα. Θυμήσου ότι έχεις και άλλες υποχρεώσεις όμως, ίσως σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο ο οποίος είναι υπομονετικός και με κατανόηση και έχει κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στη δουλειά σου, τώρα είναι μία καλή στιγμή για να τους δείξεις την εκτίμηση σου.

Τοξότης
Αφού τακτοποίησες τις υποχρεώσεις σου για να κανονίσεις την βραδινή σου έξοδο στο τέλος της ημέρας σίγουρα σου αξίζει να διασκεδάσεις και είσαι το μόνο άτομο που μπορεί να εξασφαλίσει ότι αυτό θα συμβεί. Εάν εμφανιστούν εμπόδια ή καθυστερήσεις , μην τα αφήσεις να σταθούν στο δρόμο σου, θέσε στον εαυτό σου ως υποχρέωση να τον διασκεδάσεις.

Αιγόκερως
Πρέπει να πάρεις μία μεγάλη απόφαση που αφορά ένα αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά δεν είσαι σίγουρη προς τα ποια κατεύθυνση πρέπει να στραφείς. Το ξέρεις ότι είσαι έτοιμη και έχεις θέληση να κάνεις αυτό το βήμα. Από την άλλη ανησυχείς για το πόσο χρόνο αφιερώνεις στη δουλειά σου και σε αγχώνει το ότι αυτή η περίοδος δεν είναι ότι καλύτερο για να βρίσκεσαι σε σχέση. Σκέψου κατά πόσο μπορεί να συμβάλλει μία σχέση στο να μειώσεις αυτά τα άγχη ή να αυξηθούν.

Υδροχόος
Λίγοι άνθρωποι έχουν δει την υπομονετική σου πλευρά οπότε οι φίλοι σου ξαφνιάζονται όταν μαθαίνουν για την τελευταία κοινωνική υπερβολή σου. Μπορεί να σηκωθούν φρύδια αλλά το έχεις συνηθίσει. Αυτή τη στιγμή ωστόσο ένα άτομο της οικογενείας σου χρειάζεται να σου ζητήσει τη βοήθεια σου, αυτού του είδους τη βοήθεια που χρειάζεται προσωπική αφοσίωση και αντικειμενικότητα.

Ιχθείς
Έχεις βαρεθεί κλισέ εκφράσεις περί ειλικρίνειας, παρόλο που ξέρεις πως θα επιστρέψεις σε αυτές στο άμεσο μέλλον. Έχεις ξεπληρώσει τα χρέη σου σε κάποιο άτομο της ζωής σου και από όσο ξέρεις είναι αρκετά ευχαριστημένοι. Εάν δεν μπορείς να τους πείσεις να αφεθούν και να περάσουν καλά μπορείς να περιπλανηθείς μόνη σου μέχρι να επιστρέψουν στα λογικά τους.