Άστρα 12/10: Πάρε χρόνο για να ανακαλύψεις τα συναισθήματα σου


Κριός
Πιθανώς να έχεις κανονίσει να περάσεις το βράδυ μόνη σου απόψε, όμως χρειάζεται να σκεφτείς και λίγο το ότι πρέπει να αναπτύξεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Ολόκληρη η σημερινή ημέρα θα είναι πολύ πιο ενεργητική από ότι την είχες υπολογίσει. Μην ανησυχείς τόσο πολύ για αυτό , ο σύντροφός σου έχει συνηθίσει να αντιμετωπίζει καταστάσεις της τελευταίας στιγμής και μάλλον έχει ήδη κανονίσει κάτι για τους δυο σας, ίσως πρέπει να τον ρωτήσεις.

Ταύρος
Σήμερα δεν μπορείς να διαχειριστείς τίποτα το επιφανειακό. Το βαθύτερο νόημα της ζωής είναι το μόνο που σε απασχολεί σήμερα οπότε προσπάθησε να περιορίσεις τις επιφανειακές συζητήσεις. Μπορείς να εξερευνήσεις το βάθος, την ένταση και τις ουσιώδεις συζητήσεις πολύ εύκολα μία ημέρα σαν τη σημερινή , και το έχεις κερδίσει. Τόσο καιρό ασχολείσαι με τα προβλήματα των άλλων οπότε ίσως ήρθε η ώρα να ασχοληθείς λίγο με τον εαυτό σου και τις δικές σου ανάγκες.

Δίδυμοι
Ποτέ δεν είχες ουσιαστικό πρόβλημα με το να διαχειρίζεσαι αυτή τη λεπτή γραμμή μεταξύ του ρομαντικού και του πλατωνικού έρωτα συγκριτικά με τους άλλους. Αυτό το πετυχαίνεις καθώς δεν έμπαινες ποτέ στη διαδικασία να σκεφτείς σε ποια μεριά τυχαίνει να πέσει ο καθένας, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Υποτίθεται ότι δεν έχεις τίποτα να ζηλέψεις όταν κάποιος που είστε "απλά φίλοι’" αρχίσει να ενδιαφέρεται για κάποια άλλη, σωστά; Πάρε χρόνο για να ανακαλύψεις τα συναισθήματα σου.

Καρκίνος
Θυμάσαι εκείνο το μεγάλο μυστικό που φαινόταν τόσο σημαντικό χθες; Μπορεί να σου φαίνεται πάλι ακατόρθωτο το να το κρύψεις ξανά σήμερα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ξεκινήσεις την ημέρα προσπαθώντας ή ότι δεν μπορείς να κάνεις ξεκάθαρο ότι χρειάζεσαι κάποιον να σε συμβουλεύσει την επόμενη φορά που κάτι τέτοιο θα προκύψει. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι τίποτα δεν μένει μυστικό για πάντα, όμως αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε να είσαι περήφανη ούτως ή άλλως;

Λέων
Οι προβολείς πέφτουν ξανά πάνω στη ζωή σου. Είναι κάτι το οποίο έχεις συνηθίσει αρκετά και πιθανόν δεν σε εξιτάρει πλέον και τόσο. Μπορεί και να γίνει λίγο άβολο από τη στιγμή που ψάχνεις μία μυστικότητα αυτό το διάστημα την οποία σίγουρα δεν περιλαμβάνει κανένας προβολέας. Εσύ και ένα ιδιαίτερο πρόσωπο χρειάζεστε να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο μόνοι σας και αυτό πρέπει να επιδιώξεις.

Παρθένος
Σήμερα το πρωί ξύπνησες και αισθανόσουν αρκετά γενναία και για να το γιορτάσεις μπορεί να αποφασίσεις να δοκιμάσεις κάτι που πάντα ήθελες. Το δίχτυ ασφαλείας που έχεις είναι μεγαλύτερο από άλλων την συγκεκριμένη περίοδο , οπότε δεν έχεις να ανησυχείς για κάτι. Σκέψου να προτείνεις στον αγαπημένο σου ή στον καλύτερο σου φίλο να σε συνοδεύσει στην περιπέτεια.

Ζυγός
Κάποια θέματα φαίνονται πολύ δύσκολα να τα λύσουμε όσο και αν προσπαθούμε. Σήμερα αντιμετωπίζεις μία τέτοια κατάσταση, για εκατοστή φορά το πιο πιθανό. Έτσι όπως φαίνονται τα πράγματα μέχρι στιγμής έχεις τη λύση ήδη έτοιμη. Η λύση πιθανόν περιλαμβάνει το να δουλέψεις στενά με κάποιον ο οποίος δεν είναι και τόσο άσχημο να τον κοιτάς. Αφότου τελειώσει σίγουρα θα έχει μείνει κάτι για να συζητάς με τις φίλες σου.

Σκορπιός
Αισθάνεσαι κάπως περίεργα από τη στιγμή που ξύπνησες και προσπαθείς όλη μέρα να καταλάβεις το γιατί. Μην μείνεις έκπληκτη όταν συνειδητοποιήσεις ότι σου είναι κάπως οικείο όλο αυτό. Το πάθος σου επέστρεψε και δεν μπορεί απλά να εφαρμοστεί σε κάποιον που βρίσκεις πολύ γοητευτικό. Υπάρχουν πολλά είδη πάθους, κάποια πιο βολικά από άλλα, εσύ βιώνεις όλο το φάσμα και θα συνεχίσεις να το βιώνεις όλη την ημέρα .

Τοξότης
Αυτό το έντονο συναίσθημα που βιώνεις τώρα τελευταία στον τομέα του ρομαντισμού δεν έχει πάει πουθενά αλλά ούτε και δείχνει σημάδια να πηγαίνει κάπου σύντομα. Μην πανικοβάλλεσαι, όταν το αντικείμενο του έρωτα σου πλησιάσει κοντά σου μην το προσπαθήσεις επιτηδευμένα να παίξεις παιχνίδια παρουσιάζοντας δύσκολο το πρόγραμμα σου για να βρεθείτε ή ότι δεν ακούς τι λέει, να είσαι ξεκάθαρη και ειλικρινής. Τα συναισθήματα σου είναι πιο εμφανή από ότι θα ήθελες σήμερα οπότε απλά αφέσου και απόλαυσε το όσο μπορείς.

Αιγόκερως
Το να παίρνεις μέρος σε κουτσομπολιά και να δημιουργείς σούσουρο δεν ήταν ποτέ του στιλ σου κάτι το οποίο είναι φυσικά προς τιμήν σου! Αυτή η νοοτροπία σου είναι που σε διατηρεί ειλικρινή και κάνει τους άλλους να αισθάνονται άνετα για να έρθουν να σου μιλήσουν για κάτι που τους απασχολεί αφού σε εμπιστεύονται. Σήμερα ωστόσο μπορεί να υπάρχει μία σπιθαμή αλήθειας στα κουτσομπολιά που θα ακούσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι εσύ θα εμπλακείς στις μηχανορραφίες των φημών που κυκλοφορούν,  καλό θα ήταν να προετοιμαστείς για το ενδεχόμενο αυτά που άκουσες να εμπεριέχουν κάποιες αλήθειες.

Υδροχόος
Ποτέ δεν ήταν το αγαπημένο σου το να κάνεις αυτό που σου λένε οι άλλοι ότι πρέπει να γίνει όταν πρέπει να γίνει και αισθάνεσαι την έντονη ανάγκη να χαλαρώσεις σήμερα. Είτε έχεις έγκριση είτε όχι εσύ και οι φίλοι σου ή ο σύντροφος σου χρειάζεται να χαλαρώσετε μόνοι σας, οπότε άσε για λίγο τις υποχρεώσεις της ημέρας. Μέχρι το βράδυ θα έχεις βρει πάλι τη χαμένη σου διάθεση και θα επιστρέψεις στο να είσαι η ψυχή του πάρτι.

Ιχθείς
Έχεις εμπλακεί συναισθηματικά πολλές φορές στο παρελθόν οπότε γνωρίζεις καλά τι σημαίνει να νοιάζεσαι ουσιαστικά για κάποιον. Αυτή τη στιγμή ωστόσο δεν σκέφτεσαι το παρελθόν, μόνο το πώς θα ήταν να είσαι με κάποιο νέο πρόσωπο. Φυσικά υπάρχει ένας αέρας μυστικότητας γύρω από την κατάσταση κάτι που την κάνει ακόμα πιο γοητευτική.