Άστρα 11/9: Όποιος ψάχνει, βρίσκει..!


Κριός
Νιώθεις την ανάγκη να επιμεληθείς τις υποθέσεις που αφορούν τα κεκτημένα σου και να τα βάλεις σε μία τάξη. Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου, παρόλο που θα έχεις μία ανησυχία καλό θα ήταν να προσέξεις να μην επηρεάσεις το ταίρι σου καθώς θα είσαι αρκετά ευέξαπτη.

Ταύρος
Η σημερινή μέρα θα είναι ικανή να βελτιώσει τα πράγματα για εσένα σε πολλούς τομείς που σε ενδιαφέρουν. Όχι μόνο θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν αλλά θα βρεις και χρόνο για τον εαυτό σου τον οποίο γνωρίζεις ότι έχεις παραμελήσει. Κοντινά σου πρόσωπα θα είναι εκεί για να περάσετε όμορφες στιγμές το βράδυ οι οποίες θα σου θυμίσουν πόσο ανάγκη έχεις τη στηριξή τους.

Δίδυμοι
Η κοινωνικότητα σου είναι κάτι που σε χαρακτήριζε ανέκαθεν, ωστόσο σήμερα θα διευρυνθεί ο κοινωνικός σου κύκλος και πιθανότατα με ένα πρόσωπο το οποίο έχει οικονομική ισχύ. Η σημερινή ημέρα σε βοηθάει ιδιαιτέρως για πνευματική αναζήτηση η οποία θα σε οδηγήσει στην ανακάλυψη κάτι σπουδαίου. Ωστόσο δώσε προσοχή σε υλικές ζημιές ή απώλειες εγγράφων και αρχείων που χρειάζεσαι για πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σου.

Καρκίνος
Σήμερα υπερισχύει μέσα σου μία τάση για ανάκτηση των χαμένων κοινωνικών σου συναναστροφών. Αισθάνεσαι μια νοσταλγία για τα παλιά και αυτό που θα σε βοηθούσε από το να βυθιστείς στις αναμνήσεις σου θα ήταν να κάνεις κάποιου είδους άθλημα ώστε να διατηρήσεις την ψυχολογική σου ισορροπία. Το βράδυ μπορεί να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα με τα οποία οι σχέσεις σας θέλεις να αναθερμανθούν, αφού το σκέφτεσαι τόσο έντονα ίσως και να πρέπει να το κάνεις.

Λέων
Η σημερινή μέρα θα χαρακτηριστεί από ξεκαθαρίσματα συναισθηματικά αλλά και λύσιμο παρεξηγησέων. Θα μπορείς να σκεφτείς με διάυγεια θέματα που σε απασχολούν εδώ και αρκετές ημέρες αλλά δεν μπορούσες να βρες λύση. Σημαντικό είναι να έχεις αυτοπεποίθηση σε αυτά που θα πεις και να σε χαρακτηρίσει η ειλικρίνεια και ο δυναμισμός.

Παρθένος
Μην αφήσεις ανασταλτικούς παράγοντες να επηρεάσουν τη διάθεση σου αλλά και τις λήψεις αποφάσεων που πρέπει να πάρεις. Κινήσου ενστικτωδώς και δεν θα αποτύχεις, συγκεκριμένα οι κινήσεις σου πρέπει να είναι αποφασιστικές και άμεσες σχετικά με το πρόσωπο που σκέφτεσαι τις τελευταίες μέρες.  Μία συζήτηση που επιδιώκεις καιρό επιτέλους θα γίνει φτιάχνοντας τη διάθεση σου.

Ζυγός
Σήμερα θα βρεις δύναμη να φρενάρεις καταστάσεις που σε πνίγουν και να δώσεις ένα τέλος μία και καλή. Θα έχεις τη διάθεση αλλά και την ενέργεια για να ελκύσεις ότι πραγματικά σε ανανεώνει. Με την αισιοδοξία που σε διακατέχει σήμερα θα καταφέρεις να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις με αγαπημένο σου πρόσωπο αναίμακτα.

Σκορπιός
Σήμερα θα καταφέρεις να κλείσεις εκκρεμότητες και να βάλεις σε μία τάξη τις σχέσεις σουαλλά και τα συναισθήματα σου προς αυτές. Αυτό θα το καταφέρεις καθώς η στάση σου σου σήμερα θα είναι προσγειωμένη , προσιτή αλλά και απελευθερωμένη, δίνοντας έτσι την άνεση στον περιγυρό σου να σε προσεγγίσει δείχνοντας σου την ανθρώπινη πλευρά του.

Τοξότης
Το τελευταίο διάστημα τα χτυπήματα που δέχτηκες ήταν πολλά και πολλές φορές ένιωσες να χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Πλέον ανοίγεται μπροστά σου μία περίοδος ανάκαμψης, έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου αλλά και στο ένστικτό σου, η καλή σου διάθεση θα είναι οδηγός σου και θα καταλάβεις πόσα πολλά μπορείς να πετύχεις με αυτή.

Αιγόκερως
Πλέον έχουν δημιουργηθεί οι καλύτερες συνθήκες για να βάλεις τις σωστές βάσεις για να πραγματοποιήσεις τα σχέδια σου. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να ζητήσεις αυτή την προαγωγή που θέλεις να ζητήσεις τόσο καιρό, ή για να πεις σε αυτό το αγαπημένο σου πρόσωπο πως αισθάνεσαι αλλά φοβάσαι ότι δεν θα υπάρχει ανταπόκριση. Τρίτα πρόσωπα θα είναι σε θέση να σε στηρίξουν αν εσύ τους το επιτρέψεις.

Υδροχόος
Οι βάσιμες υποψίες που είχες για το άτομο από τον κύκλο σου ότι κινείται εναντίον σου μεθοδικά και ύπουλα επιβεβαιώνονται. Για καλή σου τύχη οι συγκυρίες λειτουργούν υπέρ σου και οι πράξεις που κάνει κάτω από το τραπέζι αποκαλύπτονται. Γενικά είσαι άτομο που συγχωρεί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι πράξεις του θα μείνουν ατιμώρητες ή ότι δεν θα έρθει αντιμέτωπος των ευθυνών του.

Ιχθείς
Παρόλο που το αίσθημα της αδικίας μέσα σου φουντώνει καθώς τα εμπόδια για να φτάσεις στο στόχο σου φαίνονται ανυπέρβλητα και είναι γνωστό ότι η στασιμότητα δεν είναι κάτι το οποίο σε κάνει να νιώθεις άνετα. Έχεις δουλέψει σκληρά εδώ και αρκετό καιρό και εάν κάνεις υπομονή τα αποτελέσματα θα φανούν πολύ σύντομα.