Άστρα 11/9: εκμεταλλεύσου την γοητεία σου!

ΖΩΔΙΑ

Κριέ, μην αφήσεις τα λάθη του παρελθόντος να σε καθορίσουν. Όλοι δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία και το ίδιο ισχύει και για εσένα. Κάνε μια καινούργια αρχή λοιπόν και σταμάτα να είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου.

Ταύρε, σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητες σου σε επαγγελματικό επίπεδο, μην την αφήσεις να περάσει ανεκμετάλλευτη. Ταυτόχρονα προσπάθησε να ξεκουραστείς και να απολαύσεις τις διακοπές σου καθώς είναι κάτι που χρειάζεσαι ιδιαίτερα.

Δίδυμε, θέσε καλύτερα τα προσωπικά σου όρια. Είναι λογικό να νιώθεις ότι έχεις κάνει πολλές υποχωρήσεις τόσο στη δουλειά όσο και στη σχέση σου αλλά μην περιμένεις να αλλάξει μια κατάσταση εάν δεν κάνεις κάτι εσύ για αυτό.

Καρκίνε, η θετική σου σκέψη και η συνεχής προσφορά προς όλους πολλές φορές μπορεί να κάνουν τους γύρω σου να σε θεωρούν δεδομένη. Εάν θέλεις να αναθερμάνεις τη σχέση σου θέσε ως προτεραιότητα τον εαυτό σου.

Λέοντα, κάποιες μικρές δυσκολίες που θα προκύψουν τις επόμενες μέρες στον επαγγελματικό τομέα ίσως σου δημιουργήσουν αρνητικές σκέψεις. Μην απογοητεύεσαι και θυμήσου ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις τα πάντα αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου.

Παρθένε, χρειάζεσαι ηρεμία και ξεκούραση. Πρέπει να δώσεις στον εαυτό σου μια ευκαιρία να ανασυγκροτηθείς έτσι ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε ότι προκύψει. Χαλάρωσε, ξεκουράσου και θα δεις τα πράγματα με άλλο μάτι.

Ζυγέ, έχεις αποξενώσει τον σύντροφό σου με τη στάση που κρατάς απέναντί του. Προσπάθησε να βελτιώσεις την επικοινωνία μεταξύ σας και να συζητήσεις όλα όσα σε απασχολούν.

Σκορπιέ, σε έχει κουράσει να ζεις συνεχώς τις ίδιες καταστάσεις. Πρέπει να ξεφύγεις από την μονοτονία και να αρχίσεις να σχεδιάζεις τα μελλοντικά σου πλάνα. Άρχισε κάνοντας μικρές αλλαγές και θα δεις ότι σταδιακά όλα γύρω σου θα αρχίσουν να αλλάζουν.

Τοξότη, ξεκαθάρισε όλα τα θέματα που υπάρχουν στη σχέση σου και προσπάθησε να λύσεις τυχόν προβλήματα χωρίς να βάζεις μπροστά τον εγωισμό σου. Μπορείς να θέσεις τη σχέση σου σε νέες βάσεις εάν κάνεις λίγο πίσω σε κάποια πράγματα.

Αιγόκερε, κάνε περισσότερα πράγματα για τον σύντροφό σου, ακόμα και μικρές κινήσεις θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα. Άφησε κατά μέρος το άγχος και τις αρνητικές σκέψεις και εκμεταλλεύσου τις ημέρες των διακοπών σου κάνοντας μικρές εξορμήσεις.

Υδροχόε, τις τελευταίες ημέρες υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος σου έχει κεντρίσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και αξίζει την προσοχή σου. Κάνε το πρώτο βήμα και άφησε κατά μέρος τις ανασφάλειες καθώς υπάρχουν προοπτικές για θετικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή.

Ιχθύ, ρίξε τους τόνους στην προσωπική σου ζωή και προσπάθησε να επιδιώξεις την ηρεμία. Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργείς προβλήματα και εντάσσεις. Εάν είσαι ελεύθερη εκμεταλλεύσου την γοητεία σου για να προσελκύσεις εκείνον που σε ενδιαφέρει.