Άστρα 11/10: Η μέρα σου επιφυλάσσει εκπλήξεις


Κριός
Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις κάποια γεγονότα τα οποία δεν είχες τακτοποιήσει. Αυτό δεν ισχύει μόνο για εσένα καθώς το σύμπαν έχει ένα μεγαλύτερο πλάνο το οποίο ζητά από εμάς να είμαστε ήρεμοι, να ησυχάσουμε το μυαλό μας, να δώσουμε προσοχή και να είμαστε ρεαλιστές είτε μας αρέσει είτε όχι. Το να ησυχάσεις το μυαλό σου μπορεί εσένα να σου φανεί πιο δύσκολο συγκριτικά με άλλους, αλλά ξέρεις ότι εάν βάλεις κάτι στο μυαλό σου μπορείς να το καταφέρεις.

Ταύρος
Κάποιος ανώτερος σου ιεραρχικά θα σου πει όχι σε κάτι απολύτως λογικό που θα ζητήσεις. Δεν έχεις συνηθίσει αυτή τη λέξη από αυτόν καθώς δουλεύεις σκληρά και συνήθως δεν έχεις παράλογες απαιτήσεις αλλά και ζητάς ότι θέλεις από συγκεκριμένα άτομα. Αφού ξεπεράσεις την έκπληξη του όχι προσπάθησε να μην εκνευριστείς και εξέτασε εάν υπάρχει κάποιος πιο βαθύς λόγος για αυτό το όχι.

Δίδυμοι
Έχεις ρίξει μεγάλο βάρος στην εργασία σου και όχι στη διασκέδαση σου το τελευταίο διάστημα κάτι που δεν συνηθίζεις να κάνεις. Οι φίλοι σου έχουν απομακρυνθεί λίγο αλλά δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις, προσπάθησε να τους εξηγήσεις ότι κουράστηκες να λες ναι στις επαγγελματικές ιδιοτροπίες των ανθρώπων και ότι ετοιμάζεσαι να κάνεις μία εντυπωσιακή έξοδο.

Καρκίνος
Δεν έχεις διάθεση για δημόσια εμφάνιση αγάπης ή τίποτα τέτοιο. Όταν θα σε προσεγγίσει κάποιος ο οποίος θα είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμος να αφήσει τον κόσμο απέξω σε ότι αφορά τα προσωπικά ζητήματα θα είσαι λίγο προκατειλημμένη αλλά μην νιώσεις άσχημα για αυτό. Δεν έχουν δικαίωμα να φανερώσουν ένα μυστικό το οποίο δεν αφορά αποκλειστικά αυτούς.

Λέων
Ένας άνθρωπος μεγαλύτερος σε ηλικία που θαυμάζεις φαίνεται να έχει ένα πρόβλημα μαζί σου σήμερα και εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις ακριβώς τι συμβαίνει. Νιώθεις την ανάγκη να το συζητήσεις μαζί του όμως ανησυχείς, όχι τόσο πως θα σε αντιμετωπίσει αλλά ως προς το τι πραγματικά έχει εναντίον σου. Πάρε μία βαθιά ανάσα και άνοιξε ένα νέο δρόμο επικοινωνίας.

Παρθένος
Είσαι από τους ανθρώπους που δεν μπορούν να θυμώσουν ή να εκνευριστούν εύκολα όμως τώρα είσαι αρκετά νευριασμένη. Κυρίως με τον αγαπημένο σου ο οποίος αισθάνεται το ίδιο απογοητευμένος. Χρειάζεται να πάρετε λίγο χρόνο ο ένας από τον άλλο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είστε στο πρώιμο στάδιο του χωρισμού. Πάρτε λίγο χώρο και χρόνο ο ένας από τον άλλο ώστε να μπορέσετε μετά να το λύσετε με τον γνωστό αγαπησιάρικο τρόπο σας.

Ζυγός
Έχεις πάρα πολύ όρεξη για δουλειά και αυτό φαίνεται. Κράτα τα μάτια σου ανοιχτά ωστόσο καθώς δεν θα μπορέσεις να ανεχτείς να σε εκμεταλλευτεί κάποιος ειδικά εάν αφορά χρήματα. Εάν κάποιος προσπαθήσει να σε κοροιδέψει μπορείς να το καταλάβεις με μεγάλη ευκολία αλλά και να το διαχειριστείς έτσι όπως πρέπει.

Σκορπιός
Δεν είσαι ακριβώς χαρούμενη με το πώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα και δεν έχεις διάθεση να προσποιηθείς ότι είσαι. Ευτυχώς δεν θα κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς σχεδόν όλοι μπορούν να διακρίνουν ότι είσαι θυμωμένη και οι υπεύθυνοι αυτού ακόμα περισσότερο όμως αυτή τη φορά δεν σε νοιάζει. Το πρόβλημα σου είναι τώρα τι να κάνεις με αυτούς που δεν είναι αρκετά έξυπνοι να καταλάβουν τι συμβαίνει.

Τοξότης
Κάποιος προσπαθεί να σε γεμίσει με ενοχές και είτε το πιστεύεις είτε όχι αυτό είναι αρκετά εύκολο αυτή τη χρονική περίοδο. Αντί να το αφήσεις να συμβεί κάνε ότι έκανες εχθές και εάν κάποιος αποπειραθεί να σε κατηγορήσει για κάτι είναι εντάξει να τους κρίνεις και εσύ όπως εκείνοι εσένα .

Αιγόκερως
Το σύμπαν έχει μία περίεργη διάθεση και το ίδιο και εσύ κυρίως επειδή ενέργειες που δεν μπορείς να κατανοήσεις κατευθύνουν τη ζωή σου. Εάν πεις όχι αλλά οι τριγύρω σου δεν μπορούν να κατανοήσουν αυτή την απλή απάντηση θα πρέπει να έρθεις αντιμέτωπη με σοβαρές συνέπειες. Απλά αναζήτησε αυτόν που θα σου δώσει την σωστή απάντηση στη σωστή ερώτηση και τα πράγματα θα βελτιωθούν.

Υδροχόος
Τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά, τόσο πολύ που μπορεί να φαίνονται αγνώριστα συγκριτικά με χτες. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είσαι μπερδεμένη ή ότι δεν είσαι ευτυχισμένη με τις επιλογές που έχεις κάνει. Πρέπει όμως να αντιμετωπίσεις τα αποτελέσματα των επιλογών σου χωρίς να ανησυχείς για το ένστικτο σου ή για το πώς θα βγεις από αυτή την κατάσταση.

Ιχθείς
Έχεις όλη την ημέρα για να ακούσεις και αυτό είναι αρκετά καλό. Μόλις η συζήτηση τελειώσει πρέπει να την αφήσεις πίσω σου και να θυμάσαι ότι οι δικές σου ανάγκες έστω αύτη τη φορά πρέπει να γίνουν προτεραιότητα. Ίσως υπάρχει κάποιος με τον οποίο θέλεις εδώ και καιρό να περάσεις χρόνο μαζί του και το αίσθημα αυτό είναι αμοιβαίο.