Άστρα 10/8: Δες τα πράγματα από την θετική τους πλευρά!

marvin-meyer-188669

Κριέ, έχεις κάνει δυνατές φιλίες και αυτό θα σε βοηθήσει πολύ στο μέλλον. Οι φίλοι σου θα σε βοηθήσουν να λύσεις κάποιες δύσκολες υποθέσεις που θα σου προκύψουν και δυστυχώς ή ευτυχώς δεν θα μπορούσες χωρίς αυτούς.

Ταύρε, σήμερα πρέπει να δεις τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά και να αφιερώσεις όσο ελεύθερο χρόνο έχεις αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό σου. Μην αφήσεις κανέναν να σου το χαλάσει. Μετά θα νιώθεις άλλος άνθρωπος.

Δίδυμε, ξέρεις πολύ καλά τι θες και δεν υπάρχει περίπτωση να μην το διεκδικήσεις. Έχεις αφήσει στην άκρη όλες τις φοβίες και τις ανησυχίες σου και έχεις επικεντρωθεί αποκλειστικά και μόνο στην επίτευξη του στόχου σου.

Καρκίνε, μια γνωριμία που έγινε στο πρόσφατο παρελθόν σου θα κάνει δυναμικό comeback στη ζωή σου. Μπορεί την πρώτη φορά που τον γνώρισες να μην του έδωσες ιδιαίτερη σημασία τώρα όμως θα ενθουσιαστείς.

Λέοντα, βάλε τα πράγματα στη θέση τους γιατί χανόμαστε! Η οικογένειά σου έχει αρχίσει να έχει παράπονα που δεν αγγίζουν την πραγματικότητα και ενώ σε έχει φέρει στα όριά σου εσύ συγκρατείσαι. Αυτή τη φορά βγάλ’ τα  όλα από μέσα σου.

Παρθένε, μην προσπαθείς να εξηγήσεις τα αυτονόητα σε ανθρώπους που δεν θέλουν να καταλάβουν. Τα όνειρα στην τελική είναι δικά σου και δεν πρόκειται να απολογηθείς σε κανέναν. Ακολούθησε το δρόμο που εσύ νομίζεις καλύτερο.

Ζυγέ, ότι δίνεις παίρνεις, είναι γνωστό πια σε αυτή τη ζωή. Γι’ αυτό λοιπόν και η οικογένειά σου τώρα που σε χρειάζεται θα ζητήσει τη βοήθειά σου. Μην κάνεις πίσω και το κυριότερο μην τους αρνηθείς τίποτα.

Σκορπιέ, αυτό το ΣΚ θα σου μείνει αναλλοίωτο. Αυτό το ταξίδι που είχες σκεφτεί εδώ και καιρό να κάνεις μάλλον ήρθε η ώρα του. Μην σκεφτείς τα έξοδα. Σου χρειάζεται λίγη ξεκούραση και αυτή είναι ιδανική ευκαιρία.

Τοξότη, προκαλείς εντάσεις και τσακωμούς χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος. Είσαι στην τσίτα και κάνεις τα ίδια λάθη με αποτέλεσμα να πανικοβάλλεσαι επειδή δεν βλέπεις κάποια αλλαγή.

Αιγόκερε, είσαι στη μέση μιας μεγάλης διαμάχης και δυστυχώς ή ευτυχώς πρέπει να πάρεις θέση. Μην σκεφτείς μόνο ποιος έχει δίκιο γιατί αυτό δεν θα το ανακαλύψεις εύκολα. Προσπάθησε να είσαι διπλωματική και σκέψου τι σε συμφέρει.

Υδροχόε, η ζωή σου έχει αρχίσει να μπαίνει σε μια τροχιά και αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να σκέφτεσαι ξεκάθαρα για το ποια πρέπει να είναι τα επόμενα βήματά σου.  Είσαι κατασταλαγμένη και το μόνο που θες είναι να πετύχεις τους στόχους σου.

Ιχθύ, είσαι ερωτευμένη και αυτό φαίνεται αγαπητή μου από χιλιόμετρα. Το πρόβλημα όμως είναι πως δεν αναγνωρίζεις τα λάθη του συντρόφου σου μόνο και μόνο επειδή ο έρωτας τυφλώνει.