Άστρα 10/11: Μην αφήσεις την τύχη να σε προσπεράσει


Κριός
Κάποιος σου στέλνει ξεκάθαρα μηνύματα αυτή τη στιγμή και όσο και προσπαθείς είναι αδύνατο να αρνηθείς τι συμβαίνει εδώ πέρα. Είναι ξεκάθαρο ότι  λαμβάνεις μία ενέργεια ρομαντισμού και δεν είσαι ακριβώς σίγουρη πως να τη διαχειριστείς. Προχώρα και απόλαυσε την θετική προσοχή, είναι πάντα ωραίο να αισθάνεσαι επιθυμητή. Το επόμενο βήμα είναι λίγο πιο δύσκολο αλλά θα σε ανταμείψει στο τέλος, προσπάθησε να ανταποδώσεις το φλέρτ.

Ταύρος
Λένε ότι η ταχύτητα σκοτώνει, και το λένε για σωστό λόγο! Είναι πολύ σωστή η συμβουλή για σένα να ακολουθήσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου αυτή την περίοδο. Πιθανώς να βρεις τον εαυτό σου να είναι τόσο βιαστικός που χάνει όλα αυτά που κάνουν τη ζωή άξια για να τη ζεις, μία ωραία συζήτηση, μακρινές βόλτες, οι αστείες  γκριμάτσες που κάνουν οι άνθρωποι όταν νομίζουν ότι κανένας δεν τους βλεπει και το καλό φαγητό.Απόλαυσε τα όλα!

Δίδυμοι
Κάποιο κοντινό σου άτομο πιστεύει ότι είσαι απίστευτα γλυκιά! Αυτό προφανώς και δεν είναι πρόβλημα για εσένα εκτός και εάν τυχαίνει να έχεις υιοθετήσει μία ντροπαλή περσόνα για κάποιο λόγο και νιώθεις άβολα στο κέντρο της προσοχής. Εάν αυτό συμβαίνει πάρε παράδειγμα από αυτούς που θαυμάζεις για να πάρεις έμπνευση .

Καρκίνος
Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο είμαι καλή από το είμαι ευγενική. Συνήθως το να είσαι καλή εμπεριέχει το να λες ‘’ναι’’ σε πολλά πράγματα τα οποία δεν θέλεις πραγματικά να κάνεις παρά για να κάνεις ανθρώπους να σε συμπαθήσουν. Με το να είσαι ευγενική από την άλλη καταφέρνεις να σκέφτεσαι ανεξάρτητα και μακροπρόθεσμα αλλά και να λες ‘’όχι’’ σε πράγματα που γνωρίζεις ότι θα προκαλέσουν πρόβλημα στο μέλλον.

Λέων
Οι σπουδαίοι ηθοποιοί γνωρίζουν ότι υπάρχουν δύο ‘’κλειδιά’’ στο να μαθαίνει κανείς να συγχρονίζεται με έναν άλλο ηθοποιό: το να ακούνε και να παραμένουν συναισθηματικά ευέλικτοι. Αυτή τη στιγμή προσπαθείς να συμβαδίσεις συναισθηματικά  με συγκεκριμένους ανθρώπους στη ζωή σου που είναι δύσκολο να τους κατανοήσεις πλήρως. Μην επηρεάσεις τη δική σου κρίση και οπτική γωνία παρ’ όλα αυτά, αντί αυτού πάρε παράδειγμα από τους σπουδαίους ηθοποιούς, κάνε ένα βήμα πίσω και άκου τις φωνές τριγύρω σου.

Παρθένος
Μπορεί να αισθάνεσαι ότι έχεις όλες τις σωστές απαντήσεις αλλά όλοι τριγύρω σου επιμένουν να ρωτούν τις λάθος ερωτήσεις. Αυτό μπορεί να είναι μία απλή περίπτωση λάθος επικοινωνίας. Αποδέξου το για τώρα και μην προσπαθείς να αναγκάσεις κανέναν να χορέψει στο δικό σου ρυθμό. Αυτή τη στιγμή το σοφότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να ζήσεις και να αφήσεις και τους άλλους να ζήσουν. Θα καταλάβουν αργά ή γρήγορα.

Ζυγός
Ένα κόλπο για να βρεις την ευτυχία είναι να μάθεις να θέλεις τα σωστά πράγματα. Το ειρωνικό με το σύμπαν είναι ότι με το που μάθεις  ποια είναι τα σωστά πράγματα για εσένα τότε αρχίζεις και να τα λαμβάνεις είδικα εάν θυμηθείς να πεις σε παρακαλώ και ευχαριστώ. Γιατί να μην αφιερώσεις μία στιγμή κάθε μέρα για να ψάξεις λίγο την ψυχή σου και να βρεις τις αληθινές σου επιθυμίες. Μπορείς να τις έχεις αν τις θελήσεις.

Σκορπιός
Η τύχη μπορεί να είναι λίγο ριψοκίνδυνη εάν παίζεις με μεγάλους αριθμούς. Παρόλο που το σύμπαν δεν είναι τόσο ευγενικό με αυτό το ζήτημα σίγουρα έχει σε άλλα θέματα να δηλώσει παρουσία,οπότε καλύτερα μην κλείσεις αυτή τη συμφωνία και μην πάρεις αυτό το μεγάλο ρίσκο. Τώρα είναι η στιγμή να ασχοληθείς με τα άλλα σου ταλέντα όπως η εξυπνάδα σου, η γοητεία σου και η δυνατότητα σου να γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις και να πεις σε σχεδόν οποιαδήποτε κατάσταση.

Τοξότης
Ο συγχρόνισμός είναι το παν. Εάν έχεις κάτι να ζητήσεις επέλεξε ακριβώς τη σωστή στιγμή. Αυτό μπορεί να σημαίνει να μην ζητήσεις αύξηση από το αφεντικό σου αφότου έχει ακούσει κακά νέα αλλά σημαίνει επίσης να διστάζεις πολύ καιρό και να αφήσεις την ευκαρία να σε προσπεράσει. Δεν χρειάζεται να υπολογίσεις τα πράγματα με μεγάλη επιμονή απλά να είσαι σε επιφυλακή και να αναγνωρίσεις τη σωστή στιγμή όταν αυτή έρθει.

Αιγόκερως
Έχεις ξεφυλλίσει ποτέ περιοδικό και να νιώσεις σχεδόν συγκίνηση από όλη αυτή την γυαλιστερή τελειότητα; Απλά θυμήσου το χρόνο και τα έξοδα πίσω από όλο αυτό το φωτισμό, τα καλλυντικά, τη φωτογράφιση, το photoshop και όλες τις επεξεργασίες που έχουν ειπωστεί. Μην αφήσεις τον εαυτό σου να νιώσει άσχημα με εσένα με όλες αυτές τις φτιαχτές φωτογραφίες. Η ζωή σου έχει ατέλειες αλλά αυτά είναι που σε κάνουν άνθρωπο.

Υδροχόος
Στη ζωή σου υπάρχει ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας, όχι απαραιτήτως συγγενής, με πολύτιμες συμβουλές για να ακολουθήσεις. Άκουσε τες καλά πριν τις απορρίψεις, άφησε πίσω τις προκαταλήψεις σου και άκου τι πραγματικά έχουν να σου πουν. Η ειλικρίνεια τους και η οπτική τους γωνία θα σε καταπλήξουν αλλά θα έχουν και ένα άμεσο αποτέλεσμα στην ζωή σου. Μάθε να δέχεσαι βοήθεια όταν στην προσφέρουν.

Ιχθείς
Δεν είναι ανάγκη να φερθείς παρορμητικά επειδή αισθάνεσαι πιεσμένη, ειδικά εάν αυτή απόφαση πρόκειται να επηρεάσει πολλούς τομείς της ζωής σου. Πάρε συμβουλές από τους σοφότερους που γνωρίζεις, στο τέλος όμως η απόφαση θα είναι δική σου. Πάρε το χρόνο σου ιδιωτικά και σκέψου ποιο μονοπάτι πρέπει να ακολουθήσεις και ακολούθα το ένστικτό σου.