Άνω – κάτω με τις φήμες του χωρισμού Τριανταφυλλίδου – Βλάχου: Τι ισχύει

Τριανταφυλλίδου+ Βλάχος

Τι συμβαίνει με το ζευγάρι Ιωάννα Τριανταφυλλίδου - Πάνος Βλάχος 

Είδηση – έκπληξη ήταν αυτή που «έσκασε» το Σαββατοκύριακο και αναστάτωσε τους θαυμαστές ενός από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια που πέρασαν από την ελληνική τηλεόραση. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος δεν είναι πια μαζί έγραφαν οι τίτλοι στο διαδίκτυο και αμέσως τα δημοσιογραφικά γραφεία πήραν «φωτιά».

Το γεγονός, μάλιστα, ότι οι δυο ηθοποιοί έχουν κάνει unfollow ο ένας τον άλλο στο Instagram φαίνεται πώς ήταν μια πρώτη μεγάλη ένδειξη, όπως και το γεγονός ότι από τους λογαριασμούς τους στα social media λείπουν οι κοινές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα.

Σήμερα το πρωί το πάνελ της εκπομπής «Το Πρωινό» έδωσε δυο διαφορετικές εκδοχές για το τι συμβαίνει: η Κλεοπάτρα Πατλάκη αποκάλυψε ότι γνώριζε για τον χωρισμό του ζευγαριού όταν είχαν εμφανιστεί τα πρώτα σύννεφα και τώρα που η είδηση βγήκε στη επιφάνεια ανακάλυψαν με τον Άρη Καβατζίκη ότι ο Πάνος Βλάχος δεν ακολουθεί τη σύντροφό του στο Instagram – κάτι, όμως, που κάνει εκείνη! Επίσης, σχολίασε ότι έχουν να κάνουν like ο ένας στον άλλο από τον περασμένο Δεκέμβρη..!

Όμως, ο Άρης Καβατζίκης είχε το δικό του ρεπορτάζ από το Los Angeles: «Έμαθα ότι ο Πάνος χθες σε φιλική παρέα μιλούσε κανονικά για την Ιωάννα και δεν έχουν χωρίσει. Το L.A. λέει ότι τα παιδιά είναι μαζί».

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος, που βρίσκονται στις Η.Π.Α, πέρασαν τις διακοπές των Χριστουγέννων στην Ελλάδα και μάλιστα υπάρχει και φωτογραφικό υλικό από βραδινή τους έξοδο.

To ζευγάρι τον Δεκέμβριο στην Ελλάδα

To ζευγάρι τον Δεκέμβριο στην Ελλάδα

Οι φήμες για τον χωρισμό τους βασίζονται κατά κύριο λόγο στη δραστηριότητά τους στο Instagram, στα follows και στα likes που ανταλλάσσουν… γι’ αυτό και κάποιοι μιλούν απλά για μια κρίση ή ένα καβγαδάκι. Ή, όπως σχολίασε ο Καβατζίκης, «απλά ο Πάνος δεν ασχολείται πολύ με το Instagram».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας