Άννα Μπουσδούκου – Σταύρος Ιωαννίδης: Το όμορφο ζευγάρι σε σπάνια δημόσια εμφάνιση

Άννα Μπουσδούκου

Οι δυο δημοσιογράφοι σε βραδινή τους έξοδο

Γνωρίστηκαν ως δημοσιογράφοι στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, στον ΣΚΑΪ, την εποχή που η Άννα Μπουσδούκου αναλάμβανε την παρουσίαση της πρωινή εκπομπής «Τώρα» και ο Σταύρος Ιωαννίδης έβγαινε ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη. Η απόσταση Αθήνα – Θεσσαλονίκη δεν στάθηκε εμπόδιο στον έρωτά τους και έτσι, μετά από 4 χρόνια σχέσης, το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε στην Αντίπαρο, σ’ ένα γάμο σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Το όμορφο αυτό ζευγάρι πάντα κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κρατούσε χαμηλούς τόνους, ωστόσο δεν θα μπορούσε να λείπει από την εκδήλωση του καναλιού για την κοπή της πίττας. Εκεί τους εντόπισαν και οι φωτογράφοι και απαθανάτισαν αυτή τη σπάνια βραδινή έξοδό του ερωτευμένου και όμορφου ζευγαριού.

Η παρουσιάστρια είχε επενδύσει σε μια κομψή total black εμφάνιση από την οποία ξεχώριζε η ολόσωμη φόρμα της που είχε συνδυάσει μ’ ένα leather jacket, ενώ είχε πολύ ωραία χτενισμένα τα μαλλιά της, ανάλαφρα, και ήταν ελαφριά μακιγιαρισμένη.

Σ’ αυτή τη βραδιά ήταν που τους είχε πάρει δηλώσεις η Σάσα Σταμάτη για την πρεμιέρα της εκπομπής της στον ΣΚΑΪ και είχε ρωτήσει τον Ιωαννίδη για το τι θαυμάζει στη σύζυγο του, παίρνοντας την πιο γλυκιά απάντηση:  «Η Άννα είναι η γυναίκα της ζωής μου, όλα τα θαυμάζω σε εκείνη».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας