Άνθιμος Ανανιάδης: Η τρυφερή ανάρτησή του στο Instagram μετά την είδηση της εγκυμοσύνης


Λίγα 24ωρα αφού έγινε γνωστό ότι ο Άνθιμος Ανανιάδης θα γίνει πατέρας, ήρθε και η πρώτη φωτογραφία του ηθοποιού στο Instagram που αποκαλύπτει την ευτυχία του! Την είδηση της εγκυμοσύνης έκανε γνωστή με ρεπορτάζ το περιοδικό ΟΚ! που φιλοξενεί τις φωτογραφίες του ζευγαριού με τον Άνθιμο να κρατά τη φουσκωμένη κοιλιά της 19χρονης συντρόφου του. Η Μαρία Νεφέλη Γαζή διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει αγοράκι, σύμφωνα με το άρθρο.

Ο Άνθιμος και η όμορφη Μαρία Νεφέλη είναι ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι που γνωρίστηκε την περίοδο που έπαιζαν και οι δύο στην παράσταση  «Το Πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι». Aφότου μαθεύτηκε η χαρμόσυνη είδηση ο ηθοποιός δημοσίευσε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τη συντροφό του και στην οποία μπορεί κανείς να τους δει να απολαμβάνουν μία πρωινή βόλτα στη φύση. Στην όμορφη φωτογραφία, ο ηθοποιός φιλάει τρυφερά την αγαπημένη του η οποία χαμογελάει γεμάτη ευτυχία.

👼

A post shared by Anthimos Ananiadis/Anthem Moss (@anthemmoss) on

Στις πρώτες του δηλώσεις για το ευχάριστο γεγονός, στην εφημερίδα Espresso, o Ανανιάδης δήλωσε: «Είναι υπέροχο! Είναι συγκλονιστικό αυτό που συμβαίνει. Η Μαρία Νεφέλη μου έκανε έκπληξη όταν μου το ανακοίνωσε. Το γνωρίζαμε καιρό, αλλά το πρώτο διάστημα δεν θέλαμε να το πούμε. Ξέρετε πώς είναι... Περιμένουμε αγοράκι! Τον έχουμε δει στους υπερήχους και είναι συγκλονιστικό το συναίσθημα, θα τον βαπτίσουμε Τιμόθεο, θα πάρει το όνομα του μπαμπά μου», ενώ στην ερώτηση αν η εγκυμοσύνη ήταν τυχαία ή το επιδίωξαν, απάντησε: «Το επιδιώξαμε, δεν έτυχε! Το ήθελα πάρα πολύ και πολύ καιρό να κάνω παιδί, θεωρώ τα παιδιά πηγή ζωής.»

Τέλος, στην ίδια εφημερίδα, ο Άνθιμος Ανανιάδης αποκάλυψε ότι σύντομα θα κάνουν και τον γάμο τους με τη Μαρία Νεφέλη.