Η πρώτη ανάρτηση του Άνθιμου Ανανιάδη στο Instagram μετά τον καβγά με την πρώην σύντροφο του


Γιατί οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα το πρώην ζευγάρι

Ο Άνθιμος Ανανιάδης και η πρώην σύντροφος του Μαρία - Νεφέλη Γάζη, 2.5 μήνες σχεδόν μετά τη γέννηση του γιου τους, δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Το πρώην ζευγάρι εχθές (Τετάρτη 10/7) βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας μετά από έντονο καυγά, όπου μεταφέρθηκαν με περιπολικό μαζί με τον γιο τους Τιμόθεο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αλληλομηνύθηκαν για ενδοοικογενειακή βια και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, όπου και αφέθηκαν ελεύθεροι. Ο ηθοποιός μετά το συμβάν και τη γνωστοποίηση του θέλησε να επικοινωνήσει την δική του μεριά μέσω ενός δελτίο τύπου.

"Αυτό το γεγονός που διαδραματίστηκε σήμερα ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και την Μαρία Νεφέλη Γαζή ήταν ένα ατυχές περιστατικό. Γνωρίζετε ότι από την αρχή υπήρχαν προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι για αυτό και δεν έχει πραγματοποιηθεί η νομική αναγνώριση του τέκνου, όμως ο Άνθιμος Ανανιάδης για την αγάπη του προς το παιδί έκανε κάθε προσπάθεια ώστε να μπορέσουν να είναι και οι τρεις μαζί οικογένεια. Παρόλες όμως τις προσπάθειες του αυτές αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ο Άνθιμος Ανανιάδης πρώτιστα παραμένει προσηλωμένος στην ανατροφή του γιού του και θα βρίσκεται πάντα κοντά του με αμείωτη στοργή και μοναδικό σκοπό για την ευτυχία και την προστασία του.

Σας παρακαλούμε πολύ να σεβαστείτε ότι υπάρχει ένα μικρό παιδί που υπεραγαπούν και οι δύο πλευρές καθώς και την προσωπική ζωή των δύο αυτών προσώπων και σας παρακαλούμε πολύ να αφήσετε να οδηγηθούν τα πράγματα προς ένα καλύτερο αύριο χωρίς να παραβιαστεί η ιδιωτική τους ζωή.

Με την βεβαιοτήτα ότι θα εισακουστεί η παράκληση μας

Με εκτίμηση. Γραφείο τύπου Άνθιμου Ανανιάδη." 

Ύστερα από αυτή την ανακοίνωση ο 32χρονος ηθοποιός ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα τρυφερό video με το γιο του Τιμόθεο με τον οποίο φαίνεται να παίζει στο κρεβάτι.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας